Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zenit73

aktív tag

Nem emlékszem, hogy felhoztam e ezt idén, de most a "végére jártam" így leírom.
    10+ éve gyűjtöm a filmeket, tükrözve 2 adattárolón, hogy ha az egyik elszáll akkor ne vesszen minden.
    Volt Samsung tv-m, aztán LG EG910V, 55BX, 42C2, 55C3, Samsung-ot eladtam, EG910V tönkrement, 42C2 megvan, 55BX tönkrement, most helyette
    van az 55C3. Idén feltűnt (55BX-55C3 csere után), hogy sok archivált filmem képhibás lett, van köztük nézhető, van olyan is ami nézhetetlen, arra gondoltam, hogy az adattároló
    hibásodott meg, de kiderült, hogy a másikon is ugyanúgy hibásak a filmek. Kipróbáltam a 42C2-n is (ezt számítógép monitornak használom), ott is ugyan az lett az eredmény, viszont ha a filmet a számítógépen játszom le akkor hibátlanok. Itt már gyanakodtam, így tegnap elvittem egy haverhoz az adattárolót, neki 55CX van, és beigazolódott a gyanúm, nála is hibátlanok a filmek. Vagyis ha régebbi tv-n (régebbi hardver-szoftver) játszom le, akkor hibátlan, ha újabb tv-n akarom nézni akkor kukázni kell a gyűjteményt. Tudja valaki, hogy mi a francot csinál az LG, butítja a hardvert-szoftvert, vagy ez szándékos szemétkedés, vagy valaminek a mellékhatása? Nem elég, hogy 2-3 évente kukázni kell egy 400e tv-t, most még ezzel is szórakoznak?

Új hozzászólás Aktív témák