Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz
tasakos
üzenetére
A rendszer maga jó szerintem.
Nekem a HDR-el van képminőségi bajom. Konkrétan szerintem sötét. pl egy 30-40-es Oled fényerejű SDR-hez viszonyítva. Illetve van fényerő ha olyan a jelenet, de úgy általában a legtöbb filmnél sötétek az emberi arcok például. Amennyire én ha állítgatom, hogy elfogadható legyen, akkor a feketék bebuknak. De én ugye nem értek hozzá simán lehet, hogy rossz felé próbálom kompenzálni a sötét arcokat. Lehet minden oled ilyen, nincs összehasonlítási alapom. Vagy én vagyok elkalibrálva és a filmkészítők ilyennek tervezték.
De ha minden jól megy jövő héten lesz kalibráció, szóval lehet onnantól jó lesz.
Kicsit olyan mint itt Ben Affleck arca a középső képen. Azért nem ennyire, de hasonló a jelenség. Egyszerűen néhány filmnél nem hihető, hogy az adott jelenet fényviszonyainál(pl nappal az utcán, vagy kivilágított szobában) az arc ilyen sötét legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor