Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
.
-
Vanir
veterán
Sziasztok!
Az imént jött egy ilyen email:
kép1
kép2Utánanéztem, valószínűleg legit az email cím. Namármost, én nem vásároltam 0 RUB-ért cserébe semmit, úgyhogy gondolom valami illetéktelen behatolás történt az account-omra. Egyből beállítottam egy sms verification-t a belépésre. Emellett mit tudnék még csinálni? Nyissak valami support ticketet? Nem igazán találtam ilyesmivel kapcsolatos választási lehetőséget a ticketeknél.
És tényleg az account-omon hozzá van már rendelve a játék:
kép3
kép4Előre is köszi a segítséget!
-
S1M0N
senior tag
válasz
gameresboy
üzenetére
Üdv!
Origint ha megnyitod, kattints a bal alsó sarokban lévő profilképedre, ekkor feljönnek menüpontok, itt kattints a "View my profile"-ra. Ekkor megjelenik a profilod, valamint egy nagy, narancssárga gomb, rajta az "Edit on EA.com" felirattal. Kattints rá, ekkor böngészőre ugrik át a dolog, ha nem vagy bejelentkezve ott, akkor tedd meg.
Ha a böngészőben is bejelentkezve kattintottál Originben a gombra, akkor egyből a felhasználónál találod magad, azon belül is az "About Me" menüpontnál. Itt tudod módosítani a "Basic Information"-t is, azon belül a születési dátumot is elvileg. -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Az Origin fiók 10 éves kissrácnak lett beregelve, s a FIFA 17 hozzá lett adva a fiókhoz.
Online játékhoz 13 évesnek kell lenni, így neki az Originen minimális a menü, illetve nem tud online játszani.Van arra valami mód, hogy a születési dátumot módosítsuk, hogy tudjon online játszani, vagy ezt most bukták?
Esetleg a Support tud ebben segíteni?Üdv,
GBoy -
sepsi0
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Szia!
Ha tudsz csinálj a játékokról egy mentést pl külső vinyóra.
Ha máshogy nem megy akkor indítsd el a játék letöltést, majd állítsd meg. Ezután másold be a játékot a letöltés helyére- Így menni fog tuti, csak kell egy vinyó.
A lényeg, hogy először mentsd le az adatokat, mert ha elindítod a letöltést akkor felülírja...
Vagy, ha a vinyódon van elég hely akkor mentsd ki oda.
Néha nekem is csinált ilyet és csak így tudtam megoldani. -
croli
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Elvileg ha megfelelő elérési út van megadva Originen belül és elindítod a telepítést akkor látnia kéne hogy már ott vannak a fájlok és magától elkezdi lecsekkolni hogy jók-e.
Nálam legalábbis ezt csinálja... Csak a próba kedvéért áthelyeztem a fél BF Hardline mappát és így csak a maradékot akarja letölteni.
Az már más kérdés hogy az utóbbi frissítésekkel az Origin csak egyre sz@rabb. Kedvencem mikor második indításra működik csak, de előtte feladatkezelőben ki kell lőni az első indítást mert teljesen megfagy. -
Dilikutya
félisten
válasz
Terminator17
üzenetére
Ez engem is érdekelne. A játékok HDD-n vannak, de került ma a gépbe SSD, az Origin frissen lett telepítve, és hiába állítom be a HDD-n lévő Origin mappát, nem érzékeli még fájlszinten se a játékokat, hogy legalább egy ellenőrzés után indítható legyen. Nincs most kedvem újra leszedni a Battlefield 1-et...
Lehet hogy úgy kellett volna csinálnom, ahogy a Steam-nél van: a Steam mappájába vannak a játékok telepítve, így mindig megtalálja őket Windows újratelepítés után is. -
Cs1csó
titán
Üdv, miért van az, hogy egy ideje amikor az asztali ikonnal elindítom a FIFA 17-et akkor feljön az Origin főablaka, ha bezárom és elindítom a játékot majd kilépek a játékból és bezárom a FIFA kis játékindító ablakát akkor megint felugrik az Origin főablaka (azt tudom mivel korábban is így volt beállítva hogy a show origin after gameplay az application settings-nél ki van kapcsolva) most nálam van a hiba vagy újítottak valamit a srácok?
-
Terminator17
senior tag
ha 2 játékom 2 külön meghajtón van akkor azt hogy tudom betölteni az originbe?
-
croli
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nincs. Nem olyan fejlett az Origin még. Még a gift vásárlásig is csak most jutottak el...
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Nem nagyon használom az origint, de van egy halom játékom rajta, és ebből egy kellene most a családban, de nem szívesen adnám ki a teljes fiókot, ezért kérdezném:
Az Originen van olyan mint a Steamen: családi megosztás? -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez gyors volt. Felhívtam őket, és kb 10 perc alatt le is rendeztünk mindent. Beállítottam minden security dolgot.

-
S1M0N
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Keresd az ügyfélszolgálatot.
Erős jelszó a használt email címhez (plusz extra védelem, SMS pl.) + Erős jelszó a felhasználói fiókhoz + Valamelyik extra védelmet jelentő alkalmazás (mobil, SMS, vagy applikáció) használata.
Aztán ott van még a biztonsági kérdés is, az is legyen erős, becsapós (nem a kérdésre válaszolsz pl., bár nem tudom mennyit véd).Nekem ezek fel vannak jegyezve, így emlékeznem sem kell rájuk (nem is tudnék).
A másik lényeges dolog szerintem, hogy ne jegyeztessük meg a fizetési adatokat sehol sem, mert a fiókot talán könnyebb visszaszerezni, mint a pénzt, bár a refound működhet... Én inkább bepötyögöm mindig.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
valaki feltörte a fiókomat és garázdálkodni szeretett volna. Szerenécsre mindig olvasom az emaileket, így gyors visszaállítottam az email címemet és a jelszavamat. Akart venni az illető játékot is, de jelenleg pending van.
Be szeretnék állítani egy erősebb védelmet, de valami biztonsági kérdés jön fel (természetesen oroszul), amire nem tudom a választ. Mi lehet a megoldás, hogy tudok magamon segíteni?
Ok, most látom, hogy nem csak én jártam így mostanában.

-
törölt tag
válasz
Benji21th
üzenetére
Itt tudsz visszahívást kérni.
Engem angol számról hívtak, de magyarul.
Nagyon segítőkészek voltak és gyorsan lezajlott az egész. -
Benji21th
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis fejtágításra. Ma egy olyan email fogadott, hogy kicserélték az origin accountomhoz tartozó email címet. Volt benne egy visszaállítás link, ez meg is történt. Azonban már minden más adatomat átírta ez a roppant etikus emberke és hozzárendelte ezt a kétlépcsős beléptetést, tehát a kód hiányában nem tudok belépni sehogy sem. Az EA súgóban használható infót erre nem találtam, csak annyit, hogy angolul, spanyolul, vagy franciául beszélhetek velük telefonon...nos az nem igazán fog menni, mivel nem igazán beszélem ezeket a nyelveket olyan szinten, hogy megértsük egymást. Látom a topic leírásban van egy telefonszám szintén, ez él? Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv -
croli
aktív tag
válasz
Terminator17
üzenetére
Biztos oda van beállítva ahol vannak a játékok?
Origin-> App Settings-> On your computer-nél nézd meg hogy jó-e az elérési útvonal.Ha ez egyezik akkor mennie kéne most próbáltam ki. Aztán nem árt neki egy Repair se.
-
Zoli133
addikt
ha megpróbáltatod letölteni vele, oda ahol van a telepített akkor felismeri hogy ott van.
-
Terminator17
senior tag
Üdvözletem ujra raktama gépet, viszont nem találja a telepitett játékok könyvtrárát az origin, tudnátok segiteni hogy kell felismertetni vele? mert én próbálkoztam de nem ment
-
croli
aktív tag
Nekem töredezett merevlemeznél csinált ilyet. Igaz nagyon teli volt a lemez csak a játéknak volt hely meg plusz pár giga.
Próbálj egy mentesítést a Windows mentesítőjével hátha megoldja.Szerk:
Most a MOH Pacific Assault ingyenes On The House keretein belül.
Szerezd meg és próbáld ki hogy azzal működik-e a letöltés. -
Gold90
tag
Üdv!
Rendszer újjra telepítés után az Origin nem az igazi.Már a battlefield négyet is furcsán szenvedősen tudtam letölteni.De telepítés után maga játék nem enged a szerveren 10mp -se.Nem vagyok csaló,nincs fent tört játék.Eddig nem csinálta.
Köszönöm! -
NY_A
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.

-
AtHoS
nagyúr
paypal fiókodban kellene szétnézni, mert valószínű bennhagytad vásárláskor a gyorsfizetés lehetőségét, így azt le kellene kapcsolnod PP fiókban, ha nem tetszik ez a fajta működés
Beugrasz paypal.com-ra, majd loginolsz, itt jobb felül fogaskerék ikon, az új oldalon felső sorban válaszd a payments fület és itt a Manage pre-approved payments linken már láthatod is hol van engedélyezve. Ott klikk a kereskedés nevére, majd felső részen Cancel
-
S1M0N
senior tag
A fizetési módot csak törölni lehet.
Amúgy személy szerint én sehol sem hagyom, hogy megjegyezzék a fizetési adatokat ("könnyítsék a vásárlást"), inkább mindig megadom a kártyaadatokat.
De a PayPal-os dolgokhoz nem igazán értek, nem tudom, hogy az Origin hogyan viszonyul hozzá, de lehet, hogy azóta könnyítettek a dolgokon és nem olyan körülményes a használata.
Mondjuk az jó megoldás lehet, ha csak akkor raksz pénzt a fiókodra, amikor venni akarsz valamit, akkor maradhatna Originben is az összekapcsolás.
Ha viszont nem akarod törölni a fizetési módot, akkor mindenképpen kapcsold be a kétlépcsős azonosítást.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Origin programon belül paypalal vásároltam játékok néhány hónapja. Most akciózták a Battlefield 1et, és gyakorlatilag egyetlen gombnyomással megtudtam venni. Nem kért paypal bejelentkezést, semmit, már töltötte is. Ez engem kissé nyugtalanít. Nem tudok kijelentkezni paypalból originen belül? Csak törölni tudom? Azért nem szeretném törölni mert annak idején is tök körülményesen akarta elfogadni.
Vagy neki az egy biztonsági szint, hogy be kell jelentkezni az originbe, és ezért nem kell fizetéskor külön jelszó? -
dunc
nagyúr
Ez az Origin Acces olyan mint ha valaki a szemétbe turkálna, mert szemét az egész, még jó hogy csak 3.5 Eurot fizettem......Ilyen sz@r online részt mint a fifa17 még nem nagyon láttam.....És nem értem m iért nem lehet max sávszélességgel letölteni?
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
A tegnapi napon vettem észre egy problémát. Elindítom Origint, bejelentkezek és nem történik semmi. A bejelentkezési ablak elfehéredik és ennyi. Találkozott valaki ezzel a problémával? Újra akartam telepíteni a programot, de figyelmeztetett, hogy nem fog minden játék utána működni.
Találkozott valaki ilyen problémával? -
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a mai napon jár le az Origin Access-em és nem tudom megújítani, mert azt írja, hogy már van nekem... Játszani természetesen nem tudok Access-es játékokkal.

Még 24.-én a paypalon keresztül állítottam le a havi fizetést és úgy voltam vele, hogy ha újból kell, majd manuálisan hosszabbítom. Azóta ezt írja ki. Mi lehet a gond? Mi a hiba? Ha meg akarom hosszabbítani akkor kiírja az Operation failed-et.

Beállítottam a paypal fizetést, arról 0 forintot le is foglalt jövőbeni fizetésre.

-
szami777
addikt
válasz
Preacher1980
üzenetére
Hali
"Certain games released before 2008 will not be able to be registered this way.
Crysis (+ Crysis - Warhead)
Battlefield 2
Battlefield 2142
Spore
The Sims 2
Command and conquer "In order to register these titles you will need to contact us, either through Chat, Phone or Email. One of our Game Advisors will redeem the game code for you.
A crysis 3 origin only, így azt enélkül nem is tudnád használni, crysis 2-t szerintem be tudod, de ea support szokott segíteni ilyenkor, ha nem menne.
Illetve az első résznél ezt az opciót még mindig be lehet próbálni hátha.
-
Preacher1980
tag
Üdvözlet!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Origin Account és hozzá lehet-e adni korábban vásárolt, tehát jogtiszta, de a klienst nem igénylő Crysis (1, 2, 3) játékot?
Itt nem az add non-origin game opcióra gondolok.
Üdv
-
Archttila
veterán
Windows 10 alatt nektek is fekete az Origin indítóikonjának a háttere a start menüben? Hihetetlen ronda és idegesítő

Sajnos ez nekem nem segített -
Darabokra
senior tag
Sziasztok! Bocsi, ha off, de olyan problémám van, hogy bejutottam a wl-be FIFA 17ben , de tegnap este lejárt az Origin Accessem, és ma akartam venni, de egyszerűen nem értem, hogy kell. Rámegyek EA Account&Billing en belül hogy renew membership, és 17.-én akarja levenni a pénzt.. De 18. van
a menüben sem találok ilyen lehetőséget, hogy hol tudnám megvenni :S Origin... -
Delávégá
tag
válasz
Csillag01
üzenetére
Nem értem ez miben függ össze azzal, hogy felhívd hétköznap őket hogy kérj új biztonsági kérdést? Elmondod régi az acc, elfelejtetted, stb. Nyilván igazolni kell hogy a tied, de szerintem az egész nem fog 15 percnél tovább tartani.
Én a bnet accal jártam hasonlóan, mondjuk nekem ott szimplán nem fogadta el a választ pedig 100%-ig jót írtam be mert felírtam és nem is volt bonyolult. Nyitottam ticketet, elmondtam a bajomat, kérték hogy igazoljam hogy enyém az acc, jött egy link ahol új kérdést adhattam meg.
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Segitseget szeretnek kerni az originel kapcsolatba.
Atszeretnem irni a nevem, de mikor ranyomok az edit id-re, keri a biztonsagi kerdesre a valaszt, amit mar 5 eves fiok leven nem tudok. Es igy addig nemis tudom atalutani amig ezt benem irom, de sajnos nem tudom.
Szepen kerek aki tud segitsen! Koszonom -
ForRedGlory
félisten
Csak engem szivat tegnap délután óta az Origin?"Well, that didn't go as plannedOrigin encountered an issue loading this page. Please try reloading it – if that doesn’t work, restart the client or try again later."Meg is lett a megoldás, csak egy kis gugli kellett.
-
-
törölt tag
válasz
laskr99
üzenetére
Örülj nagyon.

Volt egy elfeledett regisztrációm, amiből meg kellett menteni egy játékot. Rányomtam a gombra és szinte azonnal csörgött a telefonom. Igaz angol számról, de tudjuk ez ip telefon.
Szóval sikerült megoldani a dolgot, tényleg kellett egy számsort visszaolvasni, és mivel a dvd a kezemben volt, küldtem a kódról + a case számról és a mai dátumról egy képet.
Összesen mindenféle verifikációval együtt 10 perc alatt megvoltunk és azonnal megjelent a játék.
Szóval neked is köszi, és Gergőnek is egy nagyon nagy pacsi.
Ja és nálam is az anyja neve nyert biztonsági kérdésnél.

-
-
Imilenni
addikt
Köszönöm skacok, már bánom akkor hogy ilyen hangnemben írtam róluk

-
válasz
Imilenni
üzenetére
Nem kell felhívni. Ahogy én csináltam:Nyisd meg
1. link nyítás, felhívás kérése.
2. Kb 20 perc múlva felhív egy EA magyar ügyfélszolgálatos
3. Email címedre küld egy kódot amit visszamondasz neki, ha kész akkor törli a kódot és tetszőlegest választhatsz. PL: én anyám nevét.
4. Kész az egész, rendesek és segítőkészek. -
sepsi0
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
061-es szám, belföldi vonalas. Max 5 perc, eddig mindig segítettek és szerintem a legjobb ügyfélszolgálat.
Egy kódot küldenek a régi email címedre, ezzel váltod ki a biztonsági kérdést. Ezt telefonon kell visszamondani.
Megéri....
Anno én a Tescoban vett 500ft-os Far Cry 2-t nem tudtam beaktiválni a fiam fiókjára.
Felhívtam őket, nem tudtak másik kódot adni, nagyon sajnálták. Kárpótlásúl cserébe felajánlottak egy kódot amiben benne volt az összes kiadás a Far Cry 3-ig.... -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
e-mailt kéne váltanom, de nem igazán emlékszem már a 2011-ben létrehozott accom kérdésére ._.
Gondoltam, majd lelevelezem a supportal, adok pár cd key-t, küldenek valamit a mail-omra amivel igazolom hogy az enyém.
Hát nem.
Fel kell őket hívni

Ugye van írásos supportjuk is, így 2017 ben? -
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Ide még nem írtam, el is felejtetem, hogy van Origin accountom.
Ingyenessé tették Medal of Honor™ Pacific Assault-ot, de nem tudom letölteni / hozzáadni a könyvtárhoz mert amikor rányomok, ezt írja ki: Whoops!
An error occurred. Please try again later. [ref. #FAILED_CHECKOUT_QUOTE]
Esetleg tud valaki valami megoldást? Próbáltam böngészőn és kliensen keresztül is, de ugyanaz a vége. :/ -
Imilenni
addikt
Ingyenes a MoH Pacific Assault
Bár úgy emlékszem volt már az On the House-ban
-
regener
veterán
válasz
burney1102
üzenetére
Próbáld adminként futtatni, hátha úgy befejezi.
Dam775 és Dantedemon
Jó profilba léptetek be?
-
Dam775
újonc
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy van a NFS Rivals az origin profilomon és amikor a kulcsot beütöttem akkor minden jó volt, egy ideje nem játszottam vele és egyszer csak eltünt és amikor beütöm megint a betű-számsort akkor azt írja hogy már aktiválták, de még sincs fent a profilomon. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne vissza állítani hogy tudjak vele játszani?
-
burney1102
újonc
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy találkozott e már valaki a "directx telepítése megszakadt, a telepítést nem tudtuk befejezni" nevű ablakkal?
Ha igen segítsen már ki az illető köszi
próbáltam frissíteni más forrásból de ugyanaz a probléma jelenik meg...
-
Dantedemon
újonc
sziasztok olyan kérdessem lenne hogy fifa 16 aktiválva lett le is töltöttem és mikkor elindítom mindig kiírja hogy aktiváljam kódot? mi lehet baj? mert nem enged játszani

-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Másnak se működik az Origin? Mert most munka után haza érve frissítettem az Origin-t és nem megy át online-ba!
Közbe sikerült belépnem, harmadjára kelett újra indítanom a frissítésének a telepítését!
-
guftabi96
addikt
Az milyen új fícsör, hogy nem lehet a chat ablakot bezárni? Tegnap vettem észre.
Látom hasonlóan halad a fejlesztése az originnek, mint a Bf1-é... Egyet előre, kettőt hátra.
-
batman91
őstag
Üdv!
Gondoltam több mint egy év után belépek Originbe megnézni hol tartanak a dolgok. Hát elöljáróban annyit bár ne tettem volna. Ugyan akkora hulladék mint volt. Nem telt el fél óra de már jöttek a szokásos hülyeségek. Ahogy látom a stabilitása sem változott semmit. Az új felületen alig lehet kiigazodni, azt sem tudtam mit hol találok. Egyszerűen borzalom az egész. De ami a legnagyobb szemétség az a magyar nyelv támogatásának a megszüntetése. Nem tudom kinek az ötlete volt, biztos jó nagy idióta az illető. Azt hiszem ezek után sem fogom megkedvelni soha. Valami elképesztően sz*r lett.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
donnie.d
üzenetére
Hát persze! Sőt ez még tetézve volt azzal, hogy a tartalékkódok sem lettek felírva, így ügyfélszolgálatot kellett hívni (téma összefoglalóban megtalálható a telszám), hogy helyrerakják a dolgokat. Minden esetre első kanyarban nem ártana ránézni keyloggerre azokon a gépeken, amelyeken korábban használták a kérdéses fiókot
-
donnie.d
aktív tag
Másnál is előfordult, hogy a kliens nem engedte be megfelelő jelszó használata mellett, továbbá jelszó emlékeztető sem érkezett e-mailben még egy óra elteltével sem (spam mappa ellenőrizve) ?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Megvettem originre egy hatalmas command conquer pakkot 10 euróért, mind a 27 játék bentvan, ez jó. (remélem jó, még csak most állok neki majd letölteni. )
Kérdésem az lenne hogy mivel van mac-re és win-re is origin, így windowsra le tudom tölteni a win verziókat, illetve osx alá is le tudom tölteni ugyanúgy?
Köszi. -
törölt tag
Sziasztok,
Próbáltam egy hibát jelenteni, de az online chat ablakában nem nyílik meg az online chat. Kapok egy levelet, hogy megnyitottak egy case-t de semmi más nem történik, nem tudok kontaktálni senkit.
Létezik valami e-mail cím, ami használható? -
LendvaiFeri1
veterán
Még most sem jó a barátlista. Ingame tudok csetelni, viszont ha kilépek a játékból, csak azt látom, hogy írnak (értesítés) de válaszolni nem tudok. Miért?

-
-
thebigK
addikt
Sziasztok. Elfelejtettem az ea accounthoz tartozo biztonsagi kerdesre adando valaszt, ezaltal biztonsagi adatot modositani nem tudok. Hogy tudom ezt legegyszerubben megoldani?
Koszonom! -
Üdv!
Valahogy meg lehet oldani azt,hogy tudjak Originen Maestro kártyával fizetni?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
forintuser
üzenetére
Ügyfélszolgálatnál megpróbálhatod, elmeséled mi a történet. Szerintem játékot nem fognak átrakni egyik fiókról a másikra. Túl sok macera, meg ha ez így működne, akkor rengeteg lenne a visszaélés.
-
forintuser
őstag
Jó napot.Kérdésem lenne.Adott két felhasználó.A feleségem fiókja, és az enyém.Korábban nem tudtam belépni a fiókomba, mert nem küldött jelszó emlékeztetőt az EA rendszere.Ma vettem egy játékot az Originen keresztül a feleségem felhasználójával.Elkezdtem letölteni.Utánna megpróbáltam még egyszer a jelszó emlékeztetőt, és csodák csodájára működött.A kérdésem a következő.Lehetséges a játékot az én felhasználó fiókomhoz adni valamilyen módon?
-
Sziasztok,
ezek az origin pontok, mire jók? -
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ügyes

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De, nagy nehezen megtaláltam.
-
Bjørgersson
félisten
Live chat opció nincs már?
-
juve600
nagyúr
üdv
BF1 -et le lehet valahogy választani EA fiókról és átrakni másik EA fiókra ?

-
Devilstudio
tag
válasz
Devilstudio
üzenetére
Ea-t felhívtam ez a csávó de kemény volt.

De szívvel lélekkel csinálta
-
Devilstudio
tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Feltettem! De nem szinkronizálja!
Ezt igazán beletehetnék mert rengeteg embert kímélnének meg felesleges köröktől.
De lehet hogy mag van az oka is. Mert ha hozzákötik egy emailhez akkor ha megszerzik az email jelszó párost ezeket a kódokat is megszerzik.De lehet hogy nem csak logikusan gondolkodva így látom.
Ezért vannak a biztonsági kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ott még kevesebb biztonásági beállítás van, mint itt az origin-en.

Minden a hanyatlás felé tart amúgy is. Rég bejáratott dolgok manapság amúgyse menők.