Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Nálam az Orgin úgy van beállítva, hogy minden PC indulás után magától induljon el, és legyen ott a tálcán.
Viszont most már kb. 1 hónapja nem indul el magától és ilyen hibaüzenetet ír ki:Ha itt rámegyek a Restart Origin gombra, akkor meg már mindig elindul.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Köszi! -
Mart10000
aktív tag
válasz
Lippyszabcse
üzenetére
Sajnos csak angolul lehet. Gondolom azóta lehet így mióta az Origin nyelvi beállítások közt nincs opcióként a magyar és megszűnt a képviselet.
Véleményem, hogy inkább megveszem a terméket egyben előfizetés helyett, ha máshogy nem akciósan. -
Mart10000
aktív tag
Sziasztok! Ide írok hátha tudja valaki mitől lehet az, hogy a Mass Effect nem megy rendesen a mostani Windows 10 verzión. 2 éve poroltam le újra, amikor még normálisan működött, de most, ha elindítanám kijön a játék emblémája és kilép. Olvastam egy súgót EA-n, ahol az Origin rendszergazdai jogokkal való futtatását javasolta. Ezzel sikerült elindítani, de játékon belül jött még egy csavar, hogy menet közben átlag 15-30 fps között mozgott a képkocka holott a gépem bőven megüti az ajánlott szintet ráadásul 2 éve még 60 fps-el futott. Arra tudok gondolni, hogy a Windows legutóbbi frissítése kavarhatott be valamit. Próbáltam a supportal is felvenni a kapcsolatot írásban, de sose jutott el a chates segítségnyújtásig a dolog.
-
batman91
őstag
-
Lippyszabcse
friss újonc
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: van EA Origin előfizetésem. Mai napon 15 óra után egy másodpercen belül két sms jött drága bankomtól, és kétszer lett levonva a havidíj. Egyik levonás holland a másik levonás cseh EA oldalról. Egyik foglalás, másik vásárlás. Azt még érteném, hogy foglalás esetén a számlaösszeg nem változik, vagy a vásárlás után nullázódik, de megnéztem, és két havidíj került levonásra.
Ami kiderült, hogy már nincs magyar support, legalábbis telefonos. Van email magyar support? Vagy angolul próbáljam meg elmagyarázni, hogy mi a bajom? Vagy hogy?
Mindenesetre a netbank képet lefotóztam, az megvan.
Fiók elvileg rendben, mert mind a PC, mind email bejeletnkezés megy, nincs semmi gyanús.
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat!szia nálam ma ugyanez történt, valahogy megoldódott a probléma??
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy elkezdem letölteni a Medal of Honor 2010-et, ami szépen le is jön. De amikor befejezi a letöltést és telepítené az egészet nem történik semmi. A játék lapján is csak azt látom, hogy telepítsem. Viszont, ha rámegyek akkor semmi sem történik. Akárhányszor kilépek és vissza a kliensből csak automatikusan ellenőrzi a játékot, más nem történik. Csak ezzel van bajom, más simán települt a kliensre. Próbáltam rendszergazdakén, töröltem a Origin cache mappákat, a játék telepítőjét is próbáltam indítani a könyvtárából, töröltem és újra letöltöttem a játékot, de ugyan az. Mi a fene lehet még amit megpróbálhatnék még? Már bújom a netet ezerrel, de nem találok megoldást rá. Ha valakinek van valami ötlete az kérem segítsen!
-
hunvarlan
aktív tag
-
Vertigo18
addikt
Ilyen sajnos egyre többször van, még ebben a topikban is volt már ezzel foglalkozva. Sajnos nem lehet mást tenni, várakozni kell.
-
forras2
őstag
Nálam most megy az origin is, meg az origines játékok is

-
S1M0N
senior tag
válasz
forras2
üzenetére
Nem vagy vele egyedül...
https://www.gamestar.hu/hir/ea-szerverek-hiba-277298.html -
CsonkaImo
addikt
válasz
Maxx Jácint
üzenetére
Koszi. Sikerult. Felrasktem a x86 es x64 verziot is. Igy mar mukodik.
-
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Szia!
https://visualstudio.microsoft.com/vs/older-downloads/
Ezen az oldalon van egy olyan fül,hogy :
Reistribulates and Build Tools,rákattintasz előjön egy menü amiben kijelölt programot le kell tölteni azután pedig fel is kell telepíteni.
Képet is csináltam hozzá...
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Probalom uj PC-re telepiteni az Origint, de vcruntime140.dll missing hibat kapok. Rakerestem az Origin foruman, es a Visual C++ telepiteset ajanlottak. Felraktam, de nem oldotta meg a problemat. Ugyan ugy vcruntime140.dll gondja van. Mit propalhatnek meg?
Valaszokat elore is koszonom!
-
default.
őstag
Sziasztok. Napok óta próbálok regisztrálni az Origin-re, de mindig "technikai nehézségekbe" torkollik a próbálkozásom. Esetleg bármi ötlet?
Próbáltam webes felületen, klienst letöltve, de mindig ugyanaz a hibaüzenet.
Köszönöm szépen, üdv! -
hurkinho
csendes tag
Üdv! A következő kérdéssel fordulok a fórumhoz: másnál is előfordult-e olyan, hogy az Access Premier előfizetésnél kétszer vonják le az összeget? Ami azért érdekes mert a bank online felületén (OTPDirekt) látszik, hogy két tranzakció történt viszont az EA Account megrendelés történeténél csak egy előfizetés van az adott hónapban.
-
omfgk
veterán
Másnál is szar az Origin?
Csak a szinkronizálás nem ment eddig, viszont ma már semmi nem indul el.
-
dargelot
senior tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Nem lehet hogy elrejtette valaki a jatekokat a konyvtarban? Azaz hidden games opcioban nezz szet. Masik h elifuzud volt s lejart, s igy eltunhetnek az access jatekok. Harmadik opcio h elo elofizud van s akkor a fo konyvtarbol el lehet tavolitani az access jatekokat vissza a access poolba.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám van az Origin kilensel hog bizonyos játékokat letöltök és nem indul el. Ilyen PL a Command and Conquer gyüjtemény illetve a Crysis warhead....erre valami megoldás van? (Újra tettem a W10-et+a programot is)
Szerk: megtaláltam a megoldást...
-
-
-
S1M0N
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nálam sincs ilyen fül. Lehet, hogy megszüntették ezt?
Szerk.: Igen, megszűnt.
-
-
dargelot
senior tag
[link] Itt jelentkezz be és vedd fel a kapcsolatot a supportal.
Ha nem tudsz bejelentkezni, akkor csak add meg a neved és úgy próbáld meg felvenni a kapcsolatot.
Live chat javasolt.
Lehetséges gondok:Freemail-os vagy?
Ellopták az accountodat.
Más email van megadva elsődlegesnek.Nincs esetleg ismerősöd akinek fel vagy véve barátnak, hogy meglesse barátlistán, hogy az accountod ott van-e még?
-
Tiszteletem,
Hosszu ido utan ujra belepnek az Origin-es accomba, viszont a password reset e-mail nem érkezik meg... esetleg barkinek van valami otlete, vagy esetleg tud direct e-mail cimet a support-hoz, mert a chat agent nem igen akarodzik reagalni...

-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Nem indulnak a játékok az Originből
C&C collectionnel játszanék, de se újak, se régiek nem indulnak. Generals-szal januárban még játszottam, most nem indul az sem. Mindegyik azt csinálja, hogy végigmegy egy csík (cloud sync), aztán ennyi, mintha nem nyomtam volna semmit. -
-
pauzoli
csendes tag
Hali!
Találtam megoldást a C&C-s játékok futtatására. Uninstalláltam az Origint, letöltöttem egy régebbi verziót a telepítőből, felraktam és láss csodát működnek a régi játékok.
Innen tudsz régebbi verziót letölteni: https://origin.en.uptodown.com/windows/versions
Én a 10.5.57-est raktam fel. Megnéztem, működik. -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: van EA Origin előfizetésem. Mai napon 15 óra után egy másodpercen belül két sms jött drága bankomtól, és kétszer lett levonva a havidíj. Egyik levonás holland a másik levonás cseh EA oldalról. Egyik foglalás, másik vásárlás. Azt még érteném, hogy foglalás esetén a számlaösszeg nem változik, vagy a vásárlás után nullázódik, de megnéztem, és két havidíj került levonásra.
Ami kiderült, hogy már nincs magyar support, legalábbis telefonos. Van email magyar support? Vagy angolul próbáljam meg elmagyarázni, hogy mi a bajom? Vagy hogy?
Mindenesetre a netbank képet lefotóztam, az megvan.
Fiók elvileg rendben, mert mind a PC, mind email bejeletnkezés megy, nincs semmi gyanús.
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat! -
pauzoli
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is ugyanez a helyzet. Az összes C&C-s játékkal ezt csinálja. Ha valaki talál rá megoldást legyen szíves írja meg. Köszönöm.
-
Törzsúr
senior tag
Nem vagyok otthon, esetleg ezt megnézhetnéd, ha van rá időd:
This apples to all games:
1) Reboot your PC.
2) Right click Red Alert 2 in origin client.
3) Select "Game Properties"
4) In 'Command Line Arguments' type: "-w"
5) Tick "Disable Origin In Game For This Game"
6) Hit OK and enjoy!
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy C&C összest, de nem akar elindulni, valakinek megvan esetleg és játszik vele? (Origin)
-
Qkackca
őstag
Sziasztok, a loyalty discount az mit is takar pontosan? Mert egyik másik játéknál ad valamit az alap játékon felül, valahol meg nem, viszont az árak is hol olcsóbb mint a sima hol nem, totál zavaró
-
válasz
muszurkefal
üzenetére
Nekem ma ment egész nap.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
muszurkefal
üzenetére
Úgy tűnik alkottak valamit, én most be bírtam jelentkezni. Még BFV szerverek is vannak, el sem hiszem.

-
wjbhbdux
veterán
válasz
muszurkefal
üzenetére
az is Originen át fut.
-
Vertigo18
addikt
válasz
muszurkefal
üzenetére
Mondjuk ez érthető is

-
Vertigo18
addikt
Globális a probléma, ügyködnek rajta. A vicces, hogy kb. két hete volt utoljára ilyen gondom...
-
muszurkefal
aktív tag
Van, akinek már megy?
-
wjbhbdux
veterán
Sajnos ddos támadás alatt áll az EA, a hírhedt lizard squad vállalta magára.
-
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Battlefront 2 is kidobott több, mint fél órája, és azóta nem hajlandó online-ba menni a Origin.
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
Van, akinél még mindig fennáll a probléma?
2 perc alatt tölt be a kliens bejelentkező oldala, aztán meg Online login is currently unavailable. üzenetet látok már 2 napja.Ah, látom már #6932
-
törölt tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Juj-juj!
Adjak egy könyvet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Origin már beenged, viszont a FIFA szerver még mindig sz@r
-
HoReSz1975
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
, de itt minden héten ez van, az a legnagyobb baj és elég szánalmas, hogy ekkora bevétel mellett ennyire tellik tőlük
, a másik probléma a hozzá állásuk, ilyenkor adniuk kellene minden eseteben kárpotlást azoknak akik egy bizonyos játékban hátrányt szereznek, pld. FIFA 20, nem tudják a bajnokságot teljesíteni pontszámban és az eventtel is elcsúsznak, de ők soha nem adnak semmit senkinek
-
wjbhbdux
veterán
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Technikai hibák mindenhol becsúsznak, a Steam is leállt pár hete egy kis időre.
-
csaba951
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Leálltak az Electronic Arts szerverei, az Apex Legends, a FIFA 20 és a Star Wars Battlefront 2 is érintett
Valószínűleg tényleg ez volt az oka. -
Vertigo18
addikt
Üdv!
Sehogyan se sikerül online módra bírni az Origint, ez vajon mitől lehet? Már a kliens bejelentkezésénél is kiírja, hogy csak offline megy éppen, bejelentkezés után a felső részen kiemelve, hogy "Offline mode" és hiába kattolok a nagy, sárga "Go Online" gombra, semmi sem változik...
Help please!
-
törölt tag
Törölhető komment, megtaláltam az összefoglalóban a support telefonszámát. Elnézést.
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
az alábbi üzenet fogad:
"Whoops!An error occurred. Please try again later. [ref. #Error: httpRequest ERROR: https://gateway.ea.com/proxy/commerce/carts2/store-cart-purchase-client/offerEntries?storeId=Store-Origin¤cyCode=EUR&needFullCartInfo=true&needClearCart=true&countryCode=IE 400 (Bad Request)]"Természetesen a "Season Pass" - Unlocked.
Találkoztatok már ilyen "hiba"üzenettel - mi lehet a megoldás?Segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
dargelot
üzenetére
Persze, a user error jelentése azért megvan. De rendes vagy. Mármint komolyan, nem szarkasztikusan.

Csak gondoltam hátha okozhat valamilyen user error is ki nem küldött Origin mail-t.
Kezdek egyébként bepöcceni EA-ékre, amiért folyamatosan küzdenem kell hogy bejussak a pénzemmel tele locsolt fiókomba. Hazaértem, végre volt 2 szabad órám. Mondom nyomok egy kis nosztalgia BF1-et, de az EA azt mondta hogy "neeeeeem". -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Úgy néz ki, hogy így sok év után ítélzetett felettem a Battlefield, és nem enged játszani mert harmadik féltől van a játék.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Újra megvenni Originen nem tudom, mert meg van vásárolva. -
attiati
veterán
jelszóval nem enged be (igaz már évek óta nem próbáltam)
jelszóemlékeztetők nem jönnek meg
spamben sincs, sehol
e-mail cím jómit lehet ilyenkor tenni?
-
chungee
addikt
Estét!
Ezt hogyan tudom megváltoztatni

-
-
Sanyi19
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
-
Executioner
tag
-
válasz
Executioner
üzenetére
Sajnos ugyan az a probléma áll fent rendszergazdaként futtatva is.
Háromszor lett újra telepítve az Origin applikációja és semmi változás...
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyen dolgokkal foglalkoznak, miközben a kliensük egy kalap sz@r.
C&C collectionnel játszanék, de se újak, se régiek nem indulnak. Generals-szal januárban még játszottam, most nem indul az sem. Mindegyik azt csinálja, hogy végigmegy egy csík (cloud sync), aztán ennyi, mintha nem nyomtam volna semmit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)