Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Most hívtak a fogyasztó védelemtől. Legalább negyed órát beszéltünk, pozitív csalódás. Nagyon komolyan veszik az ügyet, mindennek utána néztek.
A lényeg, az EA teljesen kihátrált az EU-ból (lásd magyar ügyfélszolgálat megszüntetése). A székhelyét Svájcba rakta át, az EUn belül csak irodájuk van, bejegyzett cégük nincs. Az ÁSZF változott és abban az szerepel, hogy eus vásárló a svájci céggel áll szerződéses viszonyban. Így jelenleg érdemben nem tudnak segíteni, az Even Balance-t is megnézték, ő nekik Amerikai székhelyük van.
Megadták a svájci fogyasztó védelem elérhetőségét, megkértek írjak oda. Bármi kérdésed van keressem telefonon az ügyvédet, segít.
Amit még megkértek, ha nem keresném őket, mondenképpen jelezzek visza az ügyemmel, mert nagyban segítené a munkájukat a ügyem kimenetele.
Most írok Svájcnak.Ha esetleg tudnátok az Európai Unión belül jogutódot, vagy céget ami az EA-é azt szívesen venném, mert akkor vissza kerül az ügyem az eus fogyasztó védelemhez.
Még ennek én is utána nézek. -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Írtam az EU Fogyasztóvédelemnek és úgy néz ki érdemben foglalkoznak az ügyünkkel.
Bekértek minden adatot, számlát és a levélváltásokat az EA-val és PB-vel, illetve megkérdezték mi az igényünk.
Kíváncsi leszek mi lesz, ha van rá igény, tályékoztatlak itt titeket. -
sepsi0
őstag
Szia!
Mindegyiknek van saját gépe, saját Originnel és saját Battlefield-el.
Anya/Apa gépe tiltott, de igazából azonos vasak, nincs is amiért a miénkhez üljenek, nekik kb 5* annyi játékuk van mint nekünk.
Egyik este játszottunk egy szerveren (WBKS), semmi nem volt.
Rá pár napra bejelentkezéskor még csak kick volt minden szerverről, nem engedte belépni a szerverre, azt írta 1 minute kick.
Írtam GGC-nek és PB-nek, na ezután már bannolták is. A BAN-ban az van, hogy a GGC intézte, de ők a PB-re mutogatnak.
PB ticketre egy sablon üzenettel válaszolt (mindenkine szóra ugyan ezt írják), 2. ticketre még nem válaszoltak, de szerintem nem is fognak.
Nekem is a játék bezárása a tippem.
A dühítő az, hogy nem is csalunk csak a játék és a barátok miatt játszunk. Ha megnézitek a párom acc-ját lehet látni, hogy nem egy cheater (pl K/D). 35 évesek vagyunk... nem játszik a cheat, minek.Na mindegy, azért sem hagyom annyiban. EA újjab ticketre válasza, írjak ticketet a PB-nek, igazi agyhalottak.....
Amúgy szar az irány, mert ha nem sikerül elintézni a BAN visszavonását, soha többet nem költök az Originen, pedig sok száz eur-t hagytam náluk eddig.
-
sepsi0
őstag
válasz
regener
üzenetére
Nálam is ez a terv, nekünk 5 acc van originen, igen sok játékkal. Már mondtam a gyerekeknek, ha anya nem kapja vissza a BF3-az, akkor felejtsék el az Origint. Ezt megemlítettem az EA ticketben is, de nem hatotta meg őket.
És igen, őket védi a jog, ne tőltsd torrentről a játékot, vedd meg eredetiben... Aha. És minket mi véd meg tőlük? Többe vannak a szoftverek, mint a gépek...Neked mi volt a ban indok?
PB mit válaszolt? -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A feleségem BF3 GUI-ját bannolta az Even Balance (punkbuster). Nem csalt, nem használt semmit.
Ez az indok: GAME HACK #88002
Ha megnézitek mostanában (majdnem) mindenkit ezzel bannolnak. Sőt abban az időben, amire hivatkoznak, nem is játszott. Nem tőrték fel a fiókját, nem volt semmi, a BF log szerint sem játszott a ban időpontjában.
Írtam az Even Balance-nak és kaptam egy copy/paste választ, másnak is ugyan ezt írták, ticketet lezárták. Írtam egy másikat, válasz még nincs. Írtam a GGC-nek, ők a pb-re mutogatnak. Írtam nekik, hogy akkor EA. Oda ne írjak, mert nincs értelme.
Írtam EA-nak, válasz írjak pb-nek... Mondom ez már megvolt, nem kaptam normális választ. Jó átirányítanak a supporthoz. Support: írjak pb-nek, adtak linket a tickethez. Most válaszóltam, hogy írok az Európai Uniós fogyasztóvédelemnek.
Azért sem hagyom annyiban. 2000+ óra van az accountban, nem gyerekek vagyunk, hogy csaljunk. Ha csaltunk volna, befogom a szám és veszek egy új kulcsot.Járt már valaki így? Vissza tudta szerezni az accountját?
Esetleg tanács?
Köszönöm!
-
sepsi0
őstag
Az érdekes....
Én már sokszor beszéltem velük, egyszer sokáig elbeszélgettem egyik fiúval és ő is angol állampolgár volt már, de kis hazánk szülötte. Most mibe fájt volna nekik ott hagyni a magyarokat, tudnak angolul, ha meg kell akkor magyarúl is.
Na mindegy, akkor nem veszünk tőlük játékot, bár most sincs ami nagyon kellene.
Ha a fiókkal lesz gond, majd magyarúl írok és a Google fordít, ne várják már el a perfekt angolt telefonba az összes magyar vásárlótól. Ez csúnya lépés volt tőlük....
Ezt bírom az angolokba, de főleg a németekbe, ők elvárják,hogy mindenki beszélje a nyelvüket, mert "világnyelv", de ők nem hajlandóak más nyelven megszólalni. Főleg a német, mikor elkezd karattyolni és elmondom neki németűl, gogy nem beszélek a nyelvén csak angolul meg magyarúl, akkor néz csúnyán és folytatja a mondani valóját. Volt olyan aki azt mondta soha többet nem jön ide hozzánk, mert még a nyelvét sem beszéljük, mondtam neki a tolmáccsal, hogy jobb lett volna ha nem is jön (balesetet okozott) és még neki állt fejebb.
Bocs a fél offért.
-
sepsi0
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Szia!
Ha tudsz csinálj a játékokról egy mentést pl külső vinyóra.
Ha máshogy nem megy akkor indítsd el a játék letöltést, majd állítsd meg. Ezután másold be a játékot a letöltés helyére- Így menni fog tuti, csak kell egy vinyó.
A lényeg, hogy először mentsd le az adatokat, mert ha elindítod a letöltést akkor felülírja...
Vagy, ha a vinyódon van elég hely akkor mentsd ki oda.
Néha nekem is csinált ilyet és csak így tudtam megoldani. -
sepsi0
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
061-es szám, belföldi vonalas. Max 5 perc, eddig mindig segítettek és szerintem a legjobb ügyfélszolgálat.
Egy kódot küldenek a régi email címedre, ezzel váltod ki a biztonsági kérdést. Ezt telefonon kell visszamondani.
Megéri....
Anno én a Tescoban vett 500ft-os Far Cry 2-t nem tudtam beaktiválni a fiam fiókjára.
Felhívtam őket, nem tudtak másik kódot adni, nagyon sajnálták. Kárpótlásúl cserébe felajánlottak egy kódot amiben benne volt az összes kiadás a Far Cry 3-ig.... -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Én 5db gépre szoktam itthon vásárolni az Originen ugyan azzal a bankkártyával (5 különböző acc).
Eddig csak néha volt baj a 4. után, de akkor is a bank tiltott. Van mikor egymás után ki tudom fizetni mind az öt tranzakciót.... Szóval elvileg ilyen gond nioncs, bár a Steamon már hallotam. Ott a fiaimnak giftbe veszem és átküldöm. Bár a Teamfortress miatt már 3 steam-es accon fizettem már a kártyámmal, nem volt az sem gond.... -
sepsi0
őstag
Karbantartás elvileg, a battlelogon írták már múlt héten.
-
sepsi0
őstag
-
sepsi0
őstag
-
sepsi0
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ügyfélszolgálat...
Felhívod őket és jelszóemlékeztető helyett küldenek egy kódot emailben és azt kell bediktálni nekik. -
sepsi0
őstag
válasz
astroshooter
üzenetére
Szia!
Nálunk G3420-on (1150) játszanak a gyerekek két gépen is....
Ami nagyon kellett a BF4-nek az a RAM bővítés, most 2*4GB (8GB) DDR1600 van a gépükben és így élvezhető a játék.
VGA: R7 260X 2GB -
sepsi0
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Én nem értem mire gondolsz...
5 fiók más néven 2db kártyárol= nincs problémaFizetéskor célszerű a kollégának a barátja fiókjában történő vásárláskor a saját adatait megadni, mert ha probléma lenne csak ő tud reklamálni, esetleg neki utalják vissza a pénzt......
Na most miben különbözik az én példám az övétől? Tényleg nem értem! Max annyi, hogy nálunk azonos az ip cím........
Ha nincs gond vásárlás után (kiderül, hogy lopott kártya pl.) akkor szerintem nem lehet probléma.
Én nem rendelek hozzá a fiókokhoz kártyaadatokat, mert ha lenyúlják a fiókomat bukom az egyenlegem...
esetleg erre célzol?(#4805) CsonkaImo
hívd fel az ügyfélszolit, elmondod a gondod és biztos találtok rá megoldást!
-
sepsi0
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Szia!
Nekünk 5db origin és steam fiók van otthon (2 nekünk, 3 a fiúknak). Mindig az én kártyámmal vásárolok mindenkinek játékot az 5db különböző fiókra... az én adataimat adom meg vásárláskor (név, cím, ....) 2 év alatt nem volt probléma soha! Vagyis múltkor akciós volt a Spore az originen az 5. fiókra már nem engedte megvenni a mastercard-al, de van nekem Amex és azzal vettem meg a 5. fókra.
Serintem ilyen tiltás nincs.... -
sepsi0
őstag
válasz
Sharkie
üzenetére
Az ismerősöm ingyen "megvette" a Bf3-at. Ezután akart venni premiumot és simán engedte neki az origin megvenni a premium edition-t (alap+premium).
Felhívod az ügyfélszolgálatot és visszakéred a pénzed. Van 7 napos pénzvisszafizetési garancia minden origin játékra. Egyszer én is kértem és egy hét múlva kaptam vissza a pénzem. Addig vedd meg újra. -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Véleményt írok az EA magyar ügyfélszolgálatáról...
Asszony vett a fiamnak egy Crysis Maximum Edition PC Classics 500ft-ért (eredeti ára 4430Ft)
Megpróbáltam beváltani az összefoglalóban levő oldalon a kódot. Csak a Crysis Warhead kódját fogadta el, az alapjátékét nem. Ügyfélszolgálat felhív, hölggyel beszél... vár kicsit.
Mondta, hogy van egy jó meg egy rossz híre... kezdi a rosszal...nincs már Crysis kódjuk sajnos, de kárpótlásul, ha elfogadom kapok egy kódot, nagyon sajnálják....
Amit kaptam:
Crysis TrilogyKomolyan mondom ilyen kedves ügyfélszolgalatosokkal és ilyen céggel még sohasem találkoztam.... Tanulság... mindenki nyugodtan forduljon hozzájuk... megéri

-
sepsi0
őstag
Fent van a win-hez az SP1?
Abban benne van a DX11.
Ha a DX-el gond van az nem jó, lehet újra kéne telepíteni, mondjuk csökkentett módban.
Nekem is x64 ultimate van, a gyerekek gépeé meg x64 professional.
Szerintem a DX lesz a probléma és nem a játék....Próbálj egy ilyet.
-
sepsi0
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Nálam ment 6x (4 külömböző gépen) is úgy, hogy játékok felmásol, origin telepít, letőltés elindít, gondolkodik, telepít és kész.
Bf3 kb 20 mp.
Nem kell megállítani, meg hasonlók!
Ja és jelenleg hdd vannak a játékok és SSD-az Origin.Átmásol>origin telepít>játék mappa megad>letőltés indít>gondolkodik, telepít>kész, esetleg nyomhatsz játékonként egy ellenőrzést...
-
sepsi0
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Szia!
Pont ma csináltam.....
Lementettem külső vinyóra az Origin Games könyvtárat. Gép újrarak. Könyvtár felmásól, origin letőlt, beállít originbe telepítési mappának a felmásolt origin games mappa. Ha ez megvan letöltés elindít gondolkozik pár másodpercet és kiírja, hogy letöltés kész. Azért én minden játékra nyomtam egy javítást utána.
Nálam tökéletesen működött! -
sepsi0
őstag
Sziasztok Újra rakom a gépet.
A meglévő játékaimat nem akarom újra letölteni. Ugye elég, ha a telepítési mappába berakom és elkezdem letölteni és csak végigfut a telepítés.
Múltkor a BF4-nél ez nem működött, igaz akkor lett hozzáadva az accounttomhoz a játék, de hiába másoltam át a másik gépről a kész BF4-et csak letöltötte a netről újra.
A lényeg, hogy az asszony gépén ugyan azok a játékok vannak és újratelepítés (Win7) után átmásolnám az én gépemre.
Van erre valami trükk, hogy jó legyen vagy csak elkezdem letölteni, megállítom és átmásolom?
Köszönöm!
-
sepsi0
őstag
válasz
h.tamas
üzenetére
Simán megcsinálják....
Felhívod őket, elmondod mi van. Megkérnek írj az Origin oldalán egy hibabejelentőt és másnapra kész.
Nekem 4db aktivált Bf2 kódot rendeltek 4db origin fiókhoz... a 4db Bf2 dobozos és aktivált volt csak nem tudtam melyiket hová aktiváltam..... elkérték a 4db kódot és adtak helyette újjat ami az originbe megjelent.
Segítenek, nagyon rendesek, lényeg hogy eredeti kulcsod legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)