Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #6097 üzenetére
pedig most eszembejutott, hogy 4 igazán kedvenc legényes dallamom van, de csak kettőt találok egyelőre videón, az egyik a már linkelt, egy másik az ez csak kicsit más változatban ismertem, az eleje kicsit virgásabb. A másik kettő úgyis annyira ritkán játszott hogy nem hiszem hogy meglenne.
inni már nem iszok, a héten biztos nem
habár, na talán egy kortyot talán a baktérium- és vírusölés kedvéért egy kis mézes barackot, meg a méz benne jó a toroknak is
-
Csabee.
nagyúr
Milyen nagy az élet ebben a topicban!
-
végre itthon, végre vörösborocska
Hamár kedvenc dallam -
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6092 üzenetére
HI!
igya ma egy kicst es csinajjunk vmi jo hangutlat vmejjik besavanyodott okostotyikba, majd szolunk Kukuc-nak is:- )))
udv
neduddki
p.s. ha mar Kormorannal jarunk remelm holnap a sracok jaccak /ha mar megmutattam nekik:- )/
de ha mar itten jarunk akkor eszt se felegyuj:- )))
mod: sirva vigad a magyar:- )))
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #6089 üzenetére
egy hete szombaton nálunk a táncházban volt kalotaszegi táncrend is
Azt 3 prímás 4 brácsás meg 2 nagybőgős játszotta
sajna csak teflonos vidijóm van róla, az meg elég gagyi, de a zenészek mögött álltam, elég ritkán látható szemszög. Majd ha jólesik konvertálgatni lehet hogy felszúrom tecsőre.
amúgy mindig is a kalotaszegi volt a kedvencem, szerintem a legszebb dallamvilágú erdélyi. van néhány olyan legényes dallam, amitől mindig futkos a hideg.
mod: ja, mert van a pozitív, meg a negatív dallam. a negatívak szebbektibi: otthon nem vagyok, de pár hónapig volt egy Philips nálunk a UPC kínálatából. valami 250G-s merevlemezzel. Vagy 250 órással?
-
tibi666
senior tag
a set top boxok világában otthon van valaki?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tibi666 #6085 üzenetére
Nálam ez nem gond, én általában mindig találok valakit akivel le tudok ruccanni, persze nem olyan jó mint nyáron, valóban, de engem most tényleg csak a betegség hátráltat. És nem is feltétlen csak a bulizás szempontjából. Sőt. Rosszkor jött ez na.
Mindegy, lefekszem, állítólag sok pihenés kell. Csak a köhögés ne kínozna.
JóccakátotOhó, Music Super One-on érdekes 'zenét' ad két lány a konyhában
húazanyátokkeservit
-
Tim82
félisten
Ne aggódjatok, én is itthon, Torchlight-ozom kicsit. Most értem el a Legen... wait for it... dary fokozatot.
-
BlacKSouL
addikt
Én is itt baszom a rezet, péntek este betegen, ahelyett hogy buliznék valakivel...
Mondjuk ha nem lennék beteg akkor holnap munkanap lenne, oszt úgy se jobb. Mindennek van oka.
Na akkor mulassunk itthon [link]hogyaszongya: fejem felett a Göncölszekér idejodajár..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #6079 üzenetére
Utolsó perc a napból
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek - arra a 3 percre.
Csak benéztem mára, zuhanok is az ágyba. Haver koncertjéről jöttem haza, némi kocsmatúra után.
Ha kicsit idősebb lennék, közölhetném veletek a következő igazságot:
"18 év csillag- és borászati kutatás után megállapítom, hogy az univerzum közepe Tokaj."Jó éjt!
SZERK: másodpercre pontosan 3 perc...eltaláltam.
-
BlacKSouL
addikt
..lófasz lesz itt nyitva csikánó, nem kextopik..
-
BlacKSouL
addikt
Macsólaborban megsztájlingoztak egy srácot, gyakorlatilag alig változtattak rajta, majd a végén mondta a srác hogy azért is gátlásos, mert meleg.
Jójó, attól még lehet macsó (nem volt az, nem is lett) de valahogy egy szőke és egy barna relatíve jónak mondható csaj ilyen címmel ne egy meleg srácot 'alakítson' már át.Vagy akkor legyen tényleg macsó a végén. Közben meg a hajbeültetéses résznél a poén, bakker, most esik le, mikor a Zsidró azon poénkodott, hogy akkor tehát a kopaszodás férfias jelleg, aki kopaszodik abban magas a tesztoszteron
geccóóó, ez kéész.
-
és még mindig zárva a kex topic, szólhatnátok már valami modnak, hogy nyisson
-
Csabee.
nagyúr
Mindjárt 11óra
-
BlacKSouL
addikt
Én kedden voltam egy akusztikailag közepesen jónak mondható színházteremben meghallgatni a Salgótarjáni Szimfonikus Zenekar Spanyol Est című koncertjét.
Oxigénmentes aranykábel, meg aranycsatlakozó nélkül is olyan hangzása volt, fúúúú, netudjátok meg.
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #6056 üzenetére
Ez mind bullshit! Minőséget akarsz? Kösd be vénásan az erősítő végeit - kimarad egy csomó átalakítás - nincs többé hangfal torzítás és akusztikai zavaró tényezők, nincs szükség hangszigetelésre sem - soroljam még az előnyeit?
Egyszer már megkaptam, hogy lúzer vagyok, mert nincsen mélynyomó az autóban és hogy anélkül a rádió szart sem ér - valamint, hogy emiatt komoly gond van a hallásommal is - mindezt itt a PH!-n
Bon3ss: Ez ma egy ilyen nap
-
bnss
veterán
válasz
neduddki #6056 üzenetére
Szia!
Ez így igaz, de csak arra akarok kilyukadni, hogy valóban jobb-e a Hi-Fi kábel a hangzást meghatározó paraméterekben az olcsóbb változatánál.
Bubu: kész, nem tudok reagálni... Az utolsó mondat...
szerk.: no mégis reagálok - némi időállandó elteltével -, hajthatatlan vagyok, akkor is mérési adatokra vagyok kíváncsi. A vájtfülűek-et pedig szívesen látom, hamar elkergetem majd őket valami önvédelmi mp3 file lejátszásával.
-
Bubu79
addikt
Az élet kegyetlen - szokj hozzá, hogy nem mindent lehet/szabad mérni - ez a téma ilyen - mert ha megteszed, vájtfülűek egész hada fogja azt skandálni a leölt tetemed felett, hogy szívd vissza!, szívd vissza!, meg hogy Antikrisztus!, esetleg Sarlatán! - csak mert megdöntötted a megdönthetetlent ( nem Kiszel Tündére céloztam, bár ha gusztusod nem bánja, annak a kihívásnak is "nekifeküdhetsz"
)
-
Bubu79
addikt
Szubjektív mérési adatok? Legutóbb ( cirka 10 éve ) amit olvastam valami hifista magazinban ilyen címszóval, az az volt, hogy vaktesztet csináltak különböző kellékekkel, ami abból állt, hogy a "szubjektív" zsűrit leültették egy akusztikailag kifogástalan terembe, majd többször lejátszották nekik ugyanazt a művet - minden alkalommal más-más cuccos konfigurációval. A teszt végeredményét le is közölték - ebben kimondták, hogy igazi vájtfülű nem adja alább 10-12k/m alatti kábelnál, mert annak szigetelése, hullámellenállása, stb jellemzői egyértelműen javították a hangzást, hozzáadtak a mű zenei értékéhez az által, hogy sokkal jobban vezették az áramot, mint gyengébb társaik...
Itt becsuktam az újságot és nem kis megelégedéssel nyugtáztam, hogy nekem kár lenne költenem ilyen kategóriás cuccokra, mert a hallásom alkalmatlan ilyen finomságok meghallására, mi több beérem a pórias extra árnyékolás nélküli sima hangszóróvezeték néven forgalmazott, két érből álló vezetékkel is, szem előtt tartva annak vastagságát az erősítő és a hangfalpár függvényében.
Annyira sajnálom, hogy nem áldott meg abszolut hallással a természet
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #6045 üzenetére
Huszár Úr az aprók jobbá tételén dolgozik, nézd meg a topicot!
pohár: google a barátod, még nyákterveket is találhatsz...
Bubu: csodakábel és társai nem érdekelnek, mondjuk objektív mérési adatokra kíváncsi lennék.
-
Bubu79
addikt
Átlag hangkártyáról beszéltem, valamint misztikus HI-FI legendákat említettem meg, mint az aranyozott dugó és a méregdrága vezeték - nem vontam kétségbe, hogy füles és füles között van különbség ( Bud Spenceréből pl inkább kérnék, mint Mike Tysonéból - és nem csak azért, mert ez utóbbi hajlamos akár harapni is
)
Csak jólesett kicsit kötözködni
Véncsont: Ezt már itthonról írom. Illetve még itthonról - vagy izé, tudomisén mivan
-
köszi a gratulációkat meg miegymás
Nem kell megijedni az én kardom csakis az aprókat vágja, a fórumokon és a szakmai részeken nincs éle
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6036 üzenetére
Most mondd, hogy nem érdekes fordulat.
Váratlannak váratlan, egy elegáns és kreatív válasz az admin team-től.
Egyébként pedig gratulálok neki.
-
vergilx
őstag
ohh és tényleg,észre sem vettem h vannak uj modik
egyébként gratula(aztán semmi szigor!Xd)
-
dragonfx
veterán
biztos voltatok már ti is ugy...sokat álltatokés a vádlitok fájt van erre van valami krém??
léci aki tudja a nevét dobjon meg vele. -
válasz
kételkedem #6026 üzenetére
lettek újak?
-
7
addikt
válasz
venember83 #6025 üzenetére
-
vergilx
őstag
örülök a pofámnak sikerült jól belőni a hangcuccot
holnap 2db 80' as évekbeli japán gyártásu JVC hangfalat fogok betesztelni
asszem hifis hangfalak voltak,darabja 75w(30centi átérőjű mély membrán) -
7
addikt
Gratula a 4 uj moderatornak
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #6008 üzenetére
Jó is, hogy linkelted, továbbítottam is a CV-Online-os barátomnak, hogy annyira nem tesz jót a cégüknek ez a kicsit komolytalan hirdetés.
Hi-Fi témához: baromira nem vagyok vájtfülű, ráadásul mindössze egy belépő-kategóriás Technics erősítőm (SA-AX540) van egy szintén Technics CD-deck-kel (SL-P370GA) és Videoton DC-1680-as hangfalakkal. Ha mp3-at hallgatok, akkor az alaplapi hangkártya (asszem, Realtek) + Altec Lansing 121i kombó áll rendelkezésemre. Nem szól rosszul, de az eredeti audio CD + erősítőhöz képest a fasorban sincs, az sokkal tisztább, szebb hangzású. Sajnos, sokkal több mindenem van mp3-ban, mint CD-n, de mostanában nekiálltam gyűjtögetni, pusztán a "hi-fi" cuccomon való zenehallgatásért.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #6016 üzenetére
-
pohár
félisten
Ezzel én is így vagyok, de sajna kevés zenét tudok letölteni wav-ban (house), ezért sokszor marad az mp3, vagy DJ barátomat kell megkérnem hogy küldjön egy rakat wav-ot, a max fél megás up-jával
Mondjuk nekem az SB Live-val nem indul el a gép, ezért alaplapiról szól egy régi-régi Philips füles, de szeretnék végre egy jó hangkarit és egy 595-ös Sennheisert
Na meg egy fejhallgatóerősítőt is -
bnss
veterán
Én sem vagyok csőlátású Hi-Fi fanatikus, de egy minőségibb fülesre vágytam már egy ideje. Az aranyozott dugó nem izgat, mint ahogy a külsőség sem, csak az, ahogy szól. Én sem igazán hittem el, hogy milyen különbség lehet füles és füles között, de volt lehetőségem többet kipróbálni különböző árkategóriákból ugyanazon rendszerben, van különbség, nem is kevés.
Az integrált hang vs. valami komolyabb kártya "mítosza" is igaznak bizonyult nálam, igaz, a hangkártya megmakacsolta magát, és eladtam a fenébe.
Nem vitatom, hogy van, amire jó az mp3 (44,1kHz mintavétel és 256kbps bitráta mellett), arra, hogy az utcán zenét hallgasson az ember, több nem kell. De amikor itthon leülök és felveszem a fülest pihentető zenehallgatás célzattal, akkor nem szeretem az mp3-at.
Flameljünk?
-
neduddki
nagyúr
HI!
nekik kik anyi installnyi me imigyen nemleszen jo a heti termes:
2db vmi acer netbook /prezxentacokhzo/ csak nemahgyom a viszlat, megyn reaja ubuntu:- )
3db dell e6400
3db dell e4200
2 vinyoseres laptotyi
3 platfropmcseres asztali lofaszka,
be kik ffejznyi estig mert gyuvohetre gyun mas:- )))udv
neduddki
p.s. cska az akibaltaoztt winy7et tennek ma koszkincse, mert kivancsi vagyok reaja, amugymegint ujabb datum vala: dec kozepe /na asztr se lassuk mar iden:- (((/
-
fokukac
nagyúr
válasz
hejesírásó #6007 üzenetére
talán mert ez egy kamu hirdetés
-
Bubu79
addikt
Tekintve, hogy majdnem süket vagyok, mint az ágyú, nem hiszek a csakazaranyozott dugó, csak azt szereti, 10k/m alatt nem veszünk hangkábelt humbugokban és fenntartásaim vannak az átlag hangkártyák valamint a HI-FI közötti összefüggéssel kapcsolatban, engedtessék meg, hogy én részemről kételkedem az mp3 sz@rságában - mondjuk nem a 8kbitesre gondolok, az tényleg gyér lenne
Flame, flame, flaaaameee
-
fokukac
nagyúr
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #6002 üzenetére
Véleményem szerint nem vagyok whitefülű, de azért a különbségeket elég jól lehet érzékelni megfelelő fülessel.
Kíváncsiságból rákerestem a füles árakra, nem hogy olcsóbb lett, hanem közel duplájára emelkedett az ára, ahol kapható. El kellene adnom?
Bubu: menjémá' egyből kötözködsz?
-
Csabee.
nagyúr
Srácok!
Usanotebook hirdetett egy nyeremény játékot, gondoltam megosztom veletek, hogy legyen esélyetek nektek is nyerni
Igazából csak egy név kell meg egy email cím ,és kész is a regisztráció!
Ilyet lehet nyerni:
Regisztráció itt:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest