Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tbs
addikt
Le vagyok maradva...
-
zolynet
veterán
szép jó reggelt
nekem az, ma már kocsival jöttem, véééééggggrrreeeee -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #30159 üzenetére
Háddevau.
Az mennyire számít műveletlenségnek, ha Dragunovot olvasván egy fagyálló jellegű szeszes ital ugrott be elsőre, amit tőlünk keletebbre vodkának hívnak?
Tegnap amikor néztem a hszt, a cégnél nem hozta be az oldalt
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemeset.
-
Halkan megjegyezném hogy jó reggelt mindenkinek. Most láttam egy videót amiben az épp a kocsmából kijövő illetőt faggatták, és ő 5 perc alatt legalább 5* elmondta hogy "a rendőr elvtársak", szóval mai nap No comment jegyében telik.
-
amikor a hálókártya a szűk keresztmetszet
-
pohár
félisten
buli utáni sms-ek közt a legjobb: "ha jöttök akkor gyertek mindenképp"
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #30045 üzenetére
először igen, de aztán meg nem, és úgyse engedte.
de amúgy is, miért nem a pixel x pixel számít? nem screenshot, basszus, hanem fénykép. álló. aki fényképez, az elkövet ám állóképet is.
(ez pedig hatástalanítja a szélesvásznú monitorok melletti nagy érvet, hgoy jobban ráfér még a fénykép is...)
-
Mindjárt kiesik a Machester United, nem gondoltam volna hogy ilyen történik
-
csoda120
aktív tag
Szőr ván júkámon
-
Psychonaut
veterán
válasz
venember83 #30174 üzenetére
Elnézést, elfelejtettem kirakni a táblát.
[IRÓNIA]
Setétlelkű: Kirgizisztán Kazahsztán naésaztán hátaztán?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #30173 üzenetére
azt már nem tudom a kazahok nyírnának ki inkább hogy összekeverted őket a kirgizekkel, vagy a kirgizek hogy a kazahokkal
mindenesetre leszűrnék hogy vagy láttad a Boratot, vagy nem
-
venember83
nagyúr
válasz
Psychonaut #30173 üzenetére
Nana, ne tessék Budapestet sértegetni.
-
Szép estét mindenkinek
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #30170 üzenetére
hát még a kirgizek
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #30167 üzenetére
És nem igazán egészséges éhezni. Igyál legalább több sört.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
-
venember83
nagyúr
Bon3ss: Nagy úr az éhség. Stellára jutott, kajára már nem.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #30165 üzenetére
Egyre mélyebbre süllyedt a "civilizáció", nem találok szavakat... Beigazolódni látszik, hogy nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés közmondás...
-
kételkedem
addikt
Értem én, hogy a Zimbabwei kecskepásztorok havi 10 dollárt se keresnek, de hát havi 130 dollár átlagbérnek mégis rettentően kevés. Nem minimál, átlag!
Bakker, tényleg egyre több a degenerált elme:
az első tárgyalást el kellett napolni, miután a bíró megtekintette az ügyben bizonyítékként szolgáló fotókat [link] -
pohár
félisten
válasz
Hihi, a Dragunov jó cucc
Én meg lassan lépek nézni a MU - Bayern meccset
-
nike_
addikt
válasz
Az elég sovány. Bár, ahogy Killing is mondja, kb. annyi a különbség Mo.-Kirgizisztán között, mint pl. USA-Mo. között.
-
bnss
veterán
válasz
Igen, ez is egy kiváltó ok. De amikor nagy tempóról meg kell állni, akkor is jelentkezik ez a hiba.
Lehet, hogy airsoft párbajra készül?
-
Killing
addikt
válasz
Az elég kevés. De ez olyan mint magyar átlagbér egy nyugat-európai szemével.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
nem is mászkálnak, csak társalognak
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #29875 üzenetére
Race King-et rendeltem (kiderül majd, hogy mennyire hajlamos a defektre), remélem hamarosan meg is kapom a fékkarokkal egyetemben.
szerk.: viszont úgy néz ki, hogy a kormánycsapágy is cserére fog szorulni. Még nem volt időm szétszedni és megnézni miért lötyög ennyire az első villa.
-
-
nike_
addikt
Sziasztok!
-
Dylen
senior tag
válasz
Psychonaut #30150 üzenetére
hát, nem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut #30150 üzenetére
FIGYELEM!!! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
-
ngabor2
nagyúr
patikusunk még mindig a régi OT-kat olvassa?
-
tibi666
senior tag
válasz
venember83 #30084 üzenetére
nem volt rossz, olyan erotikusan búgtak.
-
fokukac
nagyúr
ne legyenek illúzióid, randák azok is...
(ez ilyen nemzeti tulajdonság, nem véletlenül szigetország), mindezek mellett még kövérek, szeplősek, kopaszok, és alkoholisták is. (egy igaz angol fél óra - egy óra alatt merevrészegre issza magát - ez is nemzeti reflez, időben be kell rúgni, mert 10-kor bezár a pub...
) ... ... .. .. ... ... .... ... .... .... .... ... ..... na , remélem, kedvet csináltam.
-
Killing
addikt
válasz
Tothgera30 #30137 üzenetére
Hmm, ez összhangban van az aláírásoddal.
Szép napot mindenkinek!
-
bnss
veterán
Szép napot mindenkinek!
-
Előfordulhat, bár valahogy nem értek az ő nyelvén. Ahogy az egyik rokonom mondaná: "Azokat nézem informatikusnak, aki feltöri a bankok hálózatát, leszedi az ügyfelek pénzét, és átutalja a saját svájci számlájára, persze utána nem kapják el, a többiek pedig nem értenek a számítógépekhez".
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #30135 üzenetére
akkor félmunkát végezne, nem duplamunkát
-
...érdekes módon kétszer ment el. Látom, a gép is fárad...
-
Nah, végre hazaértem
. Nagyon el vagyok fáradva, szóval kicsi pihi belefér
.
-
ngabor2
nagyúr
kellemes délutánt mindenkinek, aki megérdemli.
arról felvilágosíthatna valaki, hogy egy telefonos ügyfélszolgálatosnak miért kell 3x elmondani, hogy nem kívánok nyögdíjpénztárat váltani. kérdezi, melyiknél vagyok. mi köze hozzá? kérdezi, miért nem akarok váltani. a válasz kb. hasonló lenne. nem így válaszoltam neki, telefonba udvarias szoktam lenni, de határozott. pont elégszer rángattak bele olyan váltásba, ami nem érte meg, és alig sikerült helyrehozni. hagyjanak békén. a pénzügyi tanácsadók, bankok, biztosítók és hasonlók SOHA nem az ügyfél érdekeit nézik, csak úgy próbálják beállítani, hogy úgy tűnjön. csak a saját érdekük és profitjuk számít. amíg azzal a szöveggel jönnek, hogy ez önnek milyen jó, nem hiszek nekik.
Feketelélek: lökhárítóba szegecset? minek? van ott szélvédő is, vagy a motorháztetőbe/csomagtartóba beleállítani a megfelelő kampót...
-
Dylen
senior tag
angol pasikról nemtud valaki nyilatkozni?
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #30112 üzenetére
akkor mértnem vagy már ott?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
szép is az.
logoutos képeim anglia-skócia.
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #30120 üzenetére
Komolyan /mar itt is leirtam parszor - tulajdonkeppen a masik hatalmas otletem a nyilvanos High-tech Self-custumized Toilet™ mellett/, hogy elkoltozok Magyarorszagra es csinalok egy Tow-Away ceget /legyen mondjuk a ceg neve "Camel-Tow"
/ es az ilyen gyokereknek a szarjait fogom kirancigalgatni a roki helyekrol, majd ott hagyok egy cetlit, hogy itt es itt felveheted szaz ropiert, vagy a kocsid megy a vak gyerekek alapitvanynak
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us #30117 üzenetére
istenem, TE ezt nem értheted Arankám!
Ő egy sztár, a jó értelemben! Egyszerűen irigy vagy! Követni kéne a példáját! Azt hiszem, az első adandó alkalommal veszek én is egy ilyen szarcsimbókverdát és rokiparkolóba állok be!
szeretném ha még SOK ilyen ember lenne, mint ő!én fenézek rá!
(remélem érzed az iróniát...
)
-
tiv83us
veterán
Most az egy dolog, hogy en elvbol ki nem allhatom a hiu ferfiakat, ahogy ezt a majmot sem, de ez komoly, hogy az ilyet nem vontatjak el 10 percen belul? Egyszer sem? Hat ilyet is ritkan latok...
-
frame>24
addikt
válasz
oda meg pláne jó menni:
ÉLEtemben nem gondoltam volna, hogy lassan 20 év angol "tanulás" és 4 év aktív nyelvhasználat után egy árva kukkot nem értek a skót angolból... De tényleg. Komolyan mondom, igen nagy pofával mentem ki, hogy "nah, végre egy nyelvterület, ahol kevesebb meglepetés érhet," erre az első vécésnéni az állomáson szilánkokra törte a jókedvet.
Teljesen átértékeltem az életet akkor. (mert megértettem: soha, semmilyen idegen nyelvet nem fogok tudni beszélni, örülök, ha a magyart sikerül megtanulnom)
Persze a valószínűtlenül zöld felföld nem beszél, ha önmagában csak az kell...
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #30113 üzenetére
20 eves alnahgopn is 185cm magas karcsu szeparcu
Lehet, hogy le kellene cserélnem a zasszonyt? Végre egy nő, akihez nem kellene lehajolni, ha meg akarom csókolni.
Jah, Levelibéka jelentkezett tegnap. Aztán ma fel akartam hívni, mert ebben maradtunk - már megint ki van kapcsolva...
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem valo SL-nek, 20 eves alnahgopn is 185cm magas karcsu szeparcu, hat hogy neznek ki emelett a "emberi" kmmm.... roncs mellet???
udv
neduddki
p.s. SL: ha logatni akar nezz szet a wiw-en az esmeroseim kooztt ott van:- )))
Vegyszkyanyruk gyun eszembe: ma este gyn egy Osallat finom simire, de megiortam neki hoyjha jokisos lesz akkor bemutaton a vegyszlyanyoknak, mire jott kecscsegbeesett level, hogy a vagyeszlyanyok leoott fogom Utet simizny??? hat kicsit felos meg a joszag...:- )))
mod: Hugo havi 3k tok konnytu megtakaritani csak ne mkell hogy kifiezzek:- )))
Leicesterben se soikkal jobb a ahjeyet, mngzuzk ay indiai es felver lanzok koytt ayert lgelbb aklad syep:- )
-
VoDaFoNe
aktív tag
unatkozok
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #30095 üzenetére
Én nem vettem észre Readingben, hogy csúnyák lennének. Őszi esős 5-10 fokban harisnyában, miniben elképesztő mennyiségű átlagosnál messze jobb adottságokkal rendelkező nőnemű egyed volt. Épp valami "rajzás" volt, akciós fősulis party volt a közelben, mi meg csak néztünk ki a fejünkből az O'neills ablakán keresztül.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest