Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Tesztelgetem a Philips 65OLED806-ot, és belefutottam egy érdekes dologba.
A fekete nem teljesen fekete Sajnos nem csak a kamerában látszik, bár csak teljesen fekete kép esetén. Ehhez kell, hogy teljesen rááljon a szemem a sötétre.
Olyan, mint anno S2 telóm kijelzője; azon láttam ilyet utoljára. Meg csak Ugoos AM6-ot használva néztem(, tovább tesztelem majd csak a tv-t használva, nehogy beleszóljon az esetleges külső eszköz, ill. összeköttetés.) Azon beállítottam egy teljesen fekete képernyővédőt, és az produkálja az alábbi látványt. Záridó miatt látványosabb, mint élőben.Normál használatnál egyáltalán nem veszek észre semmit, 5% grey-nél se, csak 1-2% grey környékén látszik hasonló, ezért nem gondolkozom a visszaküldésen. (még
)Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
Kb. 90 üzemóránál járok. Érdemes lehet manuálisan elindítani a pixel refreshert? (Tudom, nem szabd túlzásba vinni a használatát.)
Egyéb tekintetben jó a kép, nem láttam pixelhibát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Vhiktor