Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
Szerintem ezek a videók amik különféle problémákról beszélnek egy idő után többet ártanak mint használnak. Olyan problémákat feszegetnek, amit egy átlag felhasználó a büdös életbe nem venne észre. Csak arra jó, hogy jól elbizonytalanítson. Dobj fel egy pénzt aztán örülj az új tv-dnek akármelyiket választod is
. Vakteszten a kettő tv közül ha az egyiken mutatnának egy videót, szerintem az emberek 95% csak tippelne, hogy vajon melyiket látná. Vincent, Fomo vagy Caleb, stb lehet megmondaná pontosan, de szerintem ők egy filmet sem élveznek, mert a megjelenített képpel vannak elfoglalva és nem a tartalommal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Vakteszten a kettő tv közül ha az egyiken mutatnának egy videót, szerintem az emberek 95% csak tippelne, hogy vajon melyiket látná. Vincent, Fomo vagy Caleb, stb lehet megmondaná pontosan, de szerintem ők egy filmet sem élveznek, mert a megjelenített képpel vannak elfoglalva és nem a tartalommal 
Vhiktor