- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Papíron jobb a DV, egymás mellett 2 azonos tv-n valószínűleg kijönne némi különbség. De egy streamelt tartalomnál nagyon meglepődnék ha megmondaná valaki, külön-külön nézve, hogy melyik a jobb.
Engem is érdekelt a témát, utána olvasgattam. Nagyjából az a konklúzió, hogy a panel többet számít mint az, hogy kezeli-e a DV-t. A tesztek alapján a Samu panelja pedig valamivel jobb mint az említett Philipsé. De a legegyszerűbb ha kipróbálod, és te eldöntöd.
Nekem is holnap érkezik, nyilván összenézem a B8-cal. De a DV hiánytól pont nem tartok.
De ez szubjektív vélemény. Ha összenézem, az is szubjektív vélemény lesz. Valaki a vibráló élénk színeket szereti, én a természetesebbeket.
Nagyon szeretek az OLED-en SDR-ben is filmeket nézni, engem egyelőre nem annyira kapott el ez az egész HDR vonat.. De ezt mát tényleg csak csendben írom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor