Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Logitech szerviz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Ezt nem tudom ilyen ügyben nem kerestem még őket (csak egyebek miatt) Én felírtam a plusz kódokat

De ilyen meglévő játékok megnevezése, egynek a serialja amit kb kérhetnek, aztán remélem jár erre valaki aki kijavít. -
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Magyar chat nincs. Mail talán, de telefon a leggyorsabb itt is 2 perc alatt megvagy vele.
-
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Akkor ügyfélszolgálat, összefoglalóban benne van a telefonos elérhetőségük.
-
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Mikor beállítottad a hitelesítést adott az origin ~6db kódot, erre az esetre.
-
Devilstudio
tag
Sziasztok!
Tegnap a telomról sikeresen leírtotta a frissités a hitelesítő programot.
Nem tudok belépni a saját fiókomba.Járt már így valaki?

Mi a megoldás?

-
genndy
addikt
válasz
hello.1982
üzenetére
Baromi egyszerű: rossz fiókba léptél be. Játékok nem tűnnek el csak úgy. A gépről lehet, de az accról nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hello.1982
üzenetére
Valami gebasz lehet, Nálam azt írja, hogy lejárt az Access előfizetésem.
Újraindítottam az Origin-t, és jó lett.
-
Fernet
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szia!
"Origin Access tagságodat bármikor lemondhatod. A Játéktárban elérhető játékokkal a lejárati dátumig játszhatsz, valamint a többi Origin Access előnyt is addig élvezheted.
A tagság lejártát követően többé nem játszhatsz az Origin Access szolgáltatásban rendelkezésre álló játékokkal, kivéve ha külön megvásároltad azokat." -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Ha előfizettem 1 év access-re, és nyomok egy cancel membership-et, akkor az csak a megújítást tiltja le?
-
pcsabat
őstag
Borzasztó láma kérdésem lesz, ezért előre is elnézést kérek! Mióta Origin van a gépemen most fogom újratelepíteni először. A kérdés, hogy ugye a mentéseket a kliens felhőben szinkronizálja? Azaz "megmaradnak" újratelepítés után is? Az originben minden alapbeállításon van és szokott felhőbe is szinkronizálni, csak kérdés, hogy ez pl. csak achievement-ekre, profilbeállítások vonatkozik csak vagy játékmentésekre is?
Előre is köszi!
-
chris0000
őstag
hi.
ma beléptem az origin cliensembe és azt írja,h empty a game könyvtáram...pedig eredeti battlefield 4 van rajta meg vmi ingyenes is volt rajta crusader no remorse...mi a f@ancot kell csinálni most,h h eltűnt?help!thx.üdv. -
venom8888
őstag
Sziasztok,remelem tudtok segiteni. Ujras raktem a gepemet,es a jatekok a D meghajton vannak, nem szeretnem letolteni oket,mert 1 hetig tartana ejjal nappal. Nezegettem youtube videokat,de nem sikerult megcsinalni, meg probaltam attalitani a settingsben hogy oda telepitse a jatekot ahol volt,de letre hoz egy cache konyvtarat es abba akarja menteni. Segitsetek hogy kell megoldani hogy ne keljen 150Gb ot leszedni. Es a D re akarom hogy menjen a jatek mert ott sok a helyem.
-
SP4C3
veterán
Üdv.
Másnál is zabálja a RAM-ot az origin client?
Ma jött frissítés, 3 opció:
1.) Mindig firssítse (NE!)
2.) Most frissítse (NE, ha nem muszáj)
3.) Ne frissítsen - Na ez lesz az - alatta : csak offline módban tudom használni. Milyen jó.Második opciót választottam, mivel kényszerített a szemét, most fél óráig "telepít".
-
BoneDragon
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én meg pont, hogy elő szeretnék még fizetni, de nem engedi. Account részen azt írja még aktív, pedig 2 napja lejárt a próba változat, viszont vault játékot már nem tudok elindítani. Remek kis bug.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudom megváltoztatni a cél mappát, mert csak C-re enged telepíteni?

szerk:
Tárgytalan, megtaláltam.
-
-
Edem05
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
https://myaccount.ea.com - itt bejelentkezel és
-
Kipróbáltam az origin acess-t, aztán most hogy lejárt a 7 napos próba, automatikusan levonta a pénzt egy 1 hónapos előfizetésre, hol tudom kikapcsolni, hogy ne újítson majd újra? Most se lett volna rá szükségem, mondjuk ez a 4 euro nem érdekes, de többször azért nem szeretnék így járni.
-
guftabi96
addikt
Ha kapok üzenetet/meghívnak valahova, azt miért nem jelzi hanggal a program?
Be van kapcsolva minden notification, de hanggal nem jelez semmit. Mivel az origin ingame ki van kapcsolva (Bf1-ben és Bf4-ben is csak a baj volt vele), így hang nélkül esélytelen, hogy észrevegyem, hogy valaki akar tőlem valamit.
-
S1M0N
senior tag
Lementettem külső vinyóra az Origin Games könyvtárat. Gép újrarak. Könyvtár felmásol, origin letölt, beállít originbe telepítési mappának a felmásolt origin games mappa. Ha ez megvan letöltés elindít gondolkozik pár másodpercet és kiírja, hogy letöltés kész. Azért én minden játékra nyomtam egy javítást utána.
Plusz annyit hozzátennék, hogy érdemes a mentéseket is megkeresni (ezek általában a C/Dokumentumok mappában vannak), nehogy egy félbehagyott játékot elölről kelljen kezdeni.
-
EVL2
aktív tag
Sziasztok!
Biztos hogy sokan tették már fel nektek ezt a kérdést, ezért előre is elnézést kérek, de bárhogyan is írom be a keresőbe egyszerűen nem találom a választ.
Szóval arról lenne szó, hogy jelen pillanatban a C: particiómon van telepítve az Origin app de egy különálló SSD-n (D: partició) vannak a játékaim ami. Újra szeretném rakni a Win10-et, de szeretném hogy ne kelljen újra letölteni a játékokat. Szóval a C: meghajtóm lebombázásra kerül teljesen és hamvaiból újraépítve szeretném majd hogy a teljesen sértetlen és változatlan állapotában hagyott E: meghajtómon lévő Origin játékokat ne keljen újra leszednem és telepítenem csak valami úton módon ismerje majd fel a frissen telepített (programfile86-ba) Origin kliensem.
Van erre lehetőség valamilyen módon? Ha megoldható annak nagyon örülnék és nagyon megköszönném ha szánnátok egy kis időt rám és leírnátok ennek a módját "mitis, hogyan? kell csinálni"Előre is köszönöm!

Üdv: B.I.
Ha esetleg már valahol leírtok egy linknek is ugyanúgy örülnék.

-
guftabi96
addikt
Csak nekem nem működik rendesen az Origin?
Az előbb a Bf3 eltűnt a könyvtáramból, és csak sok-sok origin újraindítás után jelent meg újra, illetve sok barátnál (illetve most éppen nálam is) hiányzik a profilkép. -
kazuma921
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szia!
Ez biztosan így van? Mert tudtommal a preorder originen majd csak akkor szedi le a pénzt, amikor a játék elérhető lesz. A pre-purchase veszi le egyből a pénzt.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már itt kérdés, de 6000 oldalnyi hozzászólást nincs időm átnyálazni.

Szerettem volna előrendelni a Mass Effect Andromédát Paypal Walletről (a kártyámon nincs pénz), de amikor fizetnék, csak kártyán keresztül akarja a tranzakciót. Azért vagyok összezavarodva, mert régen be lehetett minden egyes vásárlás előtt állítani külön a change fül alatt, hogy honnan vegye le a pénzt, de ha erre rámegyek, nincs ott a Paypal Wallet. Azt hallottam, hogy elsősorban a walletről szedi a pénzt, és csak utána a kártyáról, ez igaz? Szóval fizethetek így? Nem akarom hogy a megjelenés napján kiírja, hogy nincs pénz a kártyámon, holott a wallettel fizetnék.
Szóval előrendelhetem nyugodtan az Andromédát paypalon keresztül, a walletről szedi le az összeget? (máshonnan úgyse tudná) -
makszel
újonc
Sziasztok! Én még mindig nem tudok az Originbe belépni. Ez valami globális hiba?

Még a Fifa 16-os parancsikon is eltünt az asztalról....... -
l.skywalker
titán
Ugyan nem Origin, de hazai akciókról játék terén ritkán tudok beszámolni:
Akit érdekel, egy kis XCOM és Maffia sorozat olcsóért:
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Én 5db gépre szoktam itthon vásárolni az Originen ugyan azzal a bankkártyával (5 különböző acc).
Eddig csak néha volt baj a 4. után, de akkor is a bank tiltott. Van mikor egymás után ki tudom fizetni mind az öt tranzakciót.... Szóval elvileg ilyen gond nioncs, bár a Steamon már hallotam. Ott a fiaimnak giftbe veszem és átküldöm. Bár a Teamfortress miatt már 3 steam-es accon fizettem már a kártyámmal, nem volt az sem gond.... -
-
-
MATEO6600
őstag
Hello!
Most vettem magamnak EA Origin Access, minden klappol.
Ezután meg akartam venni 1 barátomnak is, bejelentkeztem az accjára, majd mindent ugyanúgy csináltam, de képtelen elfogadni valamiért a bankkártyámat :
"Your request could not be processed. We're unable to verify this credit card EA ORIGIN"Nem, nem írtam el, és próbáltam vagy 50x

Mi lehet a hiba? -
-
-
Atanos89
újonc
Sziasztok! Az a problémám lenne, hogy nem tudom mit állítottam be titkos válasznak Origin-en. Szeretném módosítani az adataimat, de anélkül nem lehet. Valaki tudja, hogy lehetne esetleg kérvényezni, hogy módosíthassam a titkos választ?
-
windlord
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy C&C RA3 - Uprising kódot.
A kliensben be is tudom aktiválni, megjelenik.
Amikor viszont le szeretném tölteni, akkor ez fogad:Origin has encountered a serious pleblem and must close.
Mi lehet a gond?
Találkoztatok már ilyennel? -
Źşë'
addikt
nem tud valaki kupont originre? bf1 premiumot jó lenne lejjebb faragni
-
-
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fél perce lestem, itt minden ok vele.
-
LendvaiFeri1
veterán
Csak nekem nem jön be a barátlista?

-
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Arra is kíváncsi vagyok, ebből mennyit enged játszani

Egyébként lemondtam még délben.
-
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Megvettem anno az alapot 10 €-ért utána On The House keretében megkaptam az összes DLC-t, tegnap meg ennek örömére mivel minden megvan csak az SP-s prioritás nem volt, közölte, hogy upgradelhetem Ultimate-re ingyen

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer
üzenetére
Konkrétan nálam levonta a havi díjat paypal-ról azonnal.

-
törölt tag
Battlefield Hardline-ból anno megvettem az alapot, a többi DLC-t meg megkaptam On the House keretében. Most meg felajánlotta, hogy Hardlin Ultimate Edition-öm legyen

Internet kártyám van, éjszaka letöltöi a Fiber Power 240-es netem a Catlystet a Battlefrontot, két NFS-t , holnap kipróbálom őket, aztán amikor megérkezik a két új SSD-m úgyis Windows reinstall lesz, és akkor ezek repülnek , meg visszamondom
-
-
-
Potyka03
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Kérte tőlem a paypal számlát,tehát ha 7 napig játszok s utána tovább szeretnék játszani vele akkor pénzt fog levonni? :S
-
laceszgamer
addikt
Ingyenes 7 napos Origin access lehetőség van most, bár nem írják meddig él az akció.
-
törölt tag
Hogyan kell originben képernyőmentést csinálni? tud ez ilyet? meg FPS-t ki lehet íratni vele ?
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Sőt most lecseréltem az eddigi 12 karakteres jelszavamat is maximális hosszúságú - szintén generáltra - és megadok egy második email címet is ami nem GMAIL-es hanem Outlook - mert ugye olyan is volt, hogy gmail-nél volt biztonsági probléma. Csak az a lényeg, hogy különböző legyen, meg globális.
-
törölt tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Én is adathalászatra gondoltam, de egyrészt a Kaspersky sem jelzett, másrészt ezek egyikéhez használtam anno:

harmadrészt a hivatalos EA címen változtattam meg, és csak a másodlagos címemhez, de azt is úgy, hogy az EA-tól kértem egy emailt, hogy elfelejtettem a jelszavamat, és az EA küldte ki, közvetlen az Origin oldaláról.
Viszont ez gyanús volt:

Ha fölé vittem a nyilat akkor:

Két lépcsős azonosítás van bekapcsolva nálam.
-
sepsi0
őstag
Karbantartás elvileg, a battlelogon írták már múlt héten.
-
MaTpr0F
senior tag
Másnak sem megy az origin?
A program csak tölt, a weboldaluk bejön, te tök üres. -
Smogus
őstag
Sziasztok
Van egy gondom amit nem tudok megoldani.
Van egy origin fiókom, ebben a felhasználó nevem adott.
Van egy Microsoft accountom is ami másik e-mail címhez kapcsolódik, ez van az xboxomon beállítva, itt ugyan az a felhasználó nevem egyébként mint az originon. Adott egy Battlefield 1 ami megvan xboxra, ezen az Xbox accounts szeretne új origin fiókot létrehozni, amit én nem szeretnék, mert már van egy origin fiókom. Van rá lehetőség, hogy összehozzam a kettőt, és ne kelljen új origint fiókot létrehoznom?
Előre is köszönöm a segítséget. -
LanyUs
őstag
Az országunkban rajtam kívül senki nem futott bele ebbe a problémába?
"Whoops!
An error occurred. Please try again later. [ref. #FAILED_CHECKOUT_QUOTE]"Megnéztem a külföldi fórumokat és engedélyeztem mindent a böngészőbe plusz frissítettem a klienst is, de akármilyen demo, beta, trial "get it free" indításakor leakad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igaz már a hadművelet után olvastam el az üzenetedet, de ígyis nagyon hasznos volt. Még 1x köszi!