Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
nem, ezt nem bírod elképzelni. a vonat tele van, még vagy 20 ember áll az ajtók előtt... az emberek elkezdik egymást benyomni, majd mögéjük megy mégy 3-4 kalauz, és azok nyomják be a népet, de egymás hegyén-hátán, az euklidészi geometriai tér megtöltése érdekében, nagyon durva. és minden ajtónál ez megy, majd egyszer csak becsukódnak az ajtók, és a vonat elindul, gondolom, kényelmes lehet odabent...
-
fokukac
nagyúr
tegnap láttam ezt a videót, a zsúfltságról, gondoltam, megosztom veletek is
nagggggyon durva!
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #17690 üzenetére
HI!
ramnezel es mexalsz: - )))
udv
neduddki
p.s. Te Hugo me most rammersz???:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #17687 üzenetére
HI!
1. nap sztrakoltam
2. nap vili, de visszafele mar elobb el zsigara ugy nyocszog
3. nap nem fertem fel nyocszog vili, ezert oto egeszn jol kozlekedheto varos
4. nap baszott vili gyunni megint oto, ami blahaig egesz korrekt vol, de utana vajuk majd egy ora /fernc-ulloi kereszt ulloitol jovok belltak sinekre volt amikro senki nem ment at a koruton a zoldon, amikor en kerutlem sorra akkor is csak en, az is boseggel messzevolt a korektol, enm szeretm de ott allhatma volan napokig, bezzeg elvtarsak sehol:- (/
5. nap busz 2 lepcsofok/a kirajj uccanal ket oregasszony probalt fellokni meg egy lepcsofokkal feljebb, hat nemjott ossze lapattantak esemg ok votak felhaborodva/, hazafel amr szokasos zsiga kor elobb
6 nap busz /blahanal szinten oregasszony inzultalt, de valszeg csunyan nemszhettem mert megszolni mar enm mert/ hazafel megitn emhettemvona zsiga de inkabb csak aze sem, mestertol ultem is, blahanl meg hezegaos volt a busz,szoval en ma csak maradok a viline:- )
udv
neduddki
mod: mongyuk az korrekt volt hogy nem sok bornyu es apolo ferdutl meg a vajuknal:- )))
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #17650 üzenetére
Bikafújás...
Végem van...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor #17663 üzenetére
Óóóó, a francba...pedig már kezdett egész hangulatos lenni. Már rendesen élveztem. És akkor most akkor egyszerűen csak úgy járni fognak majd a járatok? Áááá, semmi poén. Akkor újra kezdődik a sokpénztkiharcoltunk és valakik százmilliókat nyúlnak le bőr nélküli pofával, aztán megy minden elölről.
-
Mawyx
őstag
Laptoptöltőnél mennyire lényeges, hogy pont olyan legyen, mint amilyen volt a töltő?
19V 4.74A-s kellene, megfelel helyette egy 19V 3.95Amperes is vagy 4.5Amperes vagy pont olyan kell amilyen? -
coqito
tag
Hehe, ismerős dolog a tv bömböltetés. Falun egyik rokony nyaralójával szembeni aranyos nénike maxon "hallgatta" egész nap a TV-t. A házban a műanyag dupla üvegű zárt ablakon keresztül tisztán halható volt az adás, szóval búcsút mondhattunk a természet szépségének, viszont így legalább a hangszórók áramszükségletét megspórolhattuk ha ugyanazt az adót volt kedvünk nézni
-
Mawyx
őstag
Én éjszaka aludni szeretek, semmi mást. Ezk meg egyetemisták, túl fiatalok, az a baj meg ezért van, hogy éjfélkor kezdenek neki, mert ráérnek kipihenni, ráérnek délben felkelni, én meg nem. Az öreg csókával semmi bajom nem volt, 10kor feküdtünk fél 7- 7kor keltünk, bömböltette a Kossuth rádiót reggelente, de nem bántam, direkt szerettem. Az atombakancsban járkált, de nem ugrált összevissza, pedig az itthon dolgozott általában, 2óránként kiment pis meg vissza és ennyi volt a nagy dorbézolás. kicsit süket volt, a tv ordított nála, de azt se bántam, nem zavart, nem zajongott.
-
coqito
tag
Ó hogy térdelném derékba az alaplapom
Má vagy egy hónapja nemműködnek korrekten az USB eszközök, holnap megyek veszek egy PCI-os USB karit, (remélem kapok olyat aminek van belső pines csatlakozója is) ha ezzel sem lesz jó akkor komolyan mondom megeszem az alaplapom egyik sarkát! a többit meg beolvasztom a kazánban!
Mondjátok hogy őrült vagyok ... léciléci
Egyébként nagyon jól telt a napom, föleg mert végre a lelkes újoncok közé kerültem
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #17650 üzenetére
a bikafújós résznél már a könnyem is folyt
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #17634 üzenetére
Ne aggódj, a kolbászok még mindig megvannak!
Mawyx: a legtöbb ember éjszaka kefél, nappal megkeresi a pénzt a cekcre. Persze vannak, akik fordítva, vagy épp egybeolvasztják a kellemeset a hasznossal.
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #17635 üzenetére
Ennek a levélnek minden szava kincs!
Bemásolom, hátha valaki lusta kattintani:Tisztelt Autódoktor!
Azzal a kérdéssel fordulok magához, hogy segítsen kideríteni, mi lehet a baj az autómmal. Tavaly ősszel vettem meg a szomszédom Opel Calibráját (az erősebbik 16 szelepes motorral). Hibátlan kocsi volt, bizonyítottan csak 200 000 kilométerrel, ami egy ilyen sportautónak meg sem kottyan. Akkor az autóban volt már profi chiptuning és direktszűrő, meg Pesten csináltattak rá Remus kipufogót.
Az idei évre meg akartam csinálni a kocsit a tavaszi talikra igazi tuningos verdává, mint a Need for Speed nevű játékba. A haverokkal, akik autószerelők is egyben és Zsigulival raliznak, neki is álltunk. Az a terv, hogy megcsináljuk turbósra az autót, mert úgy sokkal jobban megy, meg akkor meg lehet csinálni azt a bikafújást is ami a Halálos iramban volt.
Szóval vettünk bontott turbót, áthegesztettük a gyári kipufogó-leömlőt megfelelőre. Kapott turbódízelhez való olajat (mert az jobban bírja) és egy jó nagy intercoolert egy Ford Transit teherautóból.
Sikerült is beindítanunk a kocsit, de a motor nagyon fulladozva jár, és ha gázt adunk akkor lefullad, pedig mindent jól raktunk össze az autóban.
Nagyon sürgős lenne hogy segítsen, mert az autót át kellene vigyük a fényezőhöz, hogy időben készen legyen.Várom válaszát, és előre is köszönöm a segítségét:
Gery
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #17647 üzenetére
Megírja, egy ezrest teszek rá.
---
Szép estét mindenikek! Próbálkozik az időjárás havat előállítani, nehezen sikerül...
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17640 üzenetére
A szokásos, tán mezítláb járkál vagy nem tudom, de rámszakad a plafon. Halál idegesítő. Másik szomszéddal nem volt baj, de az kiadta az unokahúgának vagy ki a pics*nak a kéglit
Azóta rendszeresek a bulik, az éjszakai ke*élések meg a plafonrámszakítás.
Tudom, költözzek el. OK, alig kb 12milla kéne, de a tetőtéri lakások lehet drágábbak, nem tudom.(#17644) fokukac: én meg nem is merek szólni nekik, meg gondolom nagy ívben xarnak rá. De el nem tudom képzelni mit csapkodnak a földhöz, pl kanapét kinyitni is egyszer szokás egy este, nem 25ször. Vagy táncolnak, ugrálnak? És mikor tanulnak? El tudom képzelni, büfé-ruhatár...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #17642 üzenetére
Nekem mindegy - a volt kollégáknak viszont nem az
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #17640 üzenetére
Élve született és van pofája kivenni a levegőbül a... aaaa... Zoxigént
-
Mawyx
őstag
Hogy xarna terhes sünt ez a rohadt fölöttem lakó
Nem baj, most kap egy kis dobolást 3ast (max) basszuson. Csak az a baj, hogy ezzel magam is idegesítem, mert tanulnom kellene, holnap vizsga
-
poffsoft
veterán
szép estét az uraknak/hölgyeknek!
Nemsoká online leszek, megint meló lesz
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #17628 üzenetére
Bakker - erről fejembe jutott az egyik volt kollégám sztorija...
A jóember bringával járt melóba télen is - és mivel az acélgyártás fellegvárában csak azt nem lopták el, ami le volt betonozva, vagy forró volt, mint az öntő üstben az acél, ezért a bringa fent lakott az erkélyen.
Egy napon, mikor meló előtt be akarta hozni a bringát, hogy aztán levihesse, bevágódott mögötte az erkélyajtó, s a kallantyú el is mozdult záró irányba...
Kint állt a mínuszokban egy szál rövidgatyában, pólóban és papucsban az erkélyen, esélytelenül, hogy bárki is beengedje...
Úgy egy órát tölthetett kint az erkélyen, mire az asszonykája hazaért melóból és beengedte - a lába cseppet megfagyott és meglehetősen setét színt kapott, kórházban töltött néhány napot, de megmentették az ujjait - s mindezt csak azért, mert nem verte be az üveget
Sajnáltuk a jóembert, de miután kiderült a heppiend mocskosul kiröhögtük szegényt, Charlie Brown volt ilyen peches a Snoopy-ban utoljára
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #17622 üzenetére
gereblye
-
BlacKSouL
addikt
Mi '97-ben konkrétan 15 centis hóban mentünk ki focizni tesiórán, tornacsuka (sima kínai rövidszárú), rövidgatya(!!), póló, melegítő, sapka. Az hogy hóban gurítani nem lehet, arra hamar rájöttünk. De hogy ha valaki jön és becsúszik, és a havat rászórja a lábszáradra, és az rajta is marad, és hideg, na az nagyon meglepett minket
A 15. és a 30. perc között éreztük a fájdalmat, amit a hideg hó okozott, utána már nem tűnt fel. De azért nem tűnt fel, mert egy idő után több hó nem tapadt fel a sípcsontunkra. A jégre ugyanis nem tapad. Mert a meccs végén úgy mentünk be, hogy a végig rávert hó ráfagyott a lábszárunkra, és akkor olvadt le mikor bementünk. Ez volt az első és egyetlen ilyen fagyásos élményem. Kicsit elfogott a rosszullét, mikor a jég alól kibukkant a lábunk, és konkrétan zöldre volt fagyva. A hideg víz is égetett, és amikor a zöld átment pöttyös vörösbe, és a szövetek hibernálás után visszakapták a vérellátást, na az tudott fájni mocskosul. A lábamnak az a terület azóta is kicsit érzéketlenebb, de amúgy maradandó károsodást nem szenvedtünk.
Érdekes élmény volt -
válasz
venember83 #17622 üzenetére
Locsolás, idő, gereblye, műtrágya (tudok szerezni, hány tonna kell
)
Szép estét, holnap Pestelek, elkezdem a tanfolyást, csak ne kellene felkellni 4:30 körül, dehát nehogymár minden szép és jó legyen
1 kérdés Metróra a jegy külön van, vagy együtt van a többivel (busz, villamos) illetve gondolom a Nyugati-pályaudvaron lehet venni az újságosnál (mondjuk azt se tudom hol az újságos
)
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug #17600 üzenetére
Ajkától Veszprémig teszteltem csak, de esik biza
Természetesen megint akadt út közben, aki száraz utasan közlekedett - megtolta az előtte haladót. majd kiszállt összeszedni az autója orrát
Sózva még nem volt - a versenyző padavan meg biztos úgy gondolta, hogy a hó is tapad úgy, mint a száraz aszfalt...
Gyó estétet!
Véncsont: Szabadidő - esetleg fűnyíró sem árthat
-
venember83
nagyúr
Mi kell a ház mellett lévő kert megműveléséhez egy kapán, egy ásón, pár magon és akaraton kívül?
-
neduddki
nagyúr
HI!
ki az a szerencsetlen marha aki beveszi hogy a jakson tribute koncerten valodi tarask fognak ide elkoborlni, most komojjan normalsi az ijjen /melelsleg tessek rendesen segbeK! a rendezoket hogy szokjanak le az ijjesmirol:- (((/
udv
neduddki
-
NoLF
veterán
-
pohár
félisten
-
ladybug
őstag
válasz
kételkedem #17605 üzenetére
Nemsokára az is jön. Szerintem a tél az utolsókat rúgja, nem lesz itt nagy hó.
-
neduddki
nagyúr
HI!
elvtarsak ngs wild orosz-kinai hatarviek
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Meta Quest 3 512GB BONTATLAN
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest