Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Tesztelgetem a Philips 65OLED806-ot, és belefutottam egy érdekes dologba.
A fekete nem teljesen fekete Sajnos nem csak a kamerában látszik, bár csak teljesen fekete kép esetén. Ehhez kell, hogy teljesen rááljon a szemem a sötétre.
Olyan, mint anno S2 telóm kijelzője; azon láttam ilyet utoljára. Meg csak Ugoos AM6-ot használva néztem(, tovább tesztelem majd csak a tv-t használva, nehogy beleszóljon az esetleges külső eszköz, ill. összeköttetés.) Azon beállítottam egy teljesen fekete képernyővédőt, és az produkálja az alábbi látványt. Záridó miatt látványosabb, mint élőben.Normál használatnál egyáltalán nem veszek észre semmit, 5% grey-nél se, csak 1-2% grey környékén látszik hasonló, ezért nem gondolkozom a visszaküldésen. (még
)Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
Kb. 90 üzemóránál járok. Érdemes lehet manuálisan elindítani a pixel refreshert? (Tudom, nem szabd túlzásba vinni a használatát.)
Egyéb tekintetben jó a kép, nem láttam pixelhibát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor