Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #4099 üzenetére
Vagyis a te szívedbe sem lettek vésve e nevek...
-
Dylen
senior tag
Hallotta valaki reggel 8kor a sláger rádiós dudálást? Nekem a könny is kijött a szememből.
-
Itt süt a nap, nem úgy tegnap ilyenkor
Szépet a ONolóknak
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #4092 üzenetére
Még.
-
7
addikt
válasz
bolondember #4092 üzenetére
Ezek ilyenek, hallod. Én is fültanúja voltam, ahogy egy bácsi az utcáról beszólt a boltosnak, hogy "Hé, Maris, gyere ki és nézd meg, meeeeekkora nagy fene köd van!"
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #4089 üzenetére
Nagy-fene-köd van?
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek! Olyan szépen szakad...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Agostino #4084 üzenetére
HI!
ha sopronnal mesz ki es jobbra az utolso kuton veszed a matricat es meg aznap visszaviszed akkor visszavalcsak:- )))
udv
neduddki
p.s. nalunk a program ugy nez ki, hogy schionbrunnal kezdunk /aze parkolok ottan/ majd metroval be kozpontba /aszem 1.7juro/fo/ es ott is jarkal
ha tobb napra mentek es az tirgarten nyitva van akkor mennyetek be
koszeg-sopronbol otopajja kihagyasa nem az igazi, hegyeshalomtol meg tan oke -
Agostino
addikt
válasz
tibi666 #4077 üzenetére
Üdv.
Hát, programot még nem dolgoztunk ki, de szerintem mi elleszünk ott. Igazából az adventi vásár miatt megyünk ki, arra szerintem szombat du rámegy, vasárnap meg a közelben csavargunk, vagy átugrunk Pozsonyba, de pontosan nem találtuk még ki.
fokukac - belvárost én is kerülném, nagyon örülök, hogy ez a P+R megoldás szembejött most velem. Busz azért nem igazán játszik, mert indulunk Pécsről, alszunk egyet Szombathely mellett szüleimnél, és reggel 8 vagy 9 felé nekiindulunk Ausztriának, ott szállás csekk, aztán enni valamit majd mászkálás. Most azon diózok még, hogy sztrádát kikerüljem vagy fizessek, de ez már huszadrangú, ugyis lesz GPS a kocsiban.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #4082 üzenetére
Igyekszem, igyekszem...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #4078 üzenetére
Nehezen, de talán menni fog, de csak ha nagyon akarom
-
fokukac
nagyúr
válasz
Agostino #4075 üzenetére
Én is úgy csináltam, hogy külvárosi metróvégállomásnál raktam le a kocsit.
A belvárosban nem is nagyon van ám hely, egyszer 1 órán át kerestünk, mire találtam. kb. 20 kilométert mentem lépésben egy helyért...amúgy, ha máshova nem akartok menni (ausztriában), lehet, hogy megéri diszkont busszal menni (orange ways).
-
tibi666
senior tag
válasz
Agostino #4075 üzenetére
bécsre elég egy nap szerintem. legalábbis, ha nem vagytok múzeumozósok, kiállításokat nézők.... ha hajnalban indultok otthonról, estére érdemesebb lenne nyugatabbra menni, és salzburgban tölteni az éjszakát.
budapest sokkal szebb város, mint bécs. csak sajna le van lakva.
-
Agostino
addikt
válasz
tibi666 #4073 üzenetére
Üdv.
Hát, elhiszem, halál szára kívánom, hogy még ott a városban lavírozzak. Egyre jobban bejön ez a P+R megoldás. Gyorsan utánanéztem, mindenki dicséri, szóval szerintem jó lesz ez nekünk. Hotelt a héten lefoglaljuk - Hotel Cyrus, ha esetleg erről tapasztalat valaki - aztán irány csavarogni, kolbászt enni meg egyebek. : )))
-
pohár
félisten
Éssssss iggggen, 1000 napos lettem
-
Agostino
addikt
válasz
neduddki #4069 üzenetére
Üdv.
Köszi! Ezzel az a gáz csak, hogy kicsit messze van. Viszont ha már messzebb meg minden, találtam egy olyan opciót is, hogy [Park and Ride]. Város szélén kocsi lerak és betömegközeleked. Itt végülis 6 eur lenne az egész kaland, elvileg figyelik is a kocsikat, szóval nagy gáz nem hiszem, hogy érni itt. Ilyenekről tapasztalat neked, esetleg másnak?
-
dragonfx
veterán
spin me round...
simánnnnnnnnn -
neduddki
nagyúr
válasz
Agostino #4068 üzenetére
HI!
nem tom merre a 10. ker de en becsben mindig a marijasegics elejen parkolok a mert ott nincs meg parkoloora es eddi gnem baszogattak a kocsit nagyon korrekt hejnek tunik
udv
neduddki
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kérnék szépen egy kis segítséget olyan fórumtársaktól, akik gyakorlottak, de legalábbis szoktak járni és parkolni Bécsben. Szeretnénk december első hétvégéjét ott eltölteni, a szállás körvonalazódik, viszont gőzöm sincsen hova rakom az autót. 10. kerületben leszünk, azaz nem belváros, de ennek ellenére nem tudom mit hogyan, hiszen azért mégiscsak külföld. Ajánlgatták a parkolóházakat, de vagy én látok rosszul, vagy tényleg drágább, mint kettőnk szállása együtt... Bármilyen segítséget, tanácsot szívesen fogadunk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #4063 üzenetére
Nem olyan jó az angolom hogy megértsem eredeti nyelven.
Egyébként 13évadot úgy néztem illetve felírattal,már amelyikhez volt. -
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #4059 üzenetére
Legalább ne olyantól linkelted volna, aki maga sem tartja tiszteletben [link]
ToBeY: De most miért? Valahol a pékből lett tolmácsoknak is teret kell engedni
-
ToBeY
nagyúr
Top gear-ben dolgoztak a fordítók rendesen "alákormányzás" "fölékormányzás"
-
kételkedem
addikt
Bubu; venember: [link]
Szia Pisztillus! Végül is lengethetik
Most értünk haza Ukrajnából. A vámos is arra volt kíváncsi, hogy mennyiért vettem a Staroprament és a mélységi vámkommandósok is csak ez iránt érdeklődtek. Illetve megnyugtattak, hogy jó a vodka amit hoztam.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #4055 üzenetére
Akár.
-
pohár
félisten
Szevasztok emberek
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #4054 üzenetére
Marleen - Native American Proverb quotes
Ez azért nem gyenge:
“A foolish man tells a woman to stop talking, but a wise man tells her that her mouth is extremely beautiful when her lips are closed”
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #4038 üzenetére
Hirtelen azt olvastam, hogy: A VIP-ek meglengethetik maguknak.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #4052 üzenetére
“Women are like a hurricane, at first warm wet and wild and in the end they take your house and your car and leave you with nothing.”
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #4050 üzenetére
Was it good?
-
venember83
nagyúr
The end.
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #4045 üzenetére
Holdat.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #4043 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #4041 üzenetére
Vega is van mellé?
-
venember83
nagyúr
Go Kowalski!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #4038 üzenetére
-
Killing
addikt
Szép jó estét!
Már csak arra tudok gondolni hogy egyszer csak pénetek lesz. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #4023 üzenetére
Jogos!
Mostanában nem igazán
-
venember83
nagyúr
Iszol te rendesen?
Különben a vasárnap esti TopGearben Romániában jártak a srácok, leesett az álluk, amikor meglátták a Transzfogarast.
-
Bubu79
addikt
Behalok - láttatok már visszafelé járó kárcórát? Elem betesz ( polaritáshelyesen, mert egyébként dob egy hátast a rendszer ), másodperc mutató elindul, de nem jó irányba
Elem kivesz, gyanakodva szemlél, visszatesz - mutató jó felé jár.
Jelenség megismételhetetlen.
Lehet, hogy elqrtam az időgépem?
-
NoLF
veterán
hoplszli, ma este akkezdet phiai kocserto a szeparé bisztróban, el-e nézek?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #4002 üzenetére
Kicsit logikátlannak tűnik nekem is - de az tuti, hogy ajándékozom meg őket a különbséggel
-
tildy
nagyúr
Szuperjó idő van, de olyan álmos vagyok, hogy hihetetlen. lehet a tegnapi 2 üveg cider hatása
-
kételkedem
addikt
A rendszer úgy van kitalálva, hogy nem a hűséget és a rendszeres fizetést jutalmazza, hanem az új szerződéskötésre hajt. Tavaly én is felmondtam, majd újrakötöttem a biztosításom ugyan ott. Nem egészen értem, hogy ez miért jó, de hát ha ez nekik megfelelő, engem nem zavar.
Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest