Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A feleségem BF3 GUI-ját bannolta az Even Balance (punkbuster). Nem csalt, nem használt semmit.
Ez az indok: GAME HACK #88002
Ha megnézitek mostanában (majdnem) mindenkit ezzel bannolnak. Sőt abban az időben, amire hivatkoznak, nem is játszott. Nem tőrték fel a fiókját, nem volt semmi, a BF log szerint sem játszott a ban időpontjában.
Írtam az Even Balance-nak és kaptam egy copy/paste választ, másnak is ugyan ezt írták, ticketet lezárták. Írtam egy másikat, válasz még nincs. Írtam a GGC-nek, ők a pb-re mutogatnak. Írtam nekik, hogy akkor EA. Oda ne írjak, mert nincs értelme.
Írtam EA-nak, válasz írjak pb-nek... Mondom ez már megvolt, nem kaptam normális választ. Jó átirányítanak a supporthoz. Support: írjak pb-nek, adtak linket a tickethez. Most válaszóltam, hogy írok az Európai Uniós fogyasztóvédelemnek.
Azért sem hagyom annyiban. 2000+ óra van az accountban, nem gyerekek vagyunk, hogy csaljunk. Ha csaltunk volna, befogom a szám és veszek egy új kulcsot.Járt már valaki így? Vissza tudta szerezni az accountját?
Esetleg tanács?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest