- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Probléma DVD/CD íróval
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincentvega
friss újonc
Üdvözlet!
Elnézést, hogy az első hozzászólásommal rögtön segítséget szeretnék kérni kérni, de az ideg már szétb.sz
Tegnap üzembe helyeztem az új tv-készülékemet, ami egy LG OLED 55C11LB.
Minden ment is rendesen, probléma nélkül. Külön HDMI portra került a PS5, egy másikra a Zidoo z9x, egy harmadikra egy upc/direkt one set-top box, a negyedikre pedig egy régi Pioneer erősítő.
Minden eszközt kipróbáltam, tökéletesen működtek.
Ma bekapcsoláskor viszont a set-top box teljesen néma marad, és bármit csinálok, nem tudok hangot varázsolni rá. Próbáltam másik bemenetre, de nem vált be. A HDMI Deep Color-t minden bemeneten kikapcsoltam, ez sem segített.
Többi eszköz gond nélkül működik.Mit csinálok rosszul? Milyen beállítást kellene elvégeznem? Mi változhatott egy éjszaka alatt, hiszen tegnap még jó volt...

Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor