Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Télbúcsúztató hardvermix
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Tesztelgetem a Philips 65OLED806-ot, és belefutottam egy érdekes dologba.
A fekete nem teljesen fekete Sajnos nem csak a kamerában látszik, bár csak teljesen fekete kép esetén. Ehhez kell, hogy teljesen rááljon a szemem a sötétre.
Olyan, mint anno S2 telóm kijelzője; azon láttam ilyet utoljára. Meg csak Ugoos AM6-ot használva néztem(, tovább tesztelem majd csak a tv-t használva, nehogy beleszóljon az esetleges külső eszköz, ill. összeköttetés.) Azon beállítottam egy teljesen fekete képernyővédőt, és az produkálja az alábbi látványt. Záridó miatt látványosabb, mint élőben.Normál használatnál egyáltalán nem veszek észre semmit, 5% grey-nél se, csak 1-2% grey környékén látszik hasonló, ezért nem gondolkozom a visszaküldésen. (még
)Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
Kb. 90 üzemóránál járok. Érdemes lehet manuálisan elindítani a pixel refreshert? (Tudom, nem szabd túlzásba vinni a használatát.)
Egyéb tekintetben jó a kép, nem láttam pixelhibát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor