Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
válasz
dargelot
üzenetére
Hali!
Eredeti 8.1-et használok abból is 64bites van fennt,és nem, nem az N verzió. Sohasem használtam még a sima verzión kívűl semmilyen más egyéb kiadást. Illetve, mivel a 3x-i újrarakáskor mindig teljesen leformáztam az egész gépet (beleértve az összes partíciót) ezért letölteni kell nem pedig már merevlemezen lévőt ismertetem fel az Originnel. -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok.

Egy jó ideje cseszekszik velem az Origin egy bizonyos error kóddal, amit majdnem minden játék telepités végén a "Finalizing" résznél kapok.
-Az Error kód: 327682:0.Windows 8.1-et használok egy jó ideje, mert szeretem, gyors, és ezen futnak a legjobban a játékaim.

Viszont már megpróbáltam körülbelül mindent, hogy megelőzhessem ezt az error-t, de eddig semmi nem jött be.
A vicc az, hogy már vagy 3x újra húztam miatta a Windowst is, igen, csak emiatt, mert nem tudom a rohadt játékaimat feltenni egyszerűen. Néha persze összejön, olyan ötödjére, onnantól viszont jó minden általában.
Időközben aztán találtam egy EA-s fórumot, ahol egy srác ugyanezt az Error Code-ot kapta, és több mint 300+ ember jelölte meg a "Nekem is ugyanez a hibám van" gombbal a topikot.
Tudjátok még mi a legviccesebb? Irtam a Support-nak is, nem egyszer, vagy 10x már legalább, és minden egyes alkalommal ugyanazt a sablonfos szöveget kaptam tőlük. (Kapcsold ki a Defendert/Tüzfalat, Futtasd Adminként az Origin-t, csináld ezt csináld azt. Semmi sem segitett).

De már látom. Majd egyszer, ha végre jön egy bugfix erre, (már ha valaha lesz, mert hónapok óta ilyen szar), majd azt is 6.99 Euróért lehet majd beszerezni. Mert miért ne..

-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is haldoklik az Origin?
Nem lehet bejelentkezni sem, nem lennének szerverek/karbantartás van vagy mi a fene?
-
Norbi887
aktív tag
válasz
regener
üzenetére
Szia!
Másodlagos vinyóm E betűjellel van ellátva, így fest: E:/Origin.
Gondolom az nem gond, hogy csak Origin nevet adtam a mappának Origin Games helyett
És igen, az én felhasználóm van ott tulajdonos fiókként (Rendszergazda).
Slussz poén még, hogy a régi gépemen (ami egy őskövület volt) ott is ugyanilyen volt az Origin a Battlefield 3 telepítésénél, pedig az már annak jó 2-3 éve volt.
Fogalmam nincsen innentől, hogy mi okozhatja.
-
Norbi887
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Hello!
Nem szoktam sohasem C-re telepiteni, másodlagos meghajtóra szoktam tenni a dolgokat (700GB van jelenleg szabadon rajta, de ha még C-re tenném is ott van 110+)
Sajnos amit küldtél már énis átfutottam a mai napon, és sajnos nem segített az sem
Ez szerintem valami hiba az Origin-ben, nézd meg 280 embernek van ugyanez a hibája ez az oldal szerint, nem lehet hogy a programmal van valami mégis?
Szerintem ez is sokat elárul. Majd lehet kapunk egy DLC-t a jövőben 59.99 Euróért, ami majd javítja ezt a "bug-ot"
[link]
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, miért kapom ezt a hibát, bármilyen játékot ha szeretnék telepíteni a gépemre, mindig ezt írja ki az Origin, és nem tudok feltenni semmit sem.
(Windows 8.1 Pro van a gépemen)
Próbáltam már:
Rendszergazdaként futtatni az Origin-t.
Kikapcsolni a Defendert, és a tűzfalat.
Kompatibilitási módot állítani.
Nem segített egyik sem.

-
Norbi887
aktív tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Nagyon köszi! Müködött!

De különben ennyire nem szeretné a win8-at?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Már 3x újra raktam a gépet (igen, 3x), és még mindig ezzel a hibaüzenettel találkozok Origin-nél Battlefield 3 még úgy kb. az összes játék telepitésekor.
Már a tököm tele van vele, hogy nem tudok feltenni semmit, teljesen leformáztam mind a három alkalommal a gépet, és teljesen tisztán feltettem a Win 8.1-et és leis frissitettem azt annak helye és módja szerint.
Mégis mit rontok el? Most vagy ekkora egy sz.r az egész rakás Origin, vagy tényleg én vagyok ekkora balf@sz, én már nem tudom eldönteni

-Amit még az újratelepitésen kivül próbáltam: Frissiteni az összes vc redist-et (2005-től 2017-esig) + az összes .Net frameworköt is felhúztam. Nem segitett az sem.
Másnak is csinál ilyet egyáltalán? Windows 8.1-ről beszélünk, azért használnám, mert ez alatt fut a bf4 a legjobban a gépemen.
Ui.: Windows Defendert és tüzfalat is kinyomtam - semmi előrehaladást nem eredményezett.

-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy ezt miért kapom majdnem minden játék telepitésekor?
Windows 8.1-em van jelenleg, és tök mindegy mit rakok fel, de ha Originen belül rakok fel egy játékot ezt kapom:
Valami tipp hogyan oldhatnám meg?

-
Norbi887
aktív tag
Helló mindenki!
Más is találkozott hasonlóval Windows 8.1 alatt?
Akárhányszor játékot telepitek Origin-en a következőt kapom:
Teljesen mindegy melyik játékot telepitem (jelen esetben ez most épp Battlefield 3 volt) mindig ezt kapom.
Aztán még vagy húszszor rákattintok hogy Installálja fel, aztán egyszer csak összejön, de könyörgöm ennek nem 20x-orra kéne összejönnie nem?
Win7, illletve 10-alatt nincs ilyen, 8.1 alatt mindig.
Valakinek volt hasonló/van hasonló? Valami tipp esetleg? A Windows teljesen friss, új

Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest