Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szerencsére a szavazás már letudva, most jön a jól megérdemelt pihi, és a bicajkeresés a neten
.
ui.: Magellan Hydra megér 50k-t
? Vagy rakjak még hozzá és vegyek keményebb bicajt
? Esetleg érdekelne olyan ph. tag (lehelt őstag is
) aki tudna szerezni normális bicajt nem az egekbe szökkenő áron
.
-
tibi666
senior tag
aludni kéne.
-
pohár
félisten
Lefekvés előtti kép, Blackie-nek ajánlva: [link]
-
pohár
félisten
Naneeeeee
-
pohár
félisten
Ez tetszik valakinek?
Amúgy ha valakinek kell Ecko ruha illetve Police ékszer/óra, keressen bátran holnap délutánig!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #30480 üzenetére
nézem. és bakker, majdnem bealszok rajta. nem a meccs "érdeme", csak lenyomtam 3 sört.. mint akit fejbevertek. anyám mesélte nem tud rendesen aludni, mondom egy üveg sör és mint a bunda egész éjjel
mé' vagyok itthon? egyedül a f...nak sincs kedve bárhova menni. -
fokukac
nagyúr
valaki segítsen már legyen szíves, hogy hogy kell beállítani azt a facebook-on, hogy vadidegenek ne láthasság az üzenőfalamat?
nem találok ilyen opciót a privacy settings-ben.
előre is köszi -
Csabee.
nagyúr
Nézzétek az ElClassico-t
-
ToBeY
nagyúr
Na megnéztem a Bounty hunter-t egész kó kis filmecske volt ez.
-
nike_
addikt
1. lettem az országos angol versenyen, egyúttal kaptam egy angol alapfokú szóbeli bizonyítványt is
Más: Nem tudja valaki hol lehet megnézni, hogy mennyi lekérést ért el a blogom?
Köszi.
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek egy üzleti terve? Ha esetleg valakinek akad, az légyszi privátban jelezze. -
kételkedem
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek!
neduddki: A gumisnál szembesültem azzal, hogy vannak akik az én lecserélt abroncsaimnál sokkal kopottabb gumit raknak fel. Lehet megpróbálom eladni az enyéimet egy ezresér. A tükör radiáltól még messze vannak.
-
omega88
csendes tag
*
-
McKane
senior tag
Nem tudom,hogy az itteni fórumozók közül mennyit érint,de :
" a magyar miniszterelnök a kormány nevében arra kérte a magyarokat, hogy vasárnap déli 12 órakor kétperces néma főhajtással emlékezzenek a lengyel repülőgép-szerencsétlenség áldozataira. "Azt sem tudom, hogy mennyien voltatok kinnt Lengyelországban, nekem volt szerencsém hosszabb távon is, és amint megtudták hogy magyar vagyok, sokkal,de sokkal kedvesebbebek,figyelmesebbek voltak velem.
nem kívánok semmi vitát gerjeszteni.
-
Ramius
őstag
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #30443 üzenetére
boldog szülinapot!
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Nemtudom hova írjak már ezzel kapcsolatba: nagyon keresem a magyar himnuszt latinul...ha valaki tud segíteni írjon! Help!
-
válasz
kételkedem #30461 üzenetére
Csak szülinapi vicc vótttt (Bódogat meg ilyeneket)
Igen az életben ma már akinek kocsija van annak nehéz lemondani róla, sok mindent kell átvariálni ha le kellene tenni
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
aki alltmongyan kozlekedik, raadsul a egy Michekliunenel 70Mm nem keves az?- )))
udv
neduddki
mod: de az is igaz hogy azon a gumikon amik a skodkodan voltak hanyszor totted vona szarra a kocsidat meg magadat?
-
Boldog születésnapot!
-
zolynet
veterán
válasz
-
kételkedem
addikt
Ahova lehet gyalog megyünk, de kocsi nélkül nagyon sok szervezést igényelne az életünk.
Kell a kocsi.zoltanz: pont arról beszélgettünk apámmal, hogy 20 éve a Skodán 80 000 km-t futott télen-nyáron a gyári gumi, mikor lecseréltük. Amit most lecseréltem gyári szerelésű Michelin gumit biztos, hogy nem ment többet 60 000 km-nél, mert télen a téli van fent.
(#30459) Bon3ss Köszönöm!
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #30453 üzenetére
Gratulálok, a füled érjen bokáig!
Szép délutánt mindenkinek!
-
ToBeY
nagyúr
Na cserélni kell a szélvédőt, mert ha meg is lehetne csinálni,nem menne át a vizsgán. Drága húsvéti látogatás volt....
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Egyébként régen is eljártak 4 évszakos giumikkal hegyen-völgyön, télen-nyáron gond nélkűl. Mondjuk sokat számít hóban azért a téli papucs az tény.
-
válasz
Járj gyalog, egészségesebb, olcsóbb
-
BlacKSouL
addikt
Na most hallottam az idei első menydörgést.
Ja, és kedden megyek a főnökömmel Lengyelországba céges ügyben..
-
NoLF
veterán
ha azt mondják hogy a dumád az avétos, akkor átlátszó, s szólnak, hogy azért fos
-
Tim82
félisten
Valaki tud megbízható PH!-s kollégát, aki vállal hangfal-javítást (lehetőleg Bp.-n)? Az Altec Lansing 121i hangfalam egyik szatellitje alig szól, a hangfal pedig a szívemhez nőtt, inkább megcsináltatnám, semmint újat vennék helyette.
-
Killing
addikt
bacsisnak konkurenciája van. [link]
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #30443 üzenetére
Születésnap? Boldogat.
-
-
Killing
addikt
Szép jó reggelt!
-
kételkedem
addikt
39.
-
tildy
nagyúr
ó máj god.
Az isten vinné műr el az internet explorer 6ot az örök vadászmezőkre. Jó minden böngészőben, linux alatt is, erre hol van gebasz na hol, hol? HÁt persze hogy az IEnél... -
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #30439 üzenetére
Generaciom szakembere, Fradi edzoje is volt az "en idomben".
Talan vele is vertuk ki az Anderlecht-et. Nyugodjek bekeben. -
tiv83us
veterán
Meghalt Varga Zoltan is
-
-
pohár
félisten
will it blend? there is the question
Régen láttam az összes videót, de látom nem adták fel
Na meg az a bamba vigyor, felülmúlhatatlan -
tildy
nagyúr
hm , mit találtam... Nem semmi cikk....
[link] -
bnss
veterán
Ez nem semmi, a jövő egyik nagy versenyzője lehet: [link]
-
BlacKSouL
addikt
jóccakát
-
bnss
veterán
Szép estét mindenkinek!
Jól esett ez az esti futás, azt még nem sikerült eldöntenem, hogy a blöki vagy én fáradtam el jobban.
-
Dylen
senior tag
Ma nagyon jó dolgot láttam
Emberek vacsoráztak Dunán ácsorgó hajókon! Én is olyat akarok
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #30402 üzenetére
Ha jól értem a végsebesség alapján büntetnek? (nem beszélek németül)
Itthon akkor szinte a "segédmotorral" járók 80%-a nem úszná meg bünti nélkül. Többek közt én sem ha lenne már jogsim, mert motor az van, csakhát van még elsősegély és gyakorlati vizsga meg nincs. -
válasz
Még jó hogy nem robogózom, az enyém kicsit gyorsabb, és nem kötnek bele. Amúgy meg üresen jó hogy kiforogja, de ment közben nem lódulna meg oly nagyon a kis robesz. Persze Magyarban még távol vagyunk az ilyen mérésekhez, elég az itteni zsaruknak a 125/50-et, vagy netán még nagyobb gépeket kiszűrni, nem hogy végsebességmérést.
-
venember83
nagyúr
Ja, meg szondáztatás, meg bringa műszaki állapota se legyen már annyira rossz... A múltkoriban a városban járkálva két emberrel is találkoztam, akiknek a bringája annyira rossz állapotban volt, hogy hátsófék kieresztve, mivel akkora nyolcas volt a hátsóban, hogy riszálta a bringás seggét. Persze mindkettő csigatempóban nyomta, feltartva a haladni akarókat.
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #30403 üzenetére
Remélem. Felháborító, hogy az úttesten motorosként viselkednek - a kresz betartása nélkül, ha pedig úgy hozza a kedvük - azaz gyorsabban haladhatnak előre - átváltanak szende gyalogosba, és zebráznak, meg járdáznak.
Szóval rájuk férne. De az autósokra is, félreértés ne essék. Komolyan örülnék, ha mikor autóba ülök 99% eséllyel igazoltatnának.
-
venember83
nagyúr
válasz
Felháborító. Még a végén a bringásokat is fogják?
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #30401 üzenetére
Német rendőrök robogósokat ellenőriznek.
-
Na, hazaértem, de mindjárt megyek tankolni, mert kevés van a motorkában, és ilyen jó időben motor nélkül nehéz élni
.
Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest