Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
adika91
csendes tag
-
Algieba
őstag
Milyen gáz már, amikor az ember rádöbben, hogy mennyire gyűlöli a fantazmagóriákat, mert tulajdonképpen élni akar, bejárni a világot, ismereteket gyűjteni, polipot etetni kézből egy korallzátonynál a Csendes-óceánban és így tovább.
ááá, úgy futnék a nagyvilágba...
-
1010
őstag
Minta regen jobb lett volna a myth egy picit
de meg mindig megnezek midnen resztIgen azok a regi musorok jok.
Csak hol vannak az uj reszek??????? -
1010
őstag
discovery vel nem tom mi van
jo ideje semmi nezheto nincs rajta
vagy este 23 kor kezdik adni
a mythbusters van meg rajta egyedul,de sztem az meg penzhiannyal kuzd plusz otlet hiany mert mar nagyon unalmas es elnyujtott az is.a nat geo meg 0 ora kor adja a dolgait
vicc az egesz,es sirnak hogy zarjak be a piratebayt meg ne legyen letoltes,azt hiszem lemaradt a tv par evvel a jelentol terjesztesben
nem is tudom ha nalunk is lesz itunes,es nem csak zene lesz benne
hanme filmek es sorozatok akkor elszabadul a pokolja top gear kb az 1etlen enzheto musor az egesz vilagon
mondjuk nyomjak bele a penzt,es jo iranyba -
adika91
csendes tag
válasz
gamerkiller #92 üzenetére
A Top Geart en is favorizalom (favorizal, de szep magyar szo...).
Neha mondjuk elegge allatsagok vannak benne, de fo a valtozatossag, nem? : )))))))
-
gamerkiller
senior tag
Én inkább olyan adókat nézek ahol az utazásról van szó, országok illetve az adott ország étkezési kultúrájukról esik pár mondat... Szeretem még azokat az adókat ahol autós tesztek vannak, például a Viasaton a Top Gear. Szeretem ahogyan az ember bemutatja az autókat... Például így:: Mi más, mint BMW.
-
bnss
veterán
válasz
gamerkiller #88 üzenetére
Műszaki beállítottságú vagyok, ezért az ilyen témájú adók vannak első helyen, de valóban a Historyn is vannak jó dokumentumfilmek.
---
szerk.: mára ennyivel be kell érjem, további szép estét!
-
adika91
csendes tag
-
pohár
félisten
-
bnss
veterán
Ez jogos, nem is gondoltam erre - valószínűleg azért, mert relatíve nagy letöltési sávszélességem van itthon, pedig az átlag felhasználók ennek töredékével rendelkeznek.
ngabor: naná, hogy teccikérteni.
Kereskedelmi csatornákat kerülöm, Discoveryt szoktam nézni, ha épp olyan műsor van, ami érdekel. Sajnos már ott is burjánzik már a sok reklám.
BR4D: ugyan, nincs mit. Ezt még nem mondták nekem egymás után háromszor különböző nyelven...
Szerencsére nem fejezték be, bár egy élő fellépés sokkal komolyabb, itt azért keretek között csattannak a poénok.
-
-
törölt tag
válasz
gamerkiller #79 üzenetére
de egoista semmiképp sem.
-
adika91
csendes tag
Azert ez a vacsoracsata is meger egy miset.
Ami a masik csatornan meg, az meg ket miset is meger!
gamerkiller: Meg egoista is : )))
ui: : )))))))))))))))
-
-
bnss
veterán
Szvsz fel fog kerülni ide, ott bárki, bármikor megnézheti.
tope: elég kellemetlen helyzet, ha jól látom a kartellt leszakította az a pár rönk, és meg is gyulladt az olaj. Nálunk a pályán nincs poroltó, ami pedig a versenyautóban van, nem sokra elegendő. (Nem is beszélve a helyi erdészet "alkotásáról", amikor a belső ívekre - a padka védelme érdekében - óriási farönköket raktak ki...)
ngabor: részemről biztosan nincs igény ilyen valóságshow-ra, vagy minek nevezik. Az viszont tényleg sajnálatos, hogy ezekre a műsorokra van igény...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #69 üzenetére
jó, hogy bele nem léptünk.
olyan pesszimista vagy... a temetők meg...
-
venember83
nagyúr
A mának? Élni? Viccnek is rossz.
PS. Inkább halj a mának.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv itt is
Most néztem meg a nászajánlatot nagyon jóó!
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok! Előző topikban feltett kérdésre válaszolván: Nem, nem unom a nickem..
Ezért is nem vittem el az 50.000-ret..
Topikcím FTW! -
Szép napot mindenkinek az új totyikban
, jól lemaradtam a régi végéről
Bon3s: Hát ez így járt
-
bnss
veterán
Már akinek későn. Én nem terveztem a mai napra alvást, muszáj még készülnöm. Ez van, már kezdem visszaszoktatni magam a vizsgaidőszakhoz, amikor egy-egy húzósabb vizsga előtti készülés alkalmával egy nap 24 órából és az éjszakából áll.
Ez a Benkő-féle műsor a no comment kategória részemről.
szerk.: [link] - ezért nem szeretem a farakásokat (videó legvége).
-
adika91
csendes tag
Szep estet.
Hogy ennek a Benkonek minek kellett own musor...
-
ToBeY
nagyúr
Jé új topic ezt is megértem
-
BlacKSouL
addikt
Addig addig szakértenek, vizsgálgatnak, ítélgetnek, táblázgatnak, hogy a végén mindet felmentik, és kitüntetést kapnak. Na, jó, talán nem, talán kapnak 2 év felfüggesztettet.
"Akasszátok fel a királyokat.." írta neves költőnk..
Persze én csak elmélkedek.ja, és: .."..ne a mamának.."
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia #57 üzenetére
Ha így szerepelne: plsn, akkor akár pilsner is lehetne...
-
válasz
philoxenia #48 üzenetére
Látom, szépen rendbe tetted az 1. hozzászólást. Köszönjük szépen!
-
1010
őstag
válasz
RoyalFlush #52 üzenetére
nem tudom mi lesz
-
Killing
addikt
válasz
philoxenia #48 üzenetére
Nem csak sör az.[link]
-
werttzui
addikt
De rég jártam erre ! Szerencsétekre
-
Killing
addikt
Jó ez az alcím!
Kinek a kreálmánya?
-
bnss
veterán
Válasz erre:
Én is hasonlóan látom a jövőmet a PH!-val kapcsolatban, kisebb-nagyobb üzemszünetek előfordulhatnak majd.
Köszönöm, szerencsére a néhanapján szükséges fájdalomcsillapítón kívül még nem kell szednem semmit. Na jó, C vitamint szoktam magamhoz venni, de igyekszem ezt inkább gyümölcsök és zöldségfélék rovására megoldani.
-
mayerlaci
senior tag
Polírpasztát mindenkinek.
-
Killing
addikt
válasz
philoxenia #1 üzenetére
Atrchívum II
Helyesírási hiba. -
McKane
senior tag
Üdv.
ha már megnyílt a harmadik felvonás, lenne egy kérdésem..
Ehhez az elektromos borotvához lehet borotvahabot használni? (hausmeister hm2333A )
[link](bocsi az oldalért, de csak ilyet találtam )
Azért kérdezek,mert még ilyenem nem volt..Üdv.: McKane
-
1010
őstag
mer kell ujat nyitni?
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus #24 üzenetére
Röpködnének a figyelmeztetések. Én lennék a karate néni.
-
Fadam
tag
válasz
RoyalFlush #25 üzenetére
Ilyen öreg lenne?
yetike: azért tettem idézőjelbe
-
Maximum jól szétcsapnál köztük...
Venember: Sejtettem, és ezzel magam is így vagyok. Hiába ismerem pár dolognak az elméletét, mivel gyakorlatot soha nem szereztem benne, nem is kísérleteznék. Pl. az egy dolog, hogy itthon megbütykölök pár számítógépet, de erre nem alapozok szervizt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #20 üzenetére
ha csak kettő lenne...
-
zolynet
veterán
2emberünk 17ig dolgozik, még mindig itt vannak ... droidok ezek én mondom
nincsjobbdóguk
-
Fadam
tag
Meg szabad kérdezni, hogy yetike miért "csak" VIP?
venember83: THX
-
Algieba
őstag
Ha kevés lesz a moderátor, majd lehet, jelentkezem.
Mikor is fog piros hó esni?Szerk.: Oh, ég, meg ilyen kedves avatárral moderátorrá lenni... körberöhögnének a vérpistikék.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #8 üzenetére
az még hagyján... de ha tudnád, amit nem tudsz...
-
BITBOYS
addikt
válasz
RoyalFlush #14 üzenetére
-
válasz
venember83 #8 üzenetére
Gyógyszerészeti ismeret nem feltétlenül kell, ha van egy jól képzett vezetőd (személyi jogos). Kellő pénz birtokában ketten már belevághattok - csak kérdés, hogy érdemes-e. A jó helyeket már elvitték. (A félreértés elkerülése végett ezek a magyarországi viszonyokra értendők.)
-
RoyalFlush
őstag
szerk: iszok egy kis izlandi zuzmó teát
-
pohár
félisten
10. a modi után
Vagiys 11.
-
Killing
addikt
Jöhet a könyvjelző csere.
Royal: Csyppa cseszte el.Ellopta az 50k-t.
Nem baj majd egy év múlva.
-
venember83
nagyúr
Ki tudja. Az se elképzelhetetlen. Csak pénz kellene meg egy kis bizniszösztön. Meg nem ártana egy kis gyógyszerészeti ismeret se. Különben meg milyen dolog, hogy te még beleírsz a lezárt topikba? Meg miért tart ennyi ideig egy újat nyitni?
kieg.: Utána meg kimoderálják az ötvenezret túllépő, nem topikzáró hsz-t.
-
Ez gyors volt...
Az előző lezárása nem különben... Még épp szerkesztettem a hozzászólást, de elküldeni már nem tudtam... -
Killing
addikt
3.
-
BITBOYS
addikt
válasz
philoxenia #1 üzenetére
2dik
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szeretettel megnyitom ezt a topicot Mindenkinek, aki egy kicsit "lazábban", kötetlenül szeretne beszélgetni itt a Fórumon bármiről, ami csak érdekli.
Itt minden téma "ON"-nak számít, ahogy a címben is szerepel. A Fórum szabályzata természetesen ebben a topicban is érvényes, azonban megpróbáljuk azt, az ésszerűség határain belül, egy kicsit szabadabban alkalmazni, értelmezni. Itt nem szól rá senki senkire, ha esetleg értelmetlen, vagy annak tűnő hozzászólást ír, viszont arra sem, aki az ellenkezőjét teszi.
Ez a topic nem kíván sem konkurenciája, sem alternatívája lenni a régi, nagy hagyományokkal rendelkező OFF TOPIC-nak. Senkinek nem kell választani, bárki írjon oda, ahová csak szeretne. Ha úgy tetszik, mindkettőbe.
Mod.: Aki esetleg még mindig nem érti az okokat, a motívációt, itt leírtam, hogy az én szemszögemből hogyan látom ezt. - 2008. 06. 01.
Racecam
Előzmény:
ON TOPIC [Mindent bele!] - Archívum I.
ON TOPIC [Második menet] - Archívum II.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest