- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Pisztillus #31199 üzenetére
BMW X6-ba 89-es benzint tankolni...
Overdose-t majkrem konzervvel etetni...
A Szózatot dadogos gyerekkel felolvastatni...
Bélszín mellé Tesco sort inni...Folytassam?
-
tiv83us
veterán
válasz
Pisztillus #31186 üzenetére
Pohar
-
tiv83us
veterán
Jah, nem rossz, bar mar kicsit tulzas a 27"
Kidus 24"-ese is mar szerintem egy kicsit tul nagy ahhoz, hogy elotte uljel.
Nalam most a set-up igy van megolvda, baloldalt a 13"-as MBP, azon iTunes, Dock, ikonok, ilyesmi. A 22"-esen meg csak a bongeszo full screen-ben, illetve ha filmet nezek, akkor az. -
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #31191 üzenetére
Nagyjából kétévente egyszer szoktam oda kerülni, hogy antibiotikumot kell szednem... de ezt még sose mondta az orvos, hogy tejet nem szabad inni.
le is fogom cseszni, gyerekkori jóbarátom....--------------
más téma:
egyre faszábban alakul a vasárnapunk.
építettek itt a duna-parton az emlékműnél egy színpadot. nem tudom mi lesz, szerintem a helyi képviselőjelölt újabb ródsója, egy lélek nincs ott, de a hangosítás már fasza, a hangmérnökök tuti jól érzik magukat, rezonál az ablak a basszustól (kb. 300-400 méterről!). mindezt egy lakótelep és egy luxus-lakópark tőszomszédságában, alig pár ezres hallgatósággal.
mit nekünk vasárnap, az agyam ledurran.
valószínűleg a képviselőjelölt nagy rajongója lesz mindenki...
egyre szánalmasabb ez az ország, komolyan mondom. -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #31191 üzenetére
Erre gondoltam, igen
Mert pl hallottam olyat is, hogy az öngyilkosok tejjel veszik be a gyógyszert, mert attól nem lesz hányingerük vagy mi
De én is úgy tudtam hogy a tej semlegesíti az antibiotikumot, köszi a megerősítést! -
Pisztillus
senior tag
Ha arra gondolsz, hogy a tej nem engedi felszívódni az antibiotikumot, akkor igen. (Konkrétan a tejben lévő Ca++ a bűnös, az sokmindennel oldhatatlan sót vagy komplexet képez.) Ezért szoktam a tej (és tejtermékek) fogyasztása és a gyógyszerek bevétele közé egy min. 2 órás szünet beiktatását javasolni.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #31189 üzenetére
De attól még megteheti
Finom ez a citromos tantum verde, nyamiTényleg, a tej vs. antibiotikum párharcból a tej jönne ki győztesnek, ugye?
-
tildy
nagyúr
válasz
Azzal még várunk pár hónapot
Nincs rá cash... Ennyi erővel Porschét is nézegethetne mondjuk. -
pohár
félisten
válasz
Max majd kitörli a hsz-edből
-
Pisztillus
senior tag
Meghiszem azt!
Az nekem is nagyon tetszik, de egyhamar nem lesz. De ha megveszitek, használjátok egészséggel! Az OSX nem egy nagy ördöngősség, simán megtanuljátok kezelni (ha még nem menne). Végső esetben meg BootCamp segítségével a win7 is simán felmegy rá (bár remélem, ezt a részt tiv nem olvassa
).
Esmein: Valóban nem kis darab, impozáns látvány...
Nekem valószínűleg elég lesz a kisöccse is. Egyszer biztosan lesz...
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #31181 üzenetére
Szemetek! Kicsinálták Kennyt!
Fúbazz, mai napi LOL hirdetés. A srác tud ám írni magyarul!
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat hogy az elet midenit egy kicscsoak leakrja nyuni a napomat hogy simogassam meg a csiggojait ahol vekonypdik....
udv
neduddki
-
Killing
addikt
válasz
Pisztillus #31173 üzenetére
Az nem a végső eset. De kitart addig.
Én most el, megyek vezetésre, valamikor csak meglesz az a jogsi. -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #31173 üzenetére
Ó, Fortedolra a legjobb a házi
Biztos van itthon valami cukor, ebéd után keresek egyet -
pohár
félisten
Megint fáj a torkom, jó hogy volt itthon egy Fortedol
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #31170 üzenetére
Egy kicsit félreérthető volt, így pontosítok: a nyavajgó az, aki irigykedik a mások elért eredményeire (a nyavajgás az, hogy nekem miért nem?), de amikor látja, hogy lehet odáig eljutni (milyen változtatás/áldozathozatal/új élet, stb.), akkor inkább nyavajog tovább, és nem vág bele.
-
Pisztillus
senior tag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: könnyű úgy az eredményt nézni (másoknál), hogy nem gondolunk az odavezető útra.
Amúgy nem egy mostani keletű dolog ez. Most tartok az OFF 23-nál, és rengeteg ilyen volt benne. De ott vannak az ellenpéldák is - neveket nem sorolok, az érintettek úgyis tudják, kikre gondolok. -
fokukac
nagyúr
reggel 7-kor átküldtem az uruk-hai harcost a szomszédba, de síva menekült vissza...
-
tiv83us
veterán
válasz
kételkedem #31163 üzenetére
Hat ha meg van kit hibaztatni, azt konnyebb, jah.
-
Jó reggelt mindenkinek, úgy néz ki sütni fog a nap.
-
Dylen
senior tag
mai taxizás: 3500 ft
-
tildy
nagyúr
Miért van az, hogy ha odaszólok annak aki nyavalyog, és láthatóan nem tesz semmit azért , hogy változzon a helyzete, akkor megkapom azt, hogy magas lóról beszélek?
-
neduddki
nagyúr
HI!
namegyuttunk a kutulestelylol: Vigazinhaz hegedus a hazteton ,es tenyegl az vot, mert Hegedu d,. Geza volt Tevje, imadom eszt a dabot es most is fantasztikus volt, habar felemlegetem a par evvelezelotti mikor Fegya es zenakara* egy komplett koncertet zavart le a szinpadon:- )))
udv
neduddki
mod: ha vkinek enm esmeros: bof
-
Tim82
félisten
válasz
dragonfx #31154 üzenetére
A Lurdy-házban lévő okmányirodába érdemes és kb. két hét alatt kiküldik postán.
Ők hétvégén is nyitva vannak. Kapsz egy csekket a befizetendő összegről, a Lurdy-házon belül lévő kispostán befizeted (szintén nyitva van hétvégén is), majd visszamész, lefotóznak stb. és legkésőbb két hét múlva örülsz.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #31152 üzenetére
ööö akarom mondani a barackos tea a lime-os chips-szel
-
ToBeY
nagyúr
Egész finom ez az ananászos-mangós nestea,csak nem túl ócsó
-
pohár
félisten
Passzol egymáshoz a lime-os chips a barackos teával
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30 #31146 üzenetére
[link] csak neked
-
-
dragonfx
veterán
msotanság mennyibe kerül az útlevél megcisnáltatása és emnnyi időre szól?
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #31141 üzenetére
Hmmm, hol érdemes használt bringát venni, ami megbízható és szervizelt, esetleg olyan 1-2 szezont ment?
-
Szép napot a népnek,
Disznóvágás a "rokon"-nál letudva, védőital elfogyasztva, hagymás vér megeszve, most már jöhet más
-
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #31139 üzenetére
Ez nagyon recés hátú, nem biztos, hogy begyünne a másik érintett félnek
Gyónapokat!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #31132 üzenetére
-
Ramius
őstag
válasz
Tothgera30 #31135 üzenetére
-
-
FehérHolló
veterán
ÁááááÁÁÁÁÁÁÁ!
-
ngabor2
nagyúr
amerre én járok (nem, nem bámul a világ
), arra legfeljebb kék villamos van egy darabig, majd csak utána lennének buszok.
de amíg tömegközlekedve + sétával bő fél óra (inkább több) az út, addig bicajjal kb. negyed óra.ja, és a bicaj akkor indul, amikor én akarom, ellentétben a délelőtt fél6 környékén induló villanyosokkal.
-
tibi666
senior tag
tegnap grillpartin voltam egy kollégánál. fasza volt. nagyon sok páleszt ittunk.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #31115 üzenetére
amerre én megyek, arra nem közlekednek rózsaszín buszok, úgyhogy ez sajnos kieset...
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #31119 üzenetére
Nyeh.
Ja, kicsit off: Madballs ingyenhétvége (és 75%-os leárazás) van a Steamen, úgyhogy kipróbálhatod. Múltkor nem sikerült, most hátha összejön
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #31116 üzenetére
Hozzájárult a privát közzétételéhez?
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #31116 üzenetére
Eggyel nőtt a rajongótáborod!
-
Winner_hun
félisten
...Egy kérdésem lenne még:
Mennyire vagy megbízható, mennyire bízhatok benned? Ugyanis ha ilyen 4-5000 Ft körül
lenne, akkor nem gond, de ez az 50-60000 elég necces....Mondtam neki nem írok semmit, olvassa el a hirdetésnél a hozzászólásokat.
Aztán ez lett belőle.
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #31110 üzenetére
Alternatív lehetőség a kerékpáros közlekedésre!
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #31113 üzenetére
Kell neked ott lakni ahol sok a felhő.
-
Sianis
addikt
A mókuskerékben ilyenkor már túl vagyok a nap első nagyobb fejlesztésén.
Sianis
-
Na, én is felébredtem, lassan reggeli...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac #31101 üzenetére
nekem is szokott füles lenni, mikor bicajozok. de csak akkor, mikor délelőtt fél6 mélységében megyek, és összesen találkozok 3 darab autóbal. általában 2 sávos úton megyek, a külső sávban, aannak is a szélén, ha megoldható. úgyhogy elsőbbségi helyzet se alakul ki, az ótós is el tud menni mellettem, és én is felébredek, mire elérek a melóhelyre. ja, az út felét már bicikliút jellegű dolgon tudom megtenni.
hazafele kicsit cifrább a helyzet, ott nincs füles, és kénytelen vagyok a járdán és a zebrán közlekedni. akkor már felkelnek az idiótából készült gép- és járművezetők, akik hajlamosak 3,2cm-re elhúzni a bicajos mellett, természetesen 60+ km/h sebességgel. inkább szabálytalanul, a gyalogosokat kerülgetve megyek a járdán, minthogy a kórházban, vagy a temetőben ébredjek, mert egy gyengített értelmi képességű szerint a kresz csak tájékoztató jellegű, rá nem vonatkozik, és különben is káros az egészségre.
-
Killing
addikt
Szép napot!
Ettől a vulkáni hamutól elég vörös a napfelkelte. -
Dylen
senior tag
"Women think they're such good actors cuz they can fake an orgasm for the sake of a relationship. But men can fake an entire relationship for the sake of an orgasm!"
így a nap végére
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #31086 üzenetére
a szituáció kicsit bonyolultabb volt ennél. kedves biciklistánk egy bonyolult szituációban (két autó nem fér el egymássel szemben, és kerügeti egymást), úgy döntött, hogy elfér kettőnk között. nem sokon múlott, hogy szendvicsben végezze. nyugodt ember vagyok, de üvöltöttem a kis köcsöggel. fülhallgató volt a fülében, b+.
Most jöttem haza, a körút és a belváros tele van kivilágítatlan, félrészeg brigásokkal, akik pl. egymás mellett mentek az imént a körút külső sávjában.... egyszerűen az agyam eldurran. én sokat bicikliztem, de sose vetemedtem volna ilyesmire.
Nagyon rájuk kéne már szállniuk a rendőröknek, mert ez így botrány.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged