Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elképesztő jelenség és a vicc hogy sikerült lereagálniuk egy sablon szöveggel hogy kétlépcsős, ne adjuk ki a jelszót stb üzenettel. Biztonsági szempontból aggályos amit művelnek, simán megérné a feljelentést. Várom már mikor veszik videóra ahogy kikérik ismeretlenek accountjkának hozzáférését.
-
Delávégá
aktív tag
-
-
Delávégá
aktív tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Support. Összefoglalóban megtalálod a magyarnak a telefonszámát és hogy mikor lehet őket hívni.
Biztonsági kérdésnek/válasznak érdemes mindig olyat megadni ami kapásból eszedbe jut és csak rád jellemző, nem muszáj hogy stimmeljen a kérdéssel. Csak jó tanács. Vagy marad a jó öreg bevált módszer, a papír ceruza és felírod.

-
Delávégá
aktív tag
válasz
Csillag01
üzenetére
Nem értem ez miben függ össze azzal, hogy felhívd hétköznap őket hogy kérj új biztonsági kérdést? Elmondod régi az acc, elfelejtetted, stb. Nyilván igazolni kell hogy a tied, de szerintem az egész nem fog 15 percnél tovább tartani.
Én a bnet accal jártam hasonlóan, mondjuk nekem ott szimplán nem fogadta el a választ pedig 100%-ig jót írtam be mert felírtam és nem is volt bonyolult. Nyitottam ticketet, elmondtam a bajomat, kérték hogy igazoljam hogy enyém az acc, jött egy link ahol új kérdést adhattam meg.
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Bettyke18
üzenetére
Ahogy olvasgattam nincs rá igazi megoldás. Van akinek sikerült megoldani van akinek nem. Próbáld meg rendszergazdaként indítani, esetleg lehet valami tűzfal megfogja. Ha ezek se jönnek össze akkor marad a support amit itt a topik tetejében az összefoglalóban megtalálsz. Magyar support van és állítólag jól dolgoznak szóval lehet hamar megoldódik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest