Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- DUNE médialejátszók topicja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
benvolio
őstag
Mindenkinek Boldog Új Évet!
-
zolynet
veterán
-
dragonfx
veterán
boldog új évet kívánok4!!!

u.i.:na felbontottuk végre alime finandiát...d
discoshit........

Csabee>>dfx taxi

-
Csabee.
nagyúr
Budapesten melyik most a leggazdaságosabb (legolcsóbb ) taxi?
-
Algieba
őstag
Érdektelen számomra, hogy szilveszter van. Nekem október 31. az évbúcsúztató. Így már 61 napja új időszakban vagyok. De ti csak bulizzatok. Részemről szép csendben létezem.

-
Sipi16
őstag
Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak!
-
AMD Power
titán
Boldog Új Évet Mindenkinek!

-
pohár
félisten
http://stream01.platform02.true.nl/dt
Akit érdekel, Melbourne-ben most megy a szilveszteri Sensation White, épp Dirty South pakolgatja a lemezeket

-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Lajos egy napig volt temporary munkán, egy iskolában pakolgatott parókákat, meg portás volt. A héten beszélt az ügynökséggel,aki kiküldte oda, két ünnep közöttre nem volt semmi munka.
Nekem elvileg jan 5-től lenne munka, mondtam az illetőnek átnézem az oldalakat , amiket ajánlott (rent ,sale flat), mivel lakáskiadással foglalkozik, ahhoz akar weboldalt is, meg ilyen irodai munkára embert, tegnap is hívtam, meg ma is , de ki volt kapcsolva. Mondjuk már két interjún voltam nála, mindkétszer egy órát vártam rá a hidegben. 16 ezret fizetne. -
ludsimon
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ja igen, erről már hallottam!

Amúgy meg nem is köszöntem.

Jó reggelt!
BUÉK! -
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Tudom

Privi megy

-
-
pohár
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nyakig, nem fél lábbal!

-
hejesírásó
senior tag
Petsch időjárás jelentés ZUHOG b+ de nagyon!
jó nagy cseppekben. -
-
Bubu79
addikt
B.U.É.K.!
LOGIN
Testing Prohardver! from Digi NET Veszprém - test successful
LOGOUT
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Próbáld ki.

Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
Winner_hun
félisten
Jelszava meg gondolom 12345 vagy asdf1234. Neki.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
igazán optimista egy emberke lehet.

Igazán sajnálni kéne, de őszintén szólva egy jókora maflás illetné, hgoy ráér ilyen hülyeségekre.

-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak így tovább 2010-ben is

-
Winner_hun
félisten
-
vergilx
őstag
Sziasztok/Jó napot!!

Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Boldog Új Évet Kívánok!Hol töltitek a szilvesztert?

-
zoltanz
nagyúr
Valahol már minjárt éjfél van.

BUÉK.
-
Neró
őstag
Jó reggelt!
B.U.É.K

-
coqito
tag
Valaki cod2?
Összedobtam egy BUÉK szerót! Jertek jertek!
89.135.145.154:28960
-
fgergo
csendes tag
Reggelt all!

-
coqito
tag
Hóreggelt mindenkinek!
Lessétek meg a linkelt képet mindenki rájön mért így köszöntem
xD -
-
tildy
nagyúr
válasz
ludsimon
üzenetére
22k közös költség, benne a fűtéssel, vízzel, lépcsőház takarítással.
4K a villany.
4K a gáz.
Ezek nélkül azért nehéz meglenni. Ok , ha a netet hozzáveszem, akkor lenne 35 ezer.
Az albinkban volt ez, hárman laktunk .
De az előtte lévő albimban is kb ilyen volt a rezsi, csak ott 10k közös, benne a vízzel , 7-8 a villany, meg 5 körül a gáz. Igaz ott ketten laktunk. -
válasz
ludsimon
üzenetére
Na most egy könyvelőnek mond el,aki éjjel nappal dolgozik és az irodája otthon van

Na fekszem,mert már nem tanulok semmit és akkor jobb ha reggel folytatom.
Na meg a sz@r kólától rossz a gyomron és sz@rul vagyok.Nem hiába utálom,de olcsóbb mint a tea
On topiocban offolni szabad?

-
ludsimon
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Elképzelhető, de ahhoz kell egy kis leleményesség is.

Ezt úgy lehetne a legjobban lemérni, ha 1 napig semmit se használna, mindent kihúzna a falból, felírni a pontos óraállást, természetesen a biztosítékokat nem kell lenyomni.

Ha pörgött 1 nap alatt, akkor biztos lopják, ha nem akkor meg valamelyik igen éhes eszközében kell keresni a problémát.

De hát tudom!
Ki tud a 21. században villany nélkül meglenni...
-
-
-
ludsimon
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Na, és akkor az apám van kiakadva, hogy _mi_ mennyit fogyasztunk.

Nekünk csak a villany a nagyon magas, az 25k 4 főre.
A gáz most nem tudom megmondani mennyi, de nagyon kevés.
A vizet most emelik majd, mert eddig a csatornázásért nem fizettünk, majd ezután..
Internet az most 5000Ft, TV, telefon (előfizetéses) nincs. -
válasz
ludsimon
üzenetére
Nem pazarlunk az árammal de 4 főre 20k(55Ft talán)Nekünk ez sok.20k havonta ez+20k a gáz+1k a víz köbmétere asszem az is 14k.
Akkor internet,telefon(4 mobil)vezetékes,tv előfizetés sehol sincs.Akkor radiátor is mindenképp kell.Apukám már 5 éve víz-gáz-fűtés villanyszerelő és a nyáron vele dolgoztam,hogy ne kelljen felvennie embert és így a családban marad a pénz.Igaz nagyon keveset kaptam napi 10-12 óra munkáért,de nem is azért dolgoztam,hanem a család miatt.
-
ludsimon
veterán
válasz
grabber
üzenetére
2 konvektor van, és a tűzhely, és még így is potom összeget fizetünk érte, szóval a radiátorok mindenképpen kellenek! Padlófűtés nem játszik, elég régi ahhoz a házunk, és akkor újra kéne lamináltozni, az is pénz, mert most sima parketta van, és az meg ha jól tudom 1x használatos...
Meg ugye a csövezés...
Szóval sok pénz.Miért, mennyi az a _drága villany_?
-
válasz
ludsimon
üzenetére
Nekünk panelba cirkó fűtés volt,de utáltam,hogy a fürdőszobában amikor meleg vizet akartam engedni,kellett kb fél perc mire kifolyt a hideg víz és utána jött a felmelegített meleg víz.Majd fél perc múlva a forró víz.Állandóan állítgatni kellett.
ezt viszont ajánlani tudomNem tudom,hogy a radiátorokat is lecseréled,mert nem tudom milyenek vannak,de egy ilyen kazán kb 300k.Viszont jó radiátorral és padlófűtéssel elég jó fűtést lehet összehozni.Bár az vegyestűzelésűnél hasznos nagyon.
Mi most álltuk át vegyestűzelésűre,nappal fa éjjel gáz megy.Csak a villany drága nagyon.
-
Csabee.
nagyúr
Idén már szerintem nem lesz rá alkalmam, ezért mindenkinek
Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

-
ludsimon
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Találtam egy érdekes linket.
Majd utánajárunk ennek a dolognak, de egyenlőre ez a legkevesebb, jövőre annyi mindent kellene megcsinálunk a ház körül...
Gázos cirkó, mert most a két kis szoba villanyradiátorral /olajradiátorral/ van fűtve, ami brutális mennyi áramot zabál.
De így alakult. Fűteni kell valamivel.Úgyhogy ez a cirkós megoldás is állítólag 500.000Ft-ba fog kerülni!
4 vagy 5 radiátor lesz, ebből 1 a nagyszobában valami méretesebb darab.Meg ráadásul villanybojlerünk van! Havi 25k a villany!!!
Úgyhogy jövőre valahogy ezt meg kell oldani, ez így nem mehet tovább.
Akkor a fűtés, és a bojler /meleg víz/ meg lenne oldva.
A gáz az amúgy nekünk valami kedvezmény miatt nagyon olcsó, a villany meg brutális drága.Szerk.:
Állítólag pár év alatt vissza is folyna a befektetett ára! -
válasz
ludsimon
üzenetére
Passz,függ milyet akarsz.Mennyit locsolsz és milyen mélyen van a víz.
100k körül lehet.Nem akarok hülyeséget mondani,de pesten kellhet 40m mély kút.De nem értek hozzá,ez sacc.Vidéken akinek szerencséje van 10m-ről jön a víz.Ez még olcsó,csak passz milyen munkát végeznek:
- Agyagos területen (pl: Pingyom, Bükkaranyos, Harsány, Görömböly egyes részei, Nyéki hegy, Varbó stb.) 6000 Ft/m 160mm-es műanyag béléscsővel (szükség esetén 125mm-re szűkítve).- Köves területen (pl: Mályi, Nyékládháza, Zsolca, Onga, Arnót, Szirmabesenyő, Szikszó, Hernádnémeti stb.) 6000 Ft/m 160mm-es műanyag béléscsővel.
- Talajmintavételezés: 4000 Ft/m. (Az ár béléscsövet nem tartalmaz.)
Áraink két részből adódnak össze: Egyrészt a fúrási költségekből, ami 4000 Ft/m (ami sikertelen fúrás esetén is fizetendő), valamint a béléscső + a perforáció ára ami 2000 Ft/m,
illetve köves talaj esetén az amortizációs költség ami 1000 Ft/m.
-
ludsimon
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Jövőre mi is átállunk az efféle módszerre.

Most lett bekötve a csatorna ide, hosszú, de igen!

Szóval a kerti csapunkon nincs óra, az is állítólag valami 50k lenne, mert plombált kell vagy mi.
Úgyhogy nem locsolhatjuk a kertet, mert elszámolják a szemetek a csatornába is. -
válasz
ludsimon
üzenetére
Itt vidéken elég nagy telkünk van.Meg kertesből panelba majd megint kertesbe soha többet.Megváltás megint kertesben lakni,pláne ekkora kerttel.kertünk Csak ha nem kéne füvet nyírni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vicces de a 17-ből beérni a belvárosba annyi ideig tart mint innen beérni 40 km-re Pestől.Hihetetlen.Igaz így 3 órát utazok nap mint nap,de 5 évig kibírtam és azt hittem az egyetem mellett is kíbirom de tévedtem.Itt van,hogy este 6kor végzek vagy 10-kor.
Bulikról nem szólva.Utolsó járat 10kor első 4-kor.Vagy korán jövök el vagy várhatük az állomáson.Muszáj a koli. -
ludsimon
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem 1x kellett lemennem a 17.kerületbe természetesen busszal, hát azt gondolná az ember, hogy csak 1 kerülettel arrébb van, és az majd 10 perc...
A fenét!
Még kimenni az Örs-re innen a 16-ból, aztán tovább ki a 17-be, fél óra buszozással...Komolyan, hosszabb az út, mintha a 16-ból a Ferenciek terére mennék (5.ker)!

Az más kérdés, hogy a 17-ből az 5.kerületbe legalább 2 óra BKV-val!

Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(igaz ez is kéthavi számla)

Itt Invitel ADSL van, és nagyon ritkán vált IP-t, drága és a feltöltés egy rakás sz*r, de nekem nincs vele különösebb gondom.