Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Na megrendeltem a 65c21-et. A szépséghibája a dolognak hogy csak hétfön hozzák ki a pénteki szállitásrol lecsusztam mivel még el kellett mennem bankba pénzt felrakni mert csak online lehetett fizetni. Pedig eljátszottam volna vele hétvégén de annyi baj legyen.
Biztos sokat fog dobni a 140 centis va panelos philips után aminek már van gazdája aki alig várja hogy nekem megjöjjön a tévém mert akkor ö mekapja ezt amin csak 30at bukok 4 év után mivel bf-en vettem fél áron
Kár hogy ez az lg-nél nem játszik meg ahogy néztem a c1 árait ott se volt hatalmas kedvezmény szóval már nem volt kedvem várni. A médiába nagyon meggyözött a sok hiper közt. Igy hogy csak ö lesz a szobába biztos még ütösebb lesz az élmény föleg este nem a brutál fény áradatba ami mm-be van. Még a mai napig kapom hogy a 140 cm is mekkora mivel elsö lapos tv elötte monitoron csináltam mindent. Szóval hip hip hurrá
Legalább is remélem hogy elküldik és nem vonbják vissza az egészet raktár készlet hiányra hivatkozva. Hétvégén még kb 7-8 bolt árulta most meg már három..
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos sokat fog dobni a 140 centis va panelos philips után aminek már van gazdája aki alig várja hogy nekem megjöjjön a tévém mert akkor ö mekapja ezt amin csak 30at bukok 4 év után mivel bf-en vettem fél áron
Vhiktor