Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Szoktak ugye FREE játékokat "dobálni" Origin-en. Ezeket eddig hozzá kellett adni a "gyűjteményhez", amiről érkezett is utána megerősítő e-mail és a játék a promó lejártát követően is telepíthető maradt.
Most a Wing Commander III: Heart of the Tiger játékot lehet ingyenesen játszani, viszont ahogy beléptem az origin kliensbe, a játék már a gyűjteményben volt alapból. Az akció lejártával ez el fog tűnni (ugyanúgy ahogy megjelent) és ajánlott most szórakozni vele vagy hanyagolható és majd később, mikor lesz hozzá kedvem/hangulatom?
Szerk.
Bár lehet, hogy keresztfiam pakolta be a játékot, mert ahogy látom augusztus 7-én került be gyűjteménybe, szóval tárgytalan a kérdésem, mivel nem magától aktiválódhatott ez sem
jaja, most látom, hogy e-mail megerősítés is jött róla 
-
Az nagyon veszélyes lenne... képzeld el a véletlen törlések számát és akkor lehetne a supportal levelezni ki milyen játékot törölt véletlenül és hol vette hogy kapja vissza stb.
Nincs is túl sok értelme egy ilyen funkciónak, főleg ha van rejtés.
Fényévekkel jobb ez így, nekik is és nekünk is. -
harry3
őstag
Vásárlásnál elmenti az Origin a kártyaszámot, vagy nem tárol el semmiféle adatot?
-
SRII
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát addig nem merészkedem, annyira nem zavar, csak fura volt,hogy nem találtam ilyen opciót.
Marad az elrejtés. -
Norbika88
senior tag
Shopping Cart
YOUR ORDER DETAILSWe're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048] More Info
Crysis 3 at vásárolnék havernak saját számlámmal...
Próbáltam payal, mastercardal...
Error Code 10008-10014, 10048, 10050
Your order was unable to be processed at this time due to an issue with your provided payment method.
Try using a different payment method to complete your order, or simply try again later. -
genndy
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Steamen ki lehet, de csak supporttal, és ők is nagyon sokszor visszakérdeznek hogy érted-e hogy mit akarsz és biztosan azt akarod-e hogy a játék örökre eltűnjön a fiókodról. Gondolom Originnél is tud ilyet csinálni a support.
Próbáld meg a Live Chatet. -
SRII
őstag
szép, nem lehet törölni játékot, ekkora butaságot! köszönöm válaszotok.
-
SRII
őstag
válasz
szami777
üzenetére
köszönöm segítséged.
nálam ez van [link]itt nincs eltávolítás
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Lehet fura kérdésem van, de hogy az istenbe kell játékot törölni? -
bandi0000
nagyúr
Hali
Hogy lehet kapcsolatot létesíteni a ügyfélszolgálattal? Már legalább 10 perc zenét hallgattam gondolom valami emelt díjas szar és senkivel nem beszéltem, közben meg eléggé ideges vagyok mivel újrahúztam a gépet, és a fifa UT-be be sem enged mert nem tudok valami biztonsági kérdést, a BF4 meg el se kezdi leszedni a DLC-ket és azzal se tudok játszani -
F_Zolee
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem akkor probléma, 2mp-ig jelzi aztán eltünik...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Újabb bug, nem sokat lehet vele kezdeni ha egyszer ki van kapcsolva.

-
ScomComputer
veterán
Segítsetek nekem légy szíves, hiába van kikapcsolva az Origin játékpanel(overlay), a játék alatt csak fel-feldobja, hogy ilyen,meg olyan origin pontot értem el,stb, hogy tudom ezt megoldani:

Köszönöm szépen!

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Letöltöttem és a battlelognál ezt írja: Your Origin Game Time BF4 trial will begin when you join a game
-
ViharVadász
őstag
Most olvasom épp a PC Guru-t, és ott ezt írják, hogy: "az Origin Game Time keretében az adott játék csak a feltűntetett időpontig játszható ingyen, ezt követően, vagyis augusztus 14. után újra fizetni kell." Akkor most ez tegnapi naptól jövő hét csütörtökig van érvényben, vagy addig lehet így ingyen hozzáadni az 1 hetes próbát
Engem most mondjuk nem is nagyon érdekel a Battlefield 4, épp tegnap töltöttem le a 3-at és elvagyok vele, nincs kedvem megint tölteni 20GB-t vagy mennyit 
-
genndy
addikt
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Letöltöd és amikor először indítod akkor indul a számláló, és számolja a 168 órát, ha játszol, ha nem. Ha két hét múlva indítod először akkor is csak akkor fog indulni, addig nem.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Gondolom úgy is ki lehet vitelezni, hogy amíg az ingyenes letöltési akció él addig van lehetőséged leszedni és letöltés/indítás után indul a számláló...
Elkezded töltögetni de nem szeded le teljesen...aztán ha játszanál már nem kell órákat kivárni míg lejön a 25giga.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, de meddig van lehetőségem elindítani? Ha én most letöltöm, de két hét múlva indítom el akkor is elkezdi számolni, vagy kiírja nekem hogy már lejárt az akció? Majd linkelnétek azt a "számlát" ahol ezt leírják pontosan?
A lehető legtovább szeretném húzni, mert kb. még 1 hétig nincs sok szabadidőm, utána viszont órákat tudnék vele játszani. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Jah, a "számlán" részletezve van ez.
-
ViharVadász
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Szia!
Én olyanokat hallok, hogy csakis akkortól veszi kezdetét a Game Time, hogyha a letöltött játékot már elindítod, tehát nem kell attól félni, hogy most milyen lassan tölti a játékot, csak ha már elindítod és játszod a játékot. De ha már elindítottad, akkor viszont akkor is fut ez a Game Time, hogy ha épp mással játszol, vagy nem is vagy fent Origin-en. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! A Game Time pontosan hogyan számolja az időt? Ha én egy hét múlva indítom el akkor onnan lesz az 1 hetem? És ha 2 hét múlva? Most nagyon nem érek rá BF4-ezni, de később lesz olyan időszak amikor tengernyi időm lenne rá.
-
Bjørgersson
félisten
6€ a Battlefield 3 meg hozzá a Premium is, ha esetleg érdekel valakit.

-
törölt tag

Új kliens verzió.
-
Tom6
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én tegnap meg ma is próbáltam live chaten, képet is kértek a dobozról. kulcsról, aztán mégse tették be a War Chestet.
De azt írta az egyik advisor, hogy a Studio dolgozik rajta, hogy a régebbi játékokat is lehessen aktiválni. 
-
ViharVadász
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Tegnap bocsi, hogy nem írtam, elfelejtettem
Felhívtam őket végül, de sajnos nem tudtam beszélni senkivel, mert várakozóra tettek, és 4 perc után úgy döntöttem majd máskor megpróbálkozom, úgyis alig maradt kreditem
Tehát majd máskor ha bármi infóm lesz majd írok a Medal of Honor - Allied Assault-al kapcsolatban
-
@rglaaf
veterán
-
ViharVadász
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy nem rég került be, akkor azért nem láttam ezidáig itt fent
Ha bármi infó lesz, akár írok is, hogy sikerrel-e jártam. 15 óra környékén felhívom őket, hogy most mi a helyzet, aztán jelzek, mi történt
. Köszi az infót Neked is! 
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mivel nemrég került be ezt így előre megmondani nem lehet... attól függ hogy állnak hozzá EA oldalon.
Csak ha megpróbálod utána fogjuk tudni... van példa mindkét esetre (hogy régi játékot ingyen betettek, vagy azt mondták vedd meg újra ott, ha ott is akarod. )
-
ViharVadász
őstag
Köszi! Az oldalon próbáltam aktiválni mindegyik kódot, sajnos mindegyikre ugyanazt a szöveget dobta ki: „The product code entered is not valid for game activation”. Úgyhogy azt hiszem marad az ügyfélszolgálat. Remélem segíteni tudnak, mert ezt a játékot szeretném digitálisan is biztos helyen tudni azért
Köszi az infót még egyszer! 
-
genndy
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, ügyfélszolgálatnál jó esélyed van. Lehet hogy levelezni kell velük, képet csatolni a dobozról, kódról, ilyesmi de szerintem hozzáadják.
Megpróbálhatod itt is: https://activate.ea.com/activategame.do
ez valamiért jobban elfogadja a kódokat (főleg a régebbieket) mint az Origin. -
ViharVadász
őstag
Sziasztok! Van nekem egy eredeti Medal of Honor: Allied Assault Warchest játékom. Láttam, hogy az Origin programon belül is meglehet vásárolni a játékot. Az lenne a kérdésem, ha esetleg az ügyfélszolgálatukat felhívnám, kérhetném azt, hogy hozzáadják a profilomhoz a játékot?
Már próbáltam mindenhogy egyébként hozzáadni, megpróbáltam az alapjáték, a két kiegészítő kódjával is, azzal sem fogadta el a rendszer. 
-
dredbiro
senior tag
válasz
Alcatraz13
üzenetére
próbáld meg uninstalállni az origin-t, a telepítési helyét manuálisan töröld (biztonsági mentést azért készíts,ha van miről )
-
Alcatraz13
tag
valaki tud erre megoldást?
már sík ideg vagyko

-
Darkx14
újonc
Sziatsztok az lenne próblémám hogy vettem egy játékot az originen és azt írja hogy letöltés előkészítése bármeddig várok nem akarja elindítani
mit lehet csinálni (Próbáltam már az origin ujra telepítését nem jött be!) -
regener
veterán
Ez mi?

-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, van már megoldás arra hogy a Windows újratelepítése után ne kelljen újra letölteni mindent? Könyvtár megvan, játékok is megvannak, és hiába állítom be ugyan azt alapértelmezettnek, mégsem jön rá hogy már le vannak töltve.
-
dredbiro
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megpróbáltam,köszi, sajna egyik sem működik,origin nem fogadja el a kódot, a leírtak alapján sem megy

-
válasz
szami777
üzenetére
Próbáld ki azt hogy törlöd a steam-es telepítést.
Aztán originben megpróbálod beaktiválni a kódját, és originről telepíteni.

Steam fórumot nem nézted?
Ilyet is írnak:
"First, uninstall your PhysX and instal the one who came with the game. After this, go to installation folder of Shift 2 Unleashed and change name of "shift2u" to "shift2", then run it as administrator. The game will works."
Szóval ez szerint lehet physx probléma is, lehet admin jogi probléma is és lehet átnevezés probléma is.

Mondjuk nem tudom m köze ennek az cd kulcs problémához, de manapság már minden lehet.
Tényleg lehet valami admin probléma mondjuk. -
szami777
addikt
válasz
dredbiro
üzenetére
Sziasztok,
Tekintettel arra, hogy én segítettem beszerezni dredbiro kollégának a játékot, kötelességemnek éreztem segíteni neki, hogy megoldódjon a probléma. Nem sikerült megoldani, így a tanácsotokat szeretném kérni, mit lehetne tenni.
Adott a játék, giftként beszerezve, de autologba nem engedte belépni, mert használt cd kulcsra hivatkozik. (nekem origines shift 1-nél volt ugyanez a probléma, azt is legális forrásból vettem és originre is aktiválni tudtam)
Meg is írtuk origin live supportnak, print screen-el, ea account-al cd kulccsal, mindenestül, de azt mondta, hogy ez a cd kulcs aktiválva van. Mivel mi írtuk neki, hogy ez giftként lett szerezve, azt mondta ott kéne utána kérdezni, akitől van. Mondtuk neki, hogy a játék cd kulcsát aktiválás után lehet CSAK megnézni, ergo lehetetlen, hogy ezt más valaki aktiválta, a kulcs rossz. (természetesen a gift megbízható, bejáratott tradertől van, arrafelé kár tapogatózni). Ugye ez is a fő baj, hogy bizony vásárlási bizonylatot se tudtunk felmutatni, mert tradelve volt.
Van esetleg megoldás, amivel rá lehetne bírni a live supportost egy új kulcsra esetleg, vagy bármire?
Azt is megértem, hogy neki se könnyű itt dönteni, mert nem tudjuk bizonyítani, hogy ez a kulcs nem lett e-már általunk felhasználva. Megmondom őszintén patthelyzetnek tűnik.
Előre is köszönöm
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Én is örülök a Sims 2 játék lehetőségnek, csak annyi gondom lenne, hogy miért nem enged 800x600-nál nagyobb felbontást? Esetleg valakinek valami ötlete? Köszönöm!
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Megvásároltam (steamre) az NFS Shift 2-őt,viszont nem tudok belépni az autologra, mert belépéskor kidobja a játék szériaszámát amivel aktiválva lett és azt írja rá, hogy már regisztrálták egy EA fiókon (persze,én,telepítéskor) Segítséget kérnék, hogyan tudnám használatba venni a szóban forgó programot?
-
zoli121
aktív tag
És tegyük fel ha újratelepítem a gépet akkor melyik mappát kell lementeni ahhoz hogy ne kelljen letölteni ismét a játékot? Egyébként köszönöm hogy segítetek

-
zoli121
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Alapértelmezett mappa volt beállítva. A meghajtón volt elég hely
C:\ProgramData\Origin\DownloadCache
-
C. s.
addikt
Köszi szépen.
Végülis úgy látom, hogy csinált valamit, mert a játék mappája 12 GB. De szerintem többnek kellene lennie, mert csak a telepítője nagyobb volt. Kirakott egy ikont az asztalra, de nem indul a játék, mert szerinte nincs net. A letöltött fájlt meg eltüntette. Most olvastam, hogy állítólag egyes Origines játékokat offline módban is lehet játszani, majd megpróbálom. Ha nincs más, leszedem és újra nekifutok.Esetleg tudja valaki, hogy a
c:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 2 Ultimate Collection\ könyvtárnak mekkorának kellene lennie? Nálam a TC ezt írja pontosan: 13.185.033 k = 12.876 M = 12 G. -
beni3d
aktív tag
Nem kell finomkodni, szokott ilyet
control-esc, és újrapróbál, nem kell letöltenie még egyszer, ellenőrzi a dolgokat és nekifut a telepítésnek mégegyszer 
Olyan mint a torrent (amiről persze csak úgy fél füllel hallottam), minden byte megmarad

Ha nagyon félsz, akkor az origin mappájából le tudod menteni a játékot és legközelebb visszamásolni, de igazából nincs rá szükség
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna ebben a kérdésben segíteni? (a Sims2 telepítése) Attól tartok, valami gubanc van, csak nem tudom, hogyan oldjam meg.
Hogy zajlik egy normális telepítés?
Zárjam be? Indítsam újra? De akkor megint le kell tölteni, ugye? -
zoli121
aktív tag
Miért van az hogy az Origin nem tárolta el a letöltött játék telepítőjét? Be volt pipálva hogy "Telepítőfájlok megtartása a játékok telepítés után". Válaszokat előre is köszönöm

-
regener
veterán
-
kissd01
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Köszönöm. Eljutottam a Live chat-ig. De fél óra várakozás után sajnos mennem kellett. Persze később megpróbálom!

-
kissd01
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megtalálni megtaláltam de hívni nem lehet már őket...
-
kissd01
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
"- https://help.ea.com/en/
- help with a game"Sajnos eddig jutok. Nálam nincs olyan, hogy Contact us.
Visit answer Hq-van. Alatta pedig a csatornák és hivatalos dolgaik. -
kissd01
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom!

-
errorcode06
őstag
válasz
kissd01
üzenetére
Lehet hogy kicsit hosszadalmas, de most ez jutott eszembe így hirtelen:
új acc, másik email címmel amit el is tudsz érni bármikor, aztán- https://help.ea.com/en/
- help with a game
- alul - looking for something else - contact us - klikk
- platform kiválasztás - hibatípus stb...
- aztán elvileg kapsz egy olyat hogy contact - live chatNekem így oldották meg...
-
kissd01
tag
Üdv!
Biztos gyakori kérdés az enyém de remélem tudtok segíteni. Elfelejtettem a biztonsági kérdésemre a választ.(szögezzük le, hogy nem lopott az account és nem is törtem fel senkiét.
) Utána olvastam mit lehet csinálni de csak hibás linkeket találtam. Valamiféle support email-t tudnátok adni ahol ténylegesen tudnék valakivel beszélni ez ügyben? Előre is köszönöm -
errorcode06
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Érdekes, nekem eddig is jó volt

-
asvald
senior tag
újra mehet a menet

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jaja, most látom, hogy e-mail megerősítés is jött róla 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De azt írta az egyik advisor, hogy a Studio dolgozik rajta, hogy a régebbi játékokat is lehessen aktiválni.