Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elképesztő jelenség és a vicc hogy sikerült lereagálniuk egy sablon szöveggel hogy kétlépcsős, ne adjuk ki a jelszót stb üzenettel. Biztonsági szempontból aggályos amit művelnek, simán megérné a feljelentést. Várom már mikor veszik videóra ahogy kikérik ismeretlenek accountjkának hozzáférését.
-
Delávégá
aktív tag
-
-
Delávégá
aktív tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Support. Összefoglalóban megtalálod a magyarnak a telefonszámát és hogy mikor lehet őket hívni.
Biztonsági kérdésnek/válasznak érdemes mindig olyat megadni ami kapásból eszedbe jut és csak rád jellemző, nem muszáj hogy stimmeljen a kérdéssel. Csak jó tanács. Vagy marad a jó öreg bevált módszer, a papír ceruza és felírod.

-
Delávégá
aktív tag
válasz
Csillag01
üzenetére
Nem értem ez miben függ össze azzal, hogy felhívd hétköznap őket hogy kérj új biztonsági kérdést? Elmondod régi az acc, elfelejtetted, stb. Nyilván igazolni kell hogy a tied, de szerintem az egész nem fog 15 percnél tovább tartani.
Én a bnet accal jártam hasonlóan, mondjuk nekem ott szimplán nem fogadta el a választ pedig 100%-ig jót írtam be mert felírtam és nem is volt bonyolult. Nyitottam ticketet, elmondtam a bajomat, kérték hogy igazoljam hogy enyém az acc, jött egy link ahol új kérdést adhattam meg.
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Bettyke18
üzenetére
Ahogy olvasgattam nincs rá igazi megoldás. Van akinek sikerült megoldani van akinek nem. Próbáld meg rendszergazdaként indítani, esetleg lehet valami tűzfal megfogja. Ha ezek se jönnek össze akkor marad a support amit itt a topik tetejében az összefoglalóban megtalálsz. Magyar support van és állítólag jól dolgoznak szóval lehet hamar megoldódik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest