Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Höhö - Super Mario
De lehet Tetris-ezni is
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #30093 üzenetére
a kettő nem zárja ki egymást.
ez csak egy kósza gondolat, mindenesetre jól esne havi 3 kilót félrepakolni... -
-
NoLF
veterán
hm, kaptam egy tök jónak tűnő állásajánlatot angliába. hmm.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #30087 üzenetére
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #30080 üzenetére
mikor golyó lesz a fejében?
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy szepseges bkf-es hallgato csajnak probaltam elmegyerazni a reletiv es abszolut hivatkozast szerencsere masfel ora utanlemrutl a telfonom es csesem feltenni totolre nehogy be tugam kapcsloni:- )))
udv
neduddki
-
tibi666
senior tag
hajnalban arra ébredtem, hogy basznak a galambok.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #30067 üzenetére
A szlovákok helyett bárkit behelyettesíthetnék, akik iránt az átlagmagyar jelenleg némi paranoiával viseltetne, szóval írhatnék akár BMW-seket is (csak hogy Bubut bosszantsam
).
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #30068 üzenetére
Én inkább a természetes gyógymódokban hiszek - használj langyos vizes kalapácsot, az biztos nem tesz függővé
ÉKE! - jobbulást
Tim: Ez megoldaná a túlnépesedés problémáját is és a globális felmelegedés ellen is hathatós ellenszer lenne
Bár amennyire én tudom akadnak olyanok, akiket az ebola nem öl meg
-
BlacKSouL
addikt
Ha fogfájásra beveszek egy nap 3x fél algopirint, akkor azért nem olyan nagy az esély a hozzászokásra ugye? Úgy értem hogy ennyitől még nem kell majd egyre nagyobb adag a csillapításhoz?
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #30057 üzenetére
Így a részleteket is nézve ez még épített egyedi motornak is harmat gyenge! Ez így teljesen életképtelen.
Nem vagyunk biztosak abban, hogy látunk még valaha rendszámos, sorozatgyártású Pannoniát. A piac jelenlegi állását figyelve félünk tőle, hogy nem; hiába szeretnék, ha újjáéledne a márka.
Sajna ez van. -
frame>24
addikt
válasz
Bubu79 #30059 üzenetére
őőőööö...legyen bár meglepő, de egy ahhoz nagyon hasonló dolog már szunnyad a hűtőben... de amiről az előbb dumáltam, az viszont ez...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #30052 üzenetére
és EZT olvastad?
itt talán jobban értenek hozzá... 2000km, mi?
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #30054 üzenetére
Otthon az őrmesterasszony bizonyára nem engedi kibontakozni a jóember művészi tehetségét, így kénytelen munkaidőben időt szakítani arra, hogy kidekorálja az árnyékszék burkolatát jóféle matériával.
Nincs ebben semmi különös - az állatok közül sokan megjelölik a territóriumukat...
-
venember83
nagyúr
-
frame>24
addikt
ÉNNEMtom, b+...
Bejövök reggel, és az egész folyosón a klotyó előtt terjeng a tömény szarszag! Érted, én voltam tavaly szennyvíztelep-mintavételi körúton, igazán nem kell bemutatni a körülményeket, és akkor itt ez 6. emeleten megközelíti azt.
MIT csinálhat valaki, hogy ez a vége? A falra küldi és logarléccel szétcsapkodja, vagy mi?Elnézést kérek.
Innen tudom, hogy pl. a "Csupi, van ilyen?" hangfelvételek igazak.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #30051 üzenetére
Pofátlan Német kóklerek lenyúlták előlük - értenek is azok az autógyártáshoz...
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #30049 üzenetére
Utalás arra, hogy porosabb földúton is mehetsz vele nem csak autópályán. Valamint utalás arra, hogy eszedbe ne jusson a poros földútról letérni, és követni egy kemény terepjárót.
Japán és olasz alkatrészekből rakták össze az új magyar motorkerékpárt. A Pannóniát már többször próbálták feltámasztani, még mindig csak egy db épített motor és nagy tervek vannak. Szerintem felesleges erőlködés, annak az elvárásnak úgy sem tudnak eleget tenni, hogy olcsó, világszínvonalú, nagy példányszámban gyártott, itthon tervezett és előállított motor legyen belőle.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #30047 üzenetére
mind elkapkodták!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #30048 üzenetére
Poroló - neadjisten portörlő? Hogy lehet egy autónak ilyen nevet adni?
Pálinkás gyóreggelt
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #30047 üzenetére
Vegyél nálunk Dustert!
Meglepően alacsony áron dobja piacra a Dustert a Renault: az 1,6 literes, 110 lóerős benzinmotorral szerelt, elsőkerék-hajtású kivitel alapváltozata 2,79 millió forintba kerül, de aki részletre venné a kocsit, 300 ezer forintos kedvezményt, és ötéves (100 ezer kilométeres futásteljesítményig érvényes) garanciát is kap, bármely hajtásláncot választja.
[link] -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #30046 üzenetére
Valakinek azt is kell...
Focus RS500.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #30045 üzenetére
ki tudja Herr Topikgyilkosh!
-
Jó reggelt és kellemes munkaidőt
.
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #30042 üzenetére
Az esküvős és a pénzes odabasz
Esetleg nem GIF/PNG/JPG a kép? Mondjuk nem hiszem hogy bmp-t akarsz feltölteni
De kérdezz rá Parcinál vagy Panthernél, biztos tudnak segíteniLe is jött a Family Guy új része, húzok is aludni, 9-kor kelés... Nehéz ügy lesz
Amúgy Te miért nem alszol még? Reggel nincs meló? Vagy hepajkodnak a szomszédok?
Most néztem Mawyx adatlapját... mióta kiderült a "nagy titka", fel se jött a ph-ra
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
Miféle dolog ez az erunézis? A gugli se dobott ki rá csak egy német találatot
Ja hogy enurézis, hoppá
-
tibi666
senior tag
-
fokukac
nagyúr
sziasztok!
egy gyors kérdés az egyetemistákhoz : mikor van tavaszi szünet idén az egyetemeken?
A múlt hét volt az, vagy ez a hét?köszi.
-
Bubu79
addikt
Az első és legfontosabb, hogy legyen miről jegyzetet készítened
Ha ez megvan, csak keresned kell egy alkalmas írószerszámot ( alkoholos filc javallott a tartósság érdekében ) és egy lábat, melyre jegyzetelhetsz.
Végszükség esetén a sajátod is megfelel, bár máséra nagyságrendekkel könnyebb írni - saját láb esetén jógik előnyben
Ennyi
USA ország nem van rászorulva import jetire, van nekik saját nagyláb, meg egyéb állatkerti különlegességek. a nevadai sivatag környékén szerintem még hatfejű nyulat is lehetne látni, hála az atomkísérleteknek
B+, csak járna már le a műszak - irgalmatlanul kipihent vagyok, vagy mi...
[ Módosította: 7 ]
-
pohár
félisten
-
-
csoda120
aktív tag
-
fokukac
nagyúr
válasz
ngabor2 #29993 üzenetére
Azért ez egy erősen korlátozott duma volt, nem gondolod?
és nem azért, mert nekem jó, hogy másfélszer annyiért tankolok, mint tavaly ilyenkor, hanem azért, mert a piacgazdaság így működik. És mivel nekünk nincsenek bazinagy olajmezőink, kissé rá vagyunk utalva a világpiacra. És ha a világpiacon nő az ár, akkor nekünk is többe kerül, ennyi.
Nem is a Mol az igazi hunyó, nekem sokkal nagyobb bajom van az állam bácsival, aki gátlástalanul a benzinár 70%-át kitevő adóval sújt minket. És nem kapunk cserébe semmit. Ezen lamentálj inkább. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #29996 üzenetére
szaletli - ma is tanultunk egy új tájszót...
-
Dylen
senior tag
emberkék!
csütörtök esti sörözéssel mi legyen?
tegye fel a kezét aki jönne! -
AMD Power
titán
Jó ez a szám.
-
fokukac
nagyúr
annyira viccesek ezek a választási cetlik a postaládában...
ahogy az egyik jelölt emberei négy oldalas újságban szidják a másik jelöltet. -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #30003 üzenetére
Ja, de akkor a tető sem fog kelleni már a szaletlire
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #30001 üzenetére
nem kell elköltözni, csak a telket kitolni kicsit, hogy a vége már szélvédett helyen legyen.
-
kételkedem
addikt
Sajnos ez így van. Az ár is reálisnak mondható. Nekem 4500-ért javítottak a tesco parkolós szélvédőjavítóban egy kőfelverődést. A 30 cm-es repedés két végét meg kell fúrnia, majd feltölteni az egészet. Egy munkamenettel meg sem tudja csinálni. A repedés pedig lehet, hogy később úgy dönt, hogy mégis tovább szalad.
(#29997) ngabor2 no igen. Ha összeadom, mennyi lenne egy költözés, és mennyibe fog kerülni a nád rendbetétele, azt hiszem inkább rendbe teszem a nádat!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BMW topik
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest