- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Ha beesik a fogyasztói kereslet DRAM-ra, akkor a melléjük jellemzően társított processzorok és alaplapok iránti kereslet is csökken. A Core Ultra 5-ös széria egyes tagjai pl. 30-50%-al lettek olcsóbbak egy év alatt. Ez még abban az érában is jelentősnek számított volna, mikor évente jelentkeztek frissítéssel.
Mondjuk a Nintendo eleve ezer éves SoC-ra építkezik aminek talán már nem indul meg szabadesésben az ára, de most kerülnek csak igazán alkupozícióba a gyártók azokkal a beszállítókkal szemben akik nem tudnak szerverfarmokba hardvert eladni. -
Bleccs
tag
Szomorú, hogy egy ilyen 12 GB-os eszközt is lényegesen hátráltathat a jelenség.
Mi lesz így veled Steam Machine?
-
steven84
tag
Be kell látni hogy az IT consumer piac legnagyobb válsága fog eljönni!
Minden eszköz ára el fog szállni amiben memória van!
Ehhez kapcsolódóan be fog zárni sok üzlet is, mivel mindenki kivár. Alig fognak PC-t upgradelni az emberek, konzolt, egyéb IT eszközt venni stb... -
kilua
senior tag
Én meg vettem egy rog xbox allyt aztán az jó lesz a switch 1 utódjának. Remélem annyi haszna lesz ennek, hogy nem fognak elszaladni a gépigények új játékok alatt, és akkor egy ideig jók lesznek ezek a deck szintű gépek is.
-
Citrone39
tag
Akkor ebből már csak az OLED model lesz meg. Addigra már talán jelenik meg rá értelmes játék, mert a Metroid 4 gyenge lett, a Donkey Kong nem egy nagy húzócím, a 70 eurós remasteredek meg nem érdekelnek.
-
Balazs_
senior tag
Most meglepően nagy akciók vannak, itt egy gyűjtés az akciós árakról.
Én biztos lecsapnék most egyre, ha tervezném a vásárlását a jövőben. -
-
Felesbandi
senior tag
En megjeleneskor megvettem annak tudataban, hogy egyelore csak a Mario Kart miatt veszem elo. Elobb-utobb mindenkeppen megvettem volna, de kiindulva abbol, hogy a PS5/XSX ara se ment lejjebb ennyi ev utan, semmi ertelmet nem lattam a varakozasnak. (TV-vel hasznalom, szoval egy kesobbi OLED modell nem erdekel.)
-
munky
őstag
Az év második felére terveztem a Switch 2 vásárlást, mert most nem lenne időm még egy platformot rendesen kihasználni. A jelenlegi kilátásokkal a hardver árak kapcsán, már nagyon erősen hajlok arra, hogy a napokban tartó akciós árakat nem szabadna kihagynom. Simán benne van, hogy a mostani ár lesz hosszú ideig a legjobb ajánlat.
-
tibaimp
nagyúr
Amúgy most így hirtelen el sem tudom képzelni, hogy a következő években hogy fognak eladni konzolt, laptop-ot, tabletet, telefont, egybe gépet úgy, hogy 16-32GB RAM/500GB-1TB SSD lehet benne, és az áraik nem emelkednek a duplájára lassan....vagy benyelik a gyártók a különbözetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest