Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Neten egy olyat találtam az app hibára, hogy a "gyors indítás+" featuret ki kell kapcsolni, mert az okozhat ilyet. Kikapcsoltam, majd a tv-t is egy percre és hoppá utána már sikerült is a youtubet frissíteni és elindítani.
A villódzásnál meg próbálkozom még, most a HDMI kábelt kihúztam teljesen és kifújogattam mindkét végét, olvastam hogy akár a belement por is tud ilyen jellegű villódzásokat okozni. Egyelőre így állok most. Visszaküldeni végső esetben szeretném csak, mert macera, nekem kell állnom gondolom a visszaküldés költségét, illetve jó áron akcióban tudtam venni és már nem él az akció, szóval már csak drágábban tudnék ugyanilyet rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor