Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
Hi,
Hasznal itt v.ki B7-et monitorkent? Jelenleg egy Sony W805B-t hasznalok PC-re kotve es gondolkozok azon, hogy B7-re cserelnem. Nyilvan kell ra v.milyen szinten vigyazni de amugysem szoktam bekapcsolva hagyni a TV-t ha nem vagyok elotte. Lenne rajta jatek is, hetkoznap kb 1 ora es hetvegen lehet tobb - talan 4-5 de nem mindig 1ben. Statikus elemkent FFXIV HUD tunik a legdurvabbnak, de ez ellen az a tervem, h macro 5 percenkent atrakja mashova az osszes HUD elementet, igy mar nem kene gondot okoznia. Mas jatekban pedig eleg keves es atlatszo a HUD ill tobb toltokepernyo is van.
Win hasznalatnal rejtett taskbar es browser F11-es hasznalatra gondoltam.
Film es sorozat kozben pedig sztem nem kell semmi, nem lesz rajtuk statikus logo v. hasonlo.
Hetkoznap osszesen kb. 2,5-3 orat menne es hetvegen pedig kb 10 net/jatek/sorozat es film felvaltva.
Masik lehetoseg egy XE900 lenne, de abban nincs Dolby Vision es az input lag is nagyobb. XE930-ban lenne Dolby de az pedig 100k-val dragabb mint a B7...
Aramtalanitva kb sosem lenne - epic vihar kell hozza, h kihuzzam - igy tudna futni mindig a comp cycle. Fenyeronek sem kell egekben lennie, sotetitett szobaban lesz.
Ha nem is monitorkent hasznalja v.ki de sokat jatszik, volt mar barmi gond veluk? IR lesz azt megertem es nem is zavar amig nincs perma burn in.
Koszi elore is!szerk: Kozben lett is uj hsz kicsivel korabban, nem volt meg ott mikor elkezdtem irni

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG OLED C1 55"
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor