Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
truefx
üzenetére
Közben pontosítok, nekem nem az 5.1 volt, hanem az annál eggyel korábbi, ahol szétszedhető akksis volt a 2 sorrund, mind1, jó volt nagyon szerintem.
Review-erek közül én Andrew Robinson-t néztem többször, ő elég meggyőző minden téren.
Itt egy pozitív tőle a JBL-re, igaz ez csak a kisebbik bar.
Itt szintén ő elmondja 11 perc után, hogy nagyon nem jött be neki az A7000 (és gondolom ez ugyanúgy igaz az A5000-re is)
Még a NeverEnoughTech csatornán van a Sony-król nagyobb review. Itt megint meggyőző az infók alapján a HT-A9, főleg mert saját használatra is azt tartja meg a figura. Itt van tőle a 9.1-esről info.
Az 1000-esről még nem láttam ilyen mélységű videókat, de egy-két helyen ráolvastam, hogy sokban nem tér el a 9.1-től / 800-astól és inkább azt ajánlják, mert jobb áron/érték szinten van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor