Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Szép Vasárnap délutánt a hölgyeknek és az uraknak
-
BlacKSouL
addikt
Várom mindazon aszály sújtotta országok, régiók, népek, nemzetek kormányzatának jelentkezését, akik hajlandóak egy kisebb vagyont áldozni a jelenlétemre mint hivatalos esőcsináló.
Délelőtt sütött a nap. Gondoltam ha délután is süt, kimegyek a garázsba, kihozom a kocsit, kompresszorolok egy keveset a gumikba, mert azt hiszem rájuk fér 1-1 tized, meg letörlöm már végre a műszerfalat, elég poros. Mire kiértem a garázshoz (10 perc), már sötétedett. Nézem hogy tán felhősödik. Kiérek, összeszedem a cuccot, kiállok a kocsival, már beborult. Sebaj, majd sietek. Bezárom az ajtót, gondoltam lecsorgok a házunk elé, ott kényelmesen lehet csinálni mindent. Pont volt is parkoló, beállok, erre valami ráhull a szélvédőre. Meg megint. Meg még egy. Nézem, hó. Elkezdett esni. Na ekkor jött a miatyánk csak kissé más megfogalmazásban mint a Biblia tanította volt. Visszamentem a garázshoz, csak esik. Na, mondom akkor ott rohadjon meg ahol van, beállok, majd ha kegyeskedik végre eltakarodni ez a rohadék tél, akkor megcsinálom…valamikor május végén.
Beállok, összepakolok mindent, bezárok, elindulok hazafelé, és mi történt. Azonnal elállt. Ekkor jött az üdvözlégy is hasonlóan nemhivatalos megfogalmazásban. Gondoltam sz.rok rá, megyek sétálok egyet a városban, úgyis kell vennem zsebkendőt is. Elértem a főúthoz, a házunkhoz közel, már a nap is sütögetett. Elindultam észak felé, és egyszercsak elkezdett szakadni megint a hó. Ahogy mentem a bolt felé egyre csak szakadt. Úgy felhúztam rajta magam, hogy továbbmentem, közben járt a gőz az agyamban. Körbeértem a belvároson, jövök visszafelé, már nem esik, sőt, a nap is kezd kibújni. Ekkor megint újabb szentek nevét emlegettem kétes megfogalmazásban. A házunkhoz közeledve eszembejutott a zsebkendő. Ekkor már féltem hogy elkárhozok, de azért elmondtam pár sort ismét. Akkorjóvanakkor, elindultam megint a bolt felé, mire igen hirtelen sötét lett, és a bolttól 100 méterre elkezdett olyan módon szakadni a hó, hogy azt hittem nem érem el a bejáratot. Bementem, ekkor már kissé kínosan érezve magam a fehérre változott kabátban hogy bámultak. Megvettem ami kellett, kiléptem a boltból, elindultam hazafelé, és 10 másodpercen belül elállt a hóesés. Hazaértem 30 perce… na ki találja ki mióta süt a nap mint a bolond? -
fokukac
nagyúr
b+, szentendrén 300 ft a parkolás, vasárnap is. behalok, nem tudom, hova megy ez az ország...
-
ladybug
őstag
válasz
Tothgera30 #26092 üzenetére
Itt még mindig nem. Illetve, várj.... Egy kicsit mintha.... és igen, előbújt a nap a felhők mögül.
.... és már el is tűnt megint. Ennyi volt.
-
-
NoLF
veterán
fhhh már 1 órája szakad a hó
kocsimosás elnapolva
-
ladybug
őstag
-
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #26067 üzenetére
ebből is látszik, hogy nem vagyok elég jó alkesz
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #26065 üzenetére
Hűha, ezt nem is tudtam. Engedd meg, hogy utólag is gratuláljak!
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #26062 üzenetére
Á köszi szépen,már ezt is tudom akkor
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #26069 üzenetére
Erről eszembejutott egy ismerősöm , akinek Doktor a családneve.
Na ha ő orvos lenne, meg a fleségeis hasonló családnávvel megálfdott orvos lenne az lenne a szép...
Dr. Doktorné dr. Doktor Gabriella, mondjuk -
válasz
Csak az elv miatt: az orvosok, fogorvosok és a gyógyszerészek ugyanannak az egyetemnek a három különböző karán végeztek. Nem igazán értettem, hogy ha az első kettő megkapta automatikusan, akkor a harmadik miért nem. De amúgy tényleg nem fontos, viszont ha már van, akkor az új személyibe bevésetem azt is.
Sipi: Á, dehogy...
De az enyém akkor is mindig eggyel több... -
Sipi16
őstag
válasz
Szerintem olyan e-p*nisz növelö.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #26065 üzenetére
Miért olyan fontos az a két betű meg az a pont?
Dylen: Semmi erjesztett cucc nem ment bele? Hát micsoda dolog ez?
-
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus #26062 üzenetére
Óóóó..! Dr. Pasztilla..!
-
Szép napot mindenkinek!
Doktori cím: van egyszer ugye az ún. foglalkozás doktori cím, amit az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek*, állatorvosok és jogászok az egyetemet elvégezve automatikusan megkapnak. Ezen túlmenően van a tudományos fokozat (Ph. D, és magasabbak) útján megszerezhető doktori cím. Ez utóbbit bárki megszerezheti a saját szakterületén.
*: Ők csak 2008. decemberétől, de visszamenőleges hatállyal.
Dylen: Egészségedre!
-
Dylen
senior tag
hú de finoom [link]
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #26055 üzenetére
Norbi, két óra alatt a kovász se lenne még kész.
ui:köszönöm, neked is.
Katica: Nálunk is csak én megyek ki, ha végre rászánom magam a boltra.
Tetszenek az újságképek amin a gyerekekkel vagy.
-
-
Dylen
senior tag
szállingózik a hó
-
csaba54
tag
még az ágyból se volt kedvem felkelni
-
NoLF
veterán
nem mosok autót ma sem, ráfagy b+
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #26038 üzenetére
HI!
huzza a fogyasztostoyikba Te ven szenilis :- )))
udv
neduddki
-
ToBeY
nagyúr
Mit jelöl az orvosnál ha név előtt és után is szerepel Dr? Tehát Dr.xy.Dr
-
bnss
veterán
Szép napot! Megint vasárnap, és ami még rosszabb, hogy holnap hétfő. Koránkelős hétfő. Három hét múlva pedig óraállítás. Azt meg pláne nem szeretem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83 #26032 üzenetére
Aztat
-
venember83
nagyúr
Jót? Reggelt?
-
Exike
csendes tag
Kellemes napot nektek!
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Jól indult a 2010-es év tavasza nálam.Végre nincs okom a nyavalygásra.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Pisztillus #26019 üzenetére
Dede, jó meccs volt!
-
-
Csabee.
nagyúr
Mekkora real meccs, 0:2ről viszahozták 3:2re a 92.percben :!
Király meccs!
-
fokukac
nagyúr
parasztos vacsora volt:
mexikói hagymaleves, csirkés chimichanga, pollo quesadilla, grill zöldségek, Mexikói banános pastellillo :-) -
-
remington2
senior tag
Most találtam, tetszik (a szöveg a lényeg):
-
pohár
félisten
Hát igen, most nincs nálam semmi baj
A héten el lett intézve a csp is (családi pótlék
), és azt ígérte a nő aki intézi, hogy szeptemberig visszamenően kiutalja a pénzt, ha megkapom a márciusit is, akkor 85k landol anyum számláján, ami az enyém lesz, ebből élek egy ideig
Veletek amúgy mi a helyzet? Te melózol, a 'kicsik' koptatják az iskolapadot?
Aktív témák
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest