Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Papíron jobb a DV, egymás mellett 2 azonos tv-n valószínűleg kijönne némi különbség. De egy streamelt tartalomnál nagyon meglepődnék ha megmondaná valaki, külön-külön nézve, hogy melyik a jobb.
Engem is érdekelt a témát, utána olvasgattam. Nagyjából az a konklúzió, hogy a panel többet számít mint az, hogy kezeli-e a DV-t. A tesztek alapján a Samu panelja pedig valamivel jobb mint az említett Philipsé. De a legegyszerűbb ha kipróbálod, és te eldöntöd.
Nekem is holnap érkezik, nyilván összenézem a B8-cal. De a DV hiánytól pont nem tartok.
De ez szubjektív vélemény. Ha összenézem, az is szubjektív vélemény lesz. Valaki a vibráló élénk színeket szereti, én a természetesebbeket.
Nagyon szeretek az OLED-en SDR-ben is filmeket nézni, engem egyelőre nem annyira kapott el ez az egész HDR vonat.. De ezt mát tényleg csak csendben írom
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor