- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gameresboy
aktív tag
Hello!
Neki nincs olyan, hogy "View my profile" és "EA Account and Billing".
Neki csak "Application Settings" és "Sign Out" jelenik csak meg.Gondolom a kora miatt nincs lehetőség ezekre.
Valamivel még érdemes próbálkozni, vagy semmi esély a születési dátum módosítására?Üdv,
GBoy -
guftabi96
addikt
-
F_Zolee
nagyúr
-
HollyBoni
veterán
Kíváncsi vagyok hétfőig mit csinálnak a felhasználómmal.
Dobozos játékom nincs. BC2, BF3, BF4 van originen. Ezek közül a BC2 és BF3 kulcsot valami kereskedőtől vettem itt PH-n, számla nincs. BF4-et originen keresztül vettem, erről 1db email van, egy "Order Confirmation".
Ez elég lesz?
-
-
-
siege5
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
"Mondjuk a gépemre be is állítottam, hogy ne szekáljon állandóan, csak ha valaki máshonnan próbálkozna..."
Ilyet állítgatni kell? Nem találtam erre utaló beállítást, sőt írta is hogy:
"Biztonsági kódot küldünk neked, valahányszor egy fel nem ismert készülékről jelentkezel be."Szóval szvsz. alapértelmezetten így kellene működnie
-
pigster
senior tag
Köszi, de nem ez lesz a gond. Én is olvastam erről. Az én verzióm 1.05. Próbából telepítettem azért az 1,05 patcht, erre kiírt valami Error-t, miután a játékot indítanám, és persze el sem indul. Originben a játékon jobbegérrel "Javítás", aztán próbáltam "Frissítések kersése" vagy ilyesmi, semmi változás. Az egész játékot leszedtem és újra telepítettem, ugyanaz. A játék egyébként működik rendesen, meg a többi DLC is, de ezeket még a játékon belül sem hozza fel, az elérhető DLC-k között. Az Origin kliensben Dragon Age: Origins Ultimate Editionnek írja, a telepítés után viszont sima Dragon Age mappát hoz létre. Másnál láttam, hogy Dragon Age Ultimate Edition vagy hasonló mappába került, és volt ott még pár fájl, valami DAOU-akármi, ami nekem nincs is.
-
csaba951
veterán
-
tom570
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Tehát ha bármi miatt elvesznének a már letöltött játékok akkor azokat újra tölthetném a regisztrált adataimmal. Nagyon jó! Tehát akkor érdemes az akciós játékokat megszerezni pl ME3 mert az már utána mindig a sajátom marad. Köszönöm még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest