Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A feleségem BF3 GUI-ját bannolta az Even Balance (punkbuster). Nem csalt, nem használt semmit.
Ez az indok: GAME HACK #88002
Ha megnézitek mostanában (majdnem) mindenkit ezzel bannolnak. Sőt abban az időben, amire hivatkoznak, nem is játszott. Nem tőrték fel a fiókját, nem volt semmi, a BF log szerint sem játszott a ban időpontjában.
Írtam az Even Balance-nak és kaptam egy copy/paste választ, másnak is ugyan ezt írták, ticketet lezárták. Írtam egy másikat, válasz még nincs. Írtam a GGC-nek, ők a pb-re mutogatnak. Írtam nekik, hogy akkor EA. Oda ne írjak, mert nincs értelme.
Írtam EA-nak, válasz írjak pb-nek... Mondom ez már megvolt, nem kaptam normális választ. Jó átirányítanak a supporthoz. Support: írjak pb-nek, adtak linket a tickethez. Most válaszóltam, hogy írok az Európai Uniós fogyasztóvédelemnek.
Azért sem hagyom annyiban. 2000+ óra van az accountban, nem gyerekek vagyunk, hogy csaljunk. Ha csaltunk volna, befogom a szám és veszek egy új kulcsot.Járt már valaki így? Vissza tudta szerezni az accountját?
Esetleg tanács?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest