Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Zoli_2010 #83649 üzenetére
Véletlenül engedélyeztetek egy telefon-ról kért csatlakozást, ezért attól kezdve automatikusan megjelenik ha csatlakoznak. Összes beállítás > Általános > Eszközök > Külső eszközök > Kapcsolati előzmények törlése. Többet nem fog tudni csatlakozni, csak ha megint engedélyezitek.
(Én is látom a telómon a legközelebbi szomszéd TV-jét is) -
syler123
veterán
válasz
Zoli_2010 #73236 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az LG OLED48C12LA és az LG OLED48C11LB között csak a hátsó szín az eltérés? Tehát az LG OLED48C12LA-nak fehér a hátulja? Mert ez a LG OLED48C12LA van jelenleg a mediamarktban a "helyi üzletben" és nem szeretnék a rendelésre várni, ma délután elugranék érte és megvenném, ha nincs más eltérés a két modell között. -
buday
csendes tag
válasz
Zoli_2010 #73233 üzenetére
55B1 vs 55G1 Digi tv adás képét üzletben egyszer volt szerencsém összehasonlítani. Lényegesen élesebb volt a G1-en a kép illetve a fényerő is látványosan jobb volt. A C1 éppenséggel kettő közt van, de a G1 biztos veri aminek ára most úgy tudom 750e körül van. Ha EVO-s C-t szeretnél, akkor 65C2 aminek az ára 1 misi körül fog alakulni indulóba. :/ Mérlegelj belátásod szerint. Jelenleg átépítés alatt van a bolt ahova be szoktam járni így kaotikusok az állapotok - tv kb boka magasságban kezdődik pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest