- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Én is xplay-t használok, s tökéletes az egész így, igazából ha a hd hang nem kell akkor ilyen maradi urizálós beidegződés az, h kell a külső, mert a belső az tuti szar, azt használja a hozzá nem értő pórnép

Mellesleg ha vmit nem enne meg a tv (isot kivéve, mert azt eleve nem kezeli a plex) akkor ugye transzkódolná a plex szerver (nálam syno 916+) ami izomból kinyomja még a 4k-s transzkódolást is, igaz akkor ugye vmennyire romlik a kép elméletben, de igazából sosem kellett transzkódolnia mert mindent megevett a tv. (csak amikor síeltem, s tablet volt csak nálam, s a szálloda wifije szar volt, akkor transzkódoltattam vissza a minőségét a kb 15MBpsről 2MBpsre s zokszó nélkül tette s úgy már akadás nélkül tudtam nézni a vacak nettel is...)
(egyedül ugye feliratokkal lenne gondja a gyári plex appnak, de az xplay azokat is kezeli transzkódolás nélkül, egyedül a pgs-t vagy mit nem ismeri)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor