Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
venember83 #33944 üzenetére
Démoni fekete
Pohár: Tessék akkor küldeni nekem egy szép sziszát
Mindenkinek Szépet és esőmenteset
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #33995 üzenetére
Szerencsére nincs - és nem is szeretnék, ha az ilyennel jár együtt
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #33993 üzenetére
Csodálod, hogy baj van a látásommal egy ilyen után?
Broáf!
-
pohár
félisten
Napot!
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...keresek a neten egy cikket, de sehol nem találom. Arról szólt, hogy valamilyen magyar cégvezető kapott levelet egy nemzetközi díjátadóval kapcsolatban, amin gyanút fogott, hogy lehúzás szagú a történet...és végül igaza is lett. Reménykedek benne, hogy valakinek rémlik, vagy jobban tud guglizni, mint én, mert sehol nem találom
... (nem, én / mi nem mentünk semmilyen díjátadóra, szóval nem ezért kellene).
Köszönöm előre is, ha fáradozik valaki
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #33976 üzenetére
Egyrészt momentán nincsen bringám, másrészt nem kifejezetten bringabarát helyen dolgozom, harmadrészt tudom, hogy milyen autósok vannak az utcán ( én is az vagyok
) és eszemben sincs fiatalon meghalni
Bakker cseréljétek már vissza az avatarokat, mert még a végén beleszeretek fokukacba
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #33973 üzenetére
Parkolódíj szedésével csak abban az esetben értek egyet, ha a vállalkozó a saját tulajdonú területét bekeríti, vagy azon parkolóházat épít és ott parkolóőrt/őröket alkalmaz. Az, hogy közpénzből közterületen épült közúton valaki pénzt szed azért, mert történetesen ott állok, az gáz.
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #33967 üzenetére
Mit is mondtál, mit kapsz cserében a leszurkolt javakért?
Nyugodt parkolót, védett övezetben, kényelmesen kialakított, nagyobbacska parkolóhelyekkel, ahol nem úgy kel kikúsznod az autóból a szomszédok közelsége miatt, mert hagytak 20-20 centit az autó oldala és a felfestés között? És persze vigyáznak is a gépekre, hogy ne lehessen csak úgy feltörni őket
És persze nem kell egymásra állni, hogy a parkolni remekül tudó idiótáknak a kocc-kocc legyen a parkradarja, hanem még ők is simán be- és ki tudnak állni...
Vagy az egy másik világ és itt csak a lehúzás számít és nem kapsz lóph@lloszt sem a pénzedért, örülj, ha érvényes parkolócetlivel meg sem büntetnek?
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #33965 üzenetére
én 3 havinak
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #33969 üzenetére
előbb-utóbb jön Fót, Csömör és a többiek ... mert ugye miért is maradnának ki? áhhh
-
Szép napot, hetet a népnek
-
zolynet
veterán
válasz
BlacKSouL #33956 üzenetére
jó reggelt
rossz hír: újabb parkolás övezetek
valszeg úgyis költözünk 1 hónap múlva, sokáig nem érint -
tiv83us
veterán
-
fokukac
nagyúr
azt mondta a pszichológusom, hogy orálisan fikszált vagyok...
---------------------
de más, komoly téma.
kétszer utalta a májusi bért a bkv
Hihetetlen ez a cég, egyszerűen nem hiszem el
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Winner_hun #33960 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
tibi666
senior tag
fáradt vagyok.
-
ToBeY
nagyúr
32%-os Skót sör ez biztos durva lehet.
-
AMD Power
titán
Jó estét...
Tudtok olyan esti vagy "fenőt" sulit ahol szakmunkásképzés van?
Gondolok itt pl. Festő stb..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #33949 üzenetére
Mittudomén. Beszélek összevissza..
-
Dylen
senior tag
hajjaj, újabb képeket találtam Dave-ről, hmm...
-
Verus
senior tag
válasz
venember83 #33936 üzenetére
Színben már nem
A többi megmaradt
Pohár: Én is vénülök
Anyum mondja, ahhoz hogy szép legyek újjá kéne születnem
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #33938 üzenetére
hááát, az is jó ha páros. a barack meg ha kopasz
na megyek kiszellőztetem inkább a fejem.. aztán jön az Állj robot! Vagy I, robot? Vagy mi? Te robot vagy? Én, robot?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #33936 üzenetére
A barackot most egész más formában kívánom
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #33933 üzenetére
Lehet, de holnap érdekes nap lesz az tuti
-
Ramius
őstag
válasz
venember83 #33927 üzenetére
Neszójjábe'
-
válasz
venember83 #33927 üzenetére
Most vettem egy nagyobb zsugorral, küldjek át párat
?
-
Ramius
őstag
elfogyott
-
-
Ramius
őstag
Jó kis Beck's kell ide most.
-
tiv83us
veterán
Az elso lepesek a legnehezebbek. Az allampolgarsagot megszerezni nekem 460 dollaromba fajt, annyi volt az illetek az application-re. De ha a nullarol indulsz /teszem azt turista, vagy ideiglenes munkavallalo/, akkor rohadt nehez. Kell hozza nagyon sok penz, kiveteles szaktudas, vagy pedig egy amerikai hazastars, aki szponzoral es ket ev utan kapsz egy 2 evre ervenyes permament residency kartyat /ezt hivjak zold kartyanak/, aztan 2 ev utan ujra applikalni kell, akkor megkapod a 10 evre szolo zoldkartyat. Mind ekozben persze ismet rohadt sok penz, orvosi vizsgalatok, ujj lenyomat vetelek, kb 150 oldalas paksametak kitoltese. Utana 5 evet itt kell hogy tolts az orszagban /nem kotelezo egyhuzamban/, ugy, hogy kozben nem tartoztatnak le...stb. Szoval nem rosszalkodsz.
Szovol rogos az ut.
En szerencses voltam, hogy anyamek kijottek es en 18 alatt viszonylag konnyen meg kaptam a zoldkartyat.
Hogyha valaki menekultkent erkezik az orszagba, annak joval konnyebb, mert tulajdonkeppen az orvosi vizsgalatokon kivul semmiert nem kell illeteket fizetniuk es kapasbol megkapjak a zoldkartyat. Ettol fuggetlenul meg eleg szar lehet atcsonakazni kubabol az oceanon, ugy, hogy le se kapcsoljon a parti orseg, ugyhogy a "konnyebb" resze az mar csak arra vonatkozott, ha mar az orszagban vagy. /Ezt onnan tudom, hogy ket kubai baratom is van./ -
ToBeY
nagyúr
Mi szükséges,és mennyire bonyolúlt procedúra egy külföldinek amerikai állampolgárásgot szerezni?
Nem,nem tervezem hogy kivándorlok,csak érdekel.... -
tiv83us
veterán
Koszi mindenkinek, igen az
Mehetek rendornek //, lehetek barmilyen government alkalmazott /titkos ugynok, FBI, CIA, kormanyzo, mayor....
/, szavazhatok, US utlevelem lesz, meg tobb helyre utazhatok vizum nelkul es az erzes, hogy vegre hivatalosan is oda tartozok, ahova szuletni szerettem volna
/Nem, nem bantam meg, hogy magyarnak szulettem es semmi bajom nincs a magyarsagommal, de hat ugyis leleceltem.De orulok, hogy beszelem a magyar nyelvet es a szemelyimmel utazgathatok az EU-ban
/
-
tiv83us
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #33900 üzenetére
Annex I.
Vagy akkor tessenek nevet is változtatni..
Ja, nemtom szegény Imit ki verte nyakon, de szépen lefejelte azt a tányért
Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest