- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #18180 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
sokkhatás alatt vagyok... az imént hallottam a stones you can't always get what you want c. nótáját tucituci verzióban, hát, visítani volt kedvem...! vérlázító vaze, vérlázító.... nemhiába mondta Hofi, hogy a petőfi, az csak zavaróállomás...
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #18171 üzenetére
4es lett. Jobb is lehetett volna, de éppen meg is bukhattam volna
-
BITBOYS
addikt
válasz
kételkedem #18180 üzenetére
Ráadásul az egy bárány, csak photoshopolták
-
Jó étvágyat mindenkinek, és szép napot
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #18190 üzenetére
Azonban én pl maradnék, Írországban, Walesben és fent Skóciában nagyon jó bringás helyek vannak.
-
tildy
nagyúr
Miert van az , hogy a nyari repjegyek duplaannyiert vannak, mint a tavasziak? Neztunk julius vegefelere wizzairt, meg easyjetet, hat mindketto 50£ csak oda, 100 odavissza.... Kenytelenek leszunk britishel, vagy malevval menni, az altalaban konstans 30ezer forint ha eleg hamar megveszed.
Jahm , otthon nyaralunkIsmet Ozora
-
venember83
nagyúr
Miért telik olyan lassan ez a mai nap? Ez nem normális...
-
BlacKSouL
addikt
már nagyon unom ezt a magyar telet
ez a se nem esik se nem hó, se nem hideg se nem fagy, se nem száraz csak a mérhetetlen sóder az úton, járdán, mindenhol, meg a sár, a szutyok. annyira hideg van, hogy a garázsajtó befagyjon, meg a kocsira rá a hó, de annyira nem hogy a sós szart felszárítaná akárhonnan. meg utálok fázni is. reggel ha fel vagyok öltözve is fázok, mert álmos vagyok. a garázs előtt is lehet söpörni reggel-este, mert normális hó nem esik, de ilyen békafingnyi ami összelucskoz mindent, és letapad a garázs előtt, az esik.
takarodó lehetne már. 5-10 fok, meg valami normális napsütés. régen is voltak telek, meg hó is, de nem volt hogy hónapokig a nap se sütött ki. -
kételkedem
addikt
a turbó az amitől a bikafújást csinálja az ótó?
Már a természetfotósokban sem lehet megbízni!
-
dragonfx
veterán
de jo esett a hó....
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #18160 üzenetére
Mar elfogyott, mar azota ejtoztem is ra par orat
-
Mawyx
őstag
Indul a mandula. Kívánjatok sok szerencsét!
-
Mawyx
őstag
Ősszel kattantam rá asszem, csomó képet lementettem meg találtam egy weboldalt, ahol rengeteg információ van és aktuális árak, jó a fóruma, fent van tömegközlekedéssel hogy lehet eljutni a nevezetességekhez... Engem víz nem érdekel, egy percet nem döglenék a parton, nem szeretem, városnézés érdekel csakis, Sagrada Familia, La Rambla, Güell park, Agbar torony, Kolombusz torony, Casa Mila, Casa Batlo meg ami van még.
kételkedem: az zavart meg, hogy Barcelona kint van a tenger mellett, azt meg tudom,h ogy nem szeretem a vizet, de mégiscsak Barcelona amit kiszemeltem, de nem a víz miatt, hanem a nevezetességek miatt..
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #18164 üzenetére
Mentőmellényes lenne a lényeg, az úszógumis elég béna.
És mégis Barcelona az a Madrid, összekevertem
Ha a vizsgán is ilyen alap dolgokat összekeverek az nem lesz jó
-
Mawyx
őstag
válasz
tibi666 #18153 üzenetére
Én Madridba mennék, de oda csak tavasszal vagy ősszel lehet, mert nyáron ott tuti megsül mindenki.
Ha vki vhol lát vagy látott mentőmellényes plüssgenyót, vagy úszógumisat, az ne tartsa magában. Ajándékba kellene, de ilyen kb a világon sincs
És minnyá vizsga megint, brrr.
-
tiv83us
veterán
Isteni T-Bone steak-et csinaltam
Mustaros paprikas hagymas chicago season fuszeres cucc.
-
Besz@rok
Még jó hogy van rajtam pelenka
Hajnali 1 van és van Neptun.Csak nem olvasták a hsz-met?
pohár: Autó 15k benya oda és irány külföld.Kaja 5k-ból csomagolsz magadnak és 1 napig kint vagy.Én már tervezem,beülök a kocsiba és elindulok valamerre.Kocsiba,sátorban mindegy elalszom,de ki akarok menni a tengerpartra
-
Üdv!
Még egy hétig tuti itt leszek
-
BlacKSouL
addikt
még nem tudom, elképzelhető, de nem tudom mennyi időm lesz.
ám ha tehetem inkább az Arubába, meg a Pietas Juliába megyek, esetleg az Uljanikba, [link] ha épp student party van, esetleg disco trash. ha meg jön más is akkor megnézzük a Summer Club-ot [link]; [link] is. -
venember83
nagyúr
Meg a fenének van kedve lehúzni a kanapét, elalszok rajta így is. Elvileg... Jóccak, népek. Lassan visszatérnek a sörözők is.
-
venember83
nagyúr
...
A kutyától félek, a vértől hányok,
Mindig lenéztek engem a lányok.
Nem vagyok senki, űzöm a vadat,
Másoknak hajtok, mások hajtanak....
Teérted hajtok, (Teérted hajtok)
Mindened meglegyen, (Látástól vakulásig,)
Nem akadt jobb neked, (Hogy legyen mit föl- és levenned.)
Ezért vagy mellettem.
Teérted hajtok, (Tudom, hogy többre vágysz, de én így is szeretlek.)
Mindened meglegyen, (Esküszöm, amíg élek, mindened meglesz.)
Nem akadt jobb neked, (Meg kell a szívnek szakadni.)
Ezért vagy mellettem....
-
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
Léptem aludni. -
dragonfx
veterán
de fura lett ez a firefox 3.57es uj verzioja.
az előzményeket nem szedi egyből szét és 2 hétre eltárolja....és akkor törlődik a legördülőből is minden.dejó végre ezt vártam ilyne legyen. -
RexpecT
addikt
válasz
Winner_hun #18128 üzenetére
Ha gyűjti Neked valaki Debrecenben, előbb-utóbb eltudom hozzá juttatni !
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #18134 üzenetére
Valószínűleg van pár nem 100%-os terhelésen/sávszélkihasználással futó szerverük, amit minél jobban ki akarnak használni. Azt kitalálták ezt erre a célra, hátha bejön.
Szerk.: Programmer's Dvorak kiosztást szeretnék használni, más kiosztású bill átmatricázása pedig teljes káoszt tud okozni az átlátszódás miatt.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #18133 üzenetére
Csak azt nem tudom, miért éri meg nekik. Kell fizetni a szerverért plusz a sávszélért is, ilyen áron marad meg nekik valami pénz? Mondjuk biztos, különben nem szálltak volna bele a bizniszbe.
Más: betűfóbiád lett, vagy miért kell (értsd: miért jó?) egy kiosztás nélküli bill? Mondjuk általában én se nézem már gépeléskor, de azért félrészegen jól jönnek a billentyűkre nyomtatott betűk. Vagy ajándék lesz?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #18127 üzenetére
Elég drága egy sima proxy-ért.
Más: kiosztás nélküli billentyűzetet honnét lehetne szerezni? Das Keyboard Ultimate nem játszik a horribilis ára miatt.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #18130 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Miket nem talál az ember... [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #18124 üzenetére
-
Szép jó estét mindenkinek!
Hamarosan már itt sem vagyok, mert holnap ötkor kelek. Sok évnyi munkanélküliség után komolyan veszem a munkát. -
FehérHolló
veterán
Kövesd a divatot: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #18122 üzenetére
Ezt valószínűleg az Y kromoszóma mutációja okozhatja. Majd a természetes szelekció során elválik, hogy melyik változat életképes.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #18121 üzenetére
Ajjaj, még ha csak a nőstényember élne meg halna, de holmi báránybőrbe bújt farkasok meg propelleres medvék is odavannak ezekért a DNS-halmazokért.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #18120 üzenetére
Az én szakmámban elég sok innovatív alkalmazás született, melynek alapjául/ihletéül hasonló, látszólag másodlagos szerepet betöltő relációk szolgáltak. Tehát nem tartom elképzelhetetlennek. Bár egyszerűbb lenne a macskatartás mellőzése az ilyen esetek elkerülésére. Még akkor is, ha a nőstényember él-hal a kis szőrös dögökért.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #18118 üzenetére
Most vagy gyilkos vagyok, vagy megártott a rekurzió, és az olvasás közben létrejött végtelen cikluson senkinél sem segített egy magasabb szintű ütemező.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #18117 üzenetére
Minek? Meg lett mondva, hogy így jár a kulcs: [link]. Bár az újakban már kártya van.
-
Tim82
félisten
Határozottan tetszik ez az Opera Mini. Érdekes élmény buszozás közben netezni.
Mentem vendégségbe,szép st-t mindenkinek!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tecsetem egy felorat Baltival, nem uzen semmit senkinek de jolvan
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
Hmm, ha egyszer feljutok végre rendesen kocsival és időm is lesz, elmegyek a megfelelő boltba, és bevásárolok mindenféle jóságból. Mert az hogy itt nálunk a legkülönlegesebb sör a Guinness, utána meg már csak olyan nyugatkommersz cuccok jönnek, mint Amstel, Heineken, meg a hasonlók...
Tesco ide vagy oda.
Na és akkor majd megkóstolom.Lauda: index-cikk is dél előtt keletkezett ahogy látom, na de micsoda óriási hatalmas nemes gesztusnak állíthatják most be ezt az elengedést.
Hogyaszondja: a parkolóőr bizony ugye hát persze sajnos nem mérlegelhet, na de jó, most kivételesen, de utoljára eltekintünk a büntetéstől. De aztán legközelebb tessék megfelelő helyre állni. Leég a ház akkor leég, de kérem itt rendnek kell lennie, hiszen ugye sajnos mérlegelni nem lehet. Szétnézni meg szemet kinyitni sem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #18104 üzenetére
Carlsberg. Le vót árazva 160-ra, de 25-én lejár a szavatossága.
coqito: igen
Tudom, nem vár, hegy...csak épp sírtam a röhögéstől közben ahogy hallottam a parkolós hírt
-
BlacKSouL
addikt
Na iszok egy Károlyvárat
Bazmeg ezt nem hiszem el!! Híradó most mondja: megbüntették a tűzoltókat akik kimentek oltani az irodatüzet, mert nem volt parkolójegyük
Ezt az országot a parkolóőrök irányítják. Ez már a se sírni se nevetni nem tudok kategória.Ja, index aszondja önkéntesek voltak, és a parkolóőr meg sajnos, hát ugyehát persze, sajnos nem mérlegelhet.
- Te Józsi, ott kurvára füstöl meg ég valami, még locsolják is erősen, nem kéne megnézni tudunk-e segíteni?
- Pista maraggyámá, épp lemaradásban vagyok. Napi fejadagot be kell még vasalnom. Most jött ide ez nagy piros szar, azt hiszi attól még hogy rá van írva hogy aszondja... öknés...nők és...önkés.. 'szombamá....szűzol...zűtol..tűzol...nnyapcsáját, ááá mindegy..neszebzmeg kellett neked ideállni...hülye rokkantlábú. -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #18100 üzenetére
Kinek rittyentett be?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #18100 üzenetére
Véncsont: Úgy néz ki elment trónolni/pelust cserélni, mert mégsem szöktem meg
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest