Hirdetés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
venember83 #8098 üzenetére
Ha havonta kell újat vennem, megveszem, mert tényleg jobb érzés a járás cipőbetéttel.
Persze egy légpárnás sportcipő jobb lenne, de most nincs több ezer forintom minőségi cipőre. -
Csabee.
nagyúr
Hétfőn lesz nagy kori party, én még soha nem voltam jégen, hétfőn venném meg a korimat is... ti bevállalnátok?
-
pohár
félisten
Na vége a banzájnak, visszapakoltunk mindent az eredeti helyére
Ahol van 3 kisgyerek ott aztán tud lenni kupi -
Algieba
őstag
Be fogom kereteztetni életem harmadik munkaszerződését. Önállóan szereztem, nem ismerős által, és új rekordot döntöttem, egy hét alatt elhelyezkedtem. Közben állandóan a Kossuth közszolgálati műsoraiban a munkanélküliségről mennek a riportok...
Mázlista vagyok.
-
venember83
nagyúr
Buherátor-hiányom (is) van... Persona non gratának érzik magukat itt a nagybötűsök, vagy minek tudható be ezen topikon belüli inaktivitásuk?
Megjegyzem, ma ismét voltam a bankban. Jellemző módon, mivel ma kevés kis számú személyzet volt bent (szám szerint kettő hölgy plusz egy biztonsági őr) nem is csípték ki magukat a hölgyek, nem volt kedvük tutajozás versenyszámban megmérettetni magukat egymással szemben. Sajnos.
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #8090 üzenetére
Dehát én komolyan kérdeztem
Most tűnt fel. hogy nincs a csomagoláson.
-
-
Ramius
őstag
Emberek!
Hova lett a sport szelet csomagolásáról a diszkoszvető?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #8087 üzenetére
"Azt nem mondom, hogy én már kitettem az ablakba a cipőt, mert szegény igen nagyot esne tőle a kilencedikről..."
Erről egy videót kérnék youtube-ra.
---
További szép estét, nekem marad az izomláz.
-
válasz
Winner_hun #8077 üzenetére
Ha van a raktárnak, akkor igen. De úgyis jelezni fogom, mi a helyzet...
Amúgy meg: Mindenkinek boldog Mikulás-t kívánok! (Azt nem mondom, hogy én már kitettem az ablakba a cipőt, mert szegény igen nagyot esne tőle a kilencedikről...
)
tbs:
-
tbs
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #8083 üzenetére
Csak óvatosan az iróniával - még megsértődöm
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Kaptam egy csoki Mikulást, de én is vettem egyet annak, akitől kaptam. Megelőzött. -
Mawyx
őstag
Múltkor a biztosíték mentette meg az akksitöltőmet. Mindig megnézem melyik a + -, most is megnéztem, határozottan + volt, keresztbe állt a mélyedés, igenám, de az a csavarhely volt, ahol ilyen nyílások vannak az akksin, ahol lehet beletölteni vmit. Így sikerült - helyre rakni a +t, aztán volt csillagszóró
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #7999 üzenetére
Ok akkor kezdésnek 4 db-ot kérnék majd. Szerdáig esetleg megjön? Akkor járok felétek.
-
Mawyx
őstag
Itt járt a Mikulás bácsi, kaptam csoki mikulást meg fél kg sonkát meg egy csomag késes biztosítékot
és örült a datolyának
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8071 üzenetére
De most aztán legalább 50 évig nem akarok találkozni ezzel a zenével...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8061 üzenetére
Az a gyanúm plagizálsz
Amúgymeg miért kell szinte véletlenül (?) most este még a fókusz beharangozóban is egy szám címével szembesülni, ami szinte fizikai fájdalmat okozó kínra emlékeztet tegnap este azaz ma hajnalról.
-
benvolio
őstag
Légy rossz! Spórolj meg egy utat a Mikulásnak!
-
ToBeY
nagyúr
Ez a Sthol mekkora hülye
-
rarri
senior tag
Én is Mindenkinek Boldog Mikulás napot szeretnék kívánni !
-
BlacKSouL
addikt
Hááát, ezt nem hiszem el
-
benvolio
őstag
"Steffl"-i napot tartok, csak az a baj, hogy én fizettem.
Egészségetekre! -
bnss
veterán
válasz
venember83 #8053 üzenetére
Nem kellett a hideg zuhany, bevált a módszered.
(Azért megvárom a licit végét, hátha sikerül olcsón megkaparintani a kiszemelt erősítőt, hogy aztán öröm és bódottá' legyen.)
-
benvolio
őstag
Hello mindenki!
Imádok a semmiről beszélgetni. Ez az egyetlen téma, amit kicsit ismerek. -
bnss
veterán
Sziasztok, kellemes szombat délutánt!
(Megint rám tört a Hi-Fi mánia, kellene egy hideg zuhany...
)
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #8050 üzenetére
Wow, ez tetszetős.
Nem akar semmit sugallani, mert kap egy venember83 féle fügét, aztán lehet nézelődni
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #8047 üzenetére
Izé, miből gondolod, hogy nincsen neki olyan, amilyet szeretnél, hogy mutasson? Az avatár, mint erre utaló tényező nem ér.
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #8047 üzenetére
Ezt még sose hallottam
Sztem mi Timmel másra gondoltunk. Én biztos. De gondolni azt szabad
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #8042 üzenetére
Te mindig a látszatból ítélsz?
-
Killing
addikt
Hello!
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #8042 üzenetére
Nemtom mit hívtok fügének, de lehet meglepődnél
Beadandót csinálok közben, meg megy angolul film, pedig jó lett volna sétálni ma egyet, a bolt nem volt nagy táv, csak a sarokig mentem. Hiányzik a kifáradás, ilyenkor van, hogy lefexik az ember, aztán csak forgolódik és csodálkozik miért nem fog az agya
Csak datolya van, de lehet, hogy azt nem szereti
Nemsoká kiderül, ma jönnek "érte", mármint ezt a Mikulás bácsi hozza majd. És pont nem találom a világító mikulássapim
mondjuk nem is kerestem, de nem repült még ide
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #8040 üzenetére
Mindjárt fügét mutat neked, azt!
-
NoLF
veterán
- anya, apa miért kopasz?
- mert sokat gondolkodik
- és akkor neked miért hosszú a hajad?
- na menjél szépen játszani! -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #8029 üzenetére
-
NoLF
veterán
csak le kell cserélnem az autómat...
-
Algieba
őstag
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #8019 üzenetére
Botanikus nagyapám volt.
-
Mawyx
őstag
válasz
Algieba #8020 üzenetére
És így hogy nem otthon laksz, hamarosan anyuddal puszipajtások lesztek
Legalábbis nálnuk ez volt, meg az összes ismerősöm tapasztalt ilyet. Egyből édes kisfiam/kislányom, olyan ritkán látunk, mit főzzek, főzök egész hétre valót meg adok tojást meg ez van az, előtte meg a kutya se feküdt jó helyen...
-
Mawyx
őstag
A rohadt életbe, nem jutott eszembe
Már nem megyek még egy kört. -
Algieba
őstag
válasz
venember83 #8014 üzenetére
Miért mennék haza hétvégére? A szüleim háza már nem fészek számomra, nem pihentető az ott lét. Sőt, ha lehet, itt maradok Karácsonyra is az albérletben. Semmi kedvem az álságos ünnepi jópofizásból. A hosszú hétvégén tanulni és alkotni szeretnék, illetve megenni egy doboz szaloncukrot.
Sokkal jobb választás mint anyámmal kiabálni.
Jelenleg nagy a nyugalom. Az ablakból egy kicsi hátsó kertre látok rá. Az etetőn cinegék.
Jó itt. Hétfő reggel ismét hatkor kelek és megyek dolgozni. -
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #8011 üzenetére
Kiugrok a boltba hogyishíjjákért.
-
venember83
nagyúr
A Mikulásnak? Le akarod kenyerezni?
-
fokukac
nagyúr
Ez a hétvége is szép.
az elmúlt három napban, két éjszaka 3-4 órát sikerült aludni, majd utána 10 óra munka befigyelt. tegnap este 6-tól hajnali 3-ig különféle emberekkel iszogattam, majd fél 4-kor hazaérve bedőltem az ágyikóba, hogy namostaztán szunya.
a drága szomszédom 7:30-ig hagyott aludni, takarítás, csapkodás, ajtóbekúrogatás, majd unokák jövetele, visítozás, üvöltözés, sírás,
majd 3 órán keresztül hull a pelyhes című sláger furulyán. és még nincs vége.öröm az élet.
-
válasz
venember83 #8000 üzenetére
Inkább szólok a raktárnak, hogy ők cseréljék ki a magukét!
Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB 17.3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest