Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jbnd-007

    tag

    válasz Hmmm1 #82525 üzenetére

    Nekem már egy ideje gyanús, hogy a ChatGPT nem is létezik, hanem Török "egyrészt-másrészt" Gábor politológus válaszolja meg a kérdéseket. :D

    melyik a megbízhatóbb? Egy ChatGPT válasz vagy egy felhasználó véleménye egy fórumon?

    Ez függ a kérdés típusától és a forrás minőségétől. Egy AI modell, mint ChatGPT, óriási adatbázisból tanult, és széles körű információkkal rendelkezik, amelyeket a széles körű tanítási adatokból szerzett meg. Az AI modellek nagyszerűek lehetnek a tények, adatok és alapelvek közvetítésére, de az emberi tapasztalatokat és személyes nézőpontokat nem tudják megfelelően megjeleníteni.

    Ezzel szemben, egy fórumon megjelenő felhasználói vélemények személyes tapasztalatokat tartalmazhatnak, és lehetnek, hogy jobban illeszkednek egy adott személy személyes igényeihez és preferenciáihoz. Azonban ezek a vélemények nem feltétlenül objektívek, és nem mindig pontosak vagy friss információkat tartalmazhatnak.

    Összességében elmondható, hogy mindkét forrás előnyös lehet, de fontos a források pontosságának, objektivitásának és megbízhatóságának ellenőrzése a döntések meghozatalakor.

Új hozzászólás Aktív témák