Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Pánik a memóriapiacon
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
fulton
üzenetére
A Sony brand-new qd oled tévéje, az A95K villámgyors, de vannak furcsaságai ez tény.
Pl, amit írtam a Bravia Core-ról, 10-ből 5-ször gyórsítótárat és adatot kell törölni, különben nem indul el, néha elgondolkozik, hogy a kódolt csatorna tényleg kódólt-e, vagy nem, de lehetséges, hogy ez a tévé szolgáltató hülye kártyája miatt van van, viszont a Pana ilyet nem csinál(t) soha.
De mást nem tapasztaltam. Szóval a tv rendszere nagyon gyors. Minden mást, amire nyomok azonnal az arcomba vágja, és rendkívül jól együttműködik google létére az apple ökoszisztémával is, bár erre az új Apple tv 4K-t használom, de akkor is jól megcsinálták. Viszont, szerintem is a google-nak, mint rendszernek, legyen az bármin, mindig lesz valami kicseszett nyűgje, mert pl a Shield pro-t, ha bekapcsolom, nagyon hamar ki tud hozni sodromból, főleg néhány hónapja egyre sz@rabb rajta minden
Sokszor szidtam a (számomra) Panasonic egyszerű és nem szép rendszerét, de talán az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb rendszert szintén a Panasonic csinálja, talán pont az egyszerűsége miatt nincs vele probléma soha.
Talán nem ártana a tévédnek Factory reset...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor