Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A feleségem BF3 GUI-ját bannolta az Even Balance (punkbuster). Nem csalt, nem használt semmit.
Ez az indok: GAME HACK #88002
Ha megnézitek mostanában (majdnem) mindenkit ezzel bannolnak. Sőt abban az időben, amire hivatkoznak, nem is játszott. Nem tőrték fel a fiókját, nem volt semmi, a BF log szerint sem játszott a ban időpontjában.
Írtam az Even Balance-nak és kaptam egy copy/paste választ, másnak is ugyan ezt írták, ticketet lezárták. Írtam egy másikat, válasz még nincs. Írtam a GGC-nek, ők a pb-re mutogatnak. Írtam nekik, hogy akkor EA. Oda ne írjak, mert nincs értelme.
Írtam EA-nak, válasz írjak pb-nek... Mondom ez már megvolt, nem kaptam normális választ. Jó átirányítanak a supporthoz. Support: írjak pb-nek, adtak linket a tickethez. Most válaszóltam, hogy írok az Európai Uniós fogyasztóvédelemnek.
Azért sem hagyom annyiban. 2000+ óra van az accountban, nem gyerekek vagyunk, hogy csaljunk. Ha csaltunk volna, befogom a szám és veszek egy új kulcsot.Járt már valaki így? Vissza tudta szerezni az accountját?
Esetleg tanács?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest