Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Hello, régen láttot barátaim.
Nálunk esik a hó, felétek mi a helyzet?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #17595 üzenetére
Ebay-ről, Winner_hun segítségével, cseregaranciát vállalnak rá.
-
válasz
venember83 #17592 üzenetére
Nem tetszik?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #17590 üzenetére
Nem, egyszerűen elvileg preformatted-ként kellett volna érkeznie, de nem ismeri fel sem a kis Toshiba, sem az eredeti vinyó partícióinak átghost-olásához vett kis USB-rack-em. (Úgy értem, meg sem jelenik, mint formázható háttértár, legalábbis XP alatt.)
Ami még rosszabb, hogy a Toshiba most az eredeti vinyójáról sem akar boot-olni (a vinyó nem halt meg, az USB-rack-be téve leteszteltem).
Mindenesetre meg kell győződnöm arról, hogy az SSD-t más gép/oprendszer sem ismeri fel, azután valószínűleg visszaküldöm, hogy cseréljék ki. De mivel dolgozom, ezt még nem volt időm megnézni. (A TP-m és a desktop-om mindenesetre nem ismeri fel az SSD-t.)
Úgyhogy a helyzet az, hogy jelenleg a Thinkpad-ről gépelek.
-
[ Módosította: philoxenia ]
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #17588 üzenetére
Meg, de úgy tűnik, defektes.
Mawyx: ha nincs ráintegrálva az alaplapra a proci, akkor laptopnál is lehet cserélni.
-
Mawyx
őstag
Az említetteket viszi, csak olyankor felpörög a venti és abból gondolom, hogy olyankor erőlködik. Nem nyöszörög a venti, nem csörög, nem csattog, csak elindítva egy flash készítőt elkezd zúgni, nem az ő súlycsoportja. Filmnél se szaggat, csak felpörög a venti. Nem koszos, nem szutykos, csak olyankor nagyobb a terhelése a gépnek.
Soha semmi bajom nem volt az asussal, nem is volt sok gép a kezem között, de életem legjobb gépe az az asus. Akksija már behalt, 30lett volna bele egy új, nagyobb procit notiba nem lehet, memót se kaphatott már. Gyenge gép no, netezni jó, meg egy word levelet megírni, de annyi. 5netablakot megnyitni, közben háttérben egy filmet futtatni meg közben photoshopban képet mahinálni nem jó, pedig ez mindennapos program. -
Tim82
félisten
Csapágyas ventit ki lehet fújni sűrített levegővel és óvatosan megkenni szilikon zsírral, máris le fog halkulni (egy időre, mert azért rendszeres karbantartást igényel). Mondjuk, az Asus új korában sem volt a legjobb választás (igazából asztali processzor egy mobil gépben sohasem az). Azt nem igazán értem, hogy a filmnézéssel mi lehet a gond (normál DVD vagy DivX/Xvid meg sem kellene, hogy kottyanjon neki).
-
Mawyx
őstag
Egy Delphit nem akart már vinni az volt a baj, suliba meg kellett/kell a gép, úgy zúg a ventije, hogy néha azt hiszem elszáll mint egy helikopter, gyenge már. Így irodai netezős gép, arra jó, de se filmet nézni nem tudok rajta, se képet szerkeszteni photoshopban, se a flash beadandóm megcsinálni, ilyeneket nem bir. Kapott nagyobb memót, amit lehetett bele tenni, de mást nem tudok rajta fejleszteni.
A HP mindezekkel akár egyidőben is megbírkózik, csak állandóan szívat, kék haláltól kezdve van ennek minden baja, most meg a töltője behalt. Sok ez így, nem vagyok hozzászokva az Asus után, hogy ez ilyen, nagyon megjártam ezzel a darabbal. -
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #17582 üzenetére
hp
kész csoda, hogy az öreg asus nem sértődött meg, én marha, még azt akartam lecserélni, helyette lett a hp, csak sajnáltam eladni, mert soha le nem döglött még. Cserélni akartam, mert jobb a hp meg újabb meg gyorsabb meg csili meg vili, hova gondoltam
-
Mawyx
őstag
Megdöglött a laptoptöltőm, az a szar meg lemerült
Szerencsére az asztali gépem sikerült beizzítani.
Annyit szívok azzal a rohadt laptoppal, annak velem van baja, egyszerűen nem szeret, más magyarázat nincs rá, el kéne adni vagy cserélni -
zoltanz
nagyúr
NoLF gond van.
-
coqito
tag
Az előfordulhat -e hogy északi híd túlmelegedése miatt hirtelen újraindul a gép? AVagy ha nincsen érzékelő az északi hídon akkor miként lehet megtudni hogy menyire meleg? Kézzel nézve ... hát elég meleg, de még pont ott bírom tartani a kezemet a hűtőbordán ...
AlapiLapim: Gigabyte GA-8I848P(-G)
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #17571 üzenetére
nem, Rambó, ez a Te harcod
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #17560 üzenetére
ínhüvelygyulladás
kevesebbet kéne rejszolni -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #17567 üzenetére
A következő lépés az lesz, hogy a hajam szőkül ki, majd az agyam?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #17566 üzenetére
A kisebbik gond az, hogy rángatózik! A nagyobb, hogy jobb-bal tévesztő lettél!
-
venember83
nagyúr
Egyre gondolunk, igen. Bár mondjuk ez férfiaknál nem ritka jelenség.
kételkedem: A fenébe, nem is a bal, hanem a jobb, és erre csak most jöttem rá, hogy olvastam a hozzászólásod. Ennek a tünetnek valami agyi okai is vannak akkor. Ideje végrendeletet írnom meg piros lámpás házat látogatnom.
-
kételkedem
addikt
válasz
A bal mutatóujjad így próbálja a tudtodra adni, hogy vele keveset törődsz! az egeret a jobbal kattintgatod, míg a bal kihasználatlanul áll.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
szojja nyugodtan barmikro letepem:- )))
udv
neduddki
p.s. koszi SzokeBaby hogy szota:- )))
-
Tim82
félisten
válasz
"Ma tünetmentes voltam"?
-
neduddki
nagyúr
HI!
aze kozrohejj a magayr arpolitika azzok a lind csokik amiket kinn /genf belvarosaban!!!/ 2.2-2.5chf koze vettuk kemnydozosakat addig parndorfan midezt ugyanenyi juroje addi gitthon tegnap acora-ban 1.4k HUF ewrv volt kirakva hat elmennek a buds pekbe :- (((
es akkor meg msutarok a literset vettem kint annyije mint itthon a kisuvegeset ...udv
neduddki
p.s. nem mindha en annyira csokiznek:- )))
-
coqito
tag
válasz
venember83 #17559 üzenetére
Madárkák tudnak, viszont a család
hát mint egy viziló ...
-
venember83
nagyúr
A bal mutatóujjam elkezdett rángatózni a hüvelykujjam irányába.
Lehet, hogy egészségügyi blogban kellene dokumentálnom testem eme érdekes, és számomra ok nélküli tevékenykedéseit? Hmm...
-
Algieba
őstag
Én meg a hörcsögöket kedvelem.
Tényleg ma el kell mennem beszerezni ezt-azt a kis "vadállatoknak". Milyen jó, hogy legalább az ingyen busz jár. A Sasadi útig pedig dalolva lesétálok.
-
zolynet
veterán
válasz
coqito #17554 üzenetére
kösz, igaz, javítva: madár kalitka
-
pohár
félisten
-
zolynet
veterán
jó (maradék) 7végét
ha netán vmi pont madárkalitkát keresne: katt
-
coqito
tag
Áhoje!
Valaki tudja hogy miként lehet html háttérképet készíteni win7 alá?
-
Mawyx
őstag
Most jó sokáig aludtam. Macska csesztet hajnal óta szokásosan, de csak vissza-visszaaludtam. Nem akartam kiengedni, mert tegnap nagyon a külső ajtó körül lődörgött, mondom kiengedem a barátaihoz meg szaladjon egy nagyon most.
Nem láttam órákig, majd be is sötétedett, akkor már hangosabban szólítgattam, mire keserves nyávogás hallatszott. Persze alig találtam zseblámpát, de sikreült elemet vadászni bele, megyek ki, látom macs 2 emeletnyi magasságban van tőlemFelment a fára, onnan a faágon kisétált az erkélytetőkhöz, de ahogy haladt kifelé, vékonyodtak az ágak és ráment egyik terasztetőre és ugye nem birt lejönni, mert a vékony faágra nem birt rálépni... Kivittem a nagy szétcsúsztatható 3 részes létrát, persze nem ért fel addig. Addigra már kész hisztérika voltam, a macskámat akartam, az meg vinnyogott megállás nélkül, mint egy riasztó. Megszerveztem a metőosztagot, nézegettük, nem birjuk leszedni. Kerítettünk padlódeszkát, kőműves bakot, hogy majd arra állítjuk a létrát...Bementünk egy kis célzóvízért, felöltöztünk rendesen, erre macs besétált a szobába
-
coqito
tag
Jóóó reggelt!
Azért érdekes hogy miután elaludtam megindult a fórumozás
Na majd ma este belevetem magam a dologba!
Egyébként, nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de ez a süntenyésztés* elég fárasztó munka* ez nem a valódi szakmám csak hobbiként űzöm és természetesen ennek semmi köze sincs a valósághoz
-
tiv83us
veterán
Jojjon mar az a qrva pizza, mert ehen doglok. Jo volt a mai balhe, tucat sor, Jager, moslek mexikoi klub, sok-sok ribanc.
Ready to go to sleep. -
Killing
addikt
A házzal szemben az út másik oldalán 6 16-17 éves emberke úgy be van b*szva mint az állat, és a legkülönfélébb magyar népdalok remixelt verzióit adják elő 5.1-ben a főút közepén. Csak gartulálni tudok.
-
Jó reggelt,én fekszem most már
Ha ez az on topik és ilyen kihalt,akkor az off topic-ba kik írhatnak?tibi666: Remélem,majd jóra fordulnak a dolgok
-
válasz
poffsoft #17535 üzenetére
Vagy ahhoz,hogy szerezzen egy barátnőt,meg kellett ölnie egyet.Pont azt a valakit akit megkapott volna
Én is sok mindent megtennék egy két dologért,de még nincs vége a megpróbáltatásaimnak,amit ha sikeresen teljesítek remélem megkapom a méltó jutalmamat,de addig kín,szenvedés vár reám
Utána mekkora buli lesz,bele se merek gondolni.El sem lehet képzelni annyi indok lesz a bulira és minden egy hónapon belülre esik.4 szülinap,vizsga utáni buli,verseny díjátadó hahahaha
Csak ez tart életben
-
tibi666
senior tag
néhány egyszerű dologért ölni tudnék: végigaludt éjszakák; önbecsülés; barátnő.
így ebben a sorrendben. -
poffsoft
veterán
Üdvözletem az uraknak
-
válasz
Killing #17500 üzenetére
Tv adas lehet nincs, de szinte minden film elerheto mar 720/1080p-ben es nagyon durvak.
egyebkent nekem sincs meg ilyen tv-m, mert sokkal tobbet bamulom a monitort, mint a tv-t, ezert inkabb monitort vettem normalisat, tv nem izgat annyira.
szerk2
, tesomnak van full hd-je, samsung.
-
föccer
nagyúr
válasz
neduddki #17519 üzenetére
A francba. Már teljesen elszoktam a neduddki féle szakzsargontól...
A kérdés nem tudom mi, de megpróbállok válaszolni rá.
Egy Panasonic viera pv42px70 tévé egy LG fingom nincs milyen típusú dvd-vel. Van rajta hdmi kimenet, meg upscale. És olcsó
Oszt jóccakát. Amennyit ráérek nézni, annyira bőven elég
üdv, föccer
-
pohár
félisten
Na holnap se leszek egy fillérrel sem gazdagabb
-
j0k3r!
senior tag
kar hogy nem voltam itt... szivesen beszeltem volna ferivel
-
fasirTTT
őstag
heló mindenki
egyszerűen nem tudom, hogy hol tegyem fel ez ta a kérdést:
a 40Gb-os vinyom ketté van particionálva
egyiken windovs 7 a másikon pedig XP van.....
na most az a bajom hogy elvileg ugyebár úgy kellene a gépnek indulni hogy betöltés előtt ki kéne írnia azt hogy melyik oprendszert indítsa
na most nekem ilyen nincs :S azt indította el amelyiket utoljára telepítettem, jelen esetbe az xpvalaki tudna mondani erre valamit ?
ezt a kérdést még bemásolom más topikokba is (ami lehet aktuális )
ha valami kérdésetek van akk pü-ben
-
föccer
nagyúr
válasz
fokukac #17514 üzenetére
Upscale-os dvd lejátszó kell. Nem olyan mint a kéksugár, de ócsóért megteszi
Egyébként HD ready tévém van itthon, és látható a különbság, ha kábel tévé megy, ha dvd-t nézek upscale nélkül (ilyet csak kipróbáltam
)csah bekapcsolt upscale-val. 720p-re és full hd-ra is felnyomja a felbontést. Nem 100% tiszta a kép de ithonra megtesz
üdv, föccer
-
fokukac
nagyúr
értelmes ember nem néz tévét.
csókolom.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest