Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
én sem szartam le végül, mert újabb tesztelés alatt találtam még 2 db halott subpixelt + körülöttük levő 3x3 cmes részen több gyengébben világító pixelt is, így panelcserét kértem az LG-től. + lehet sasszemem van, de ma sikerült az alsó képernyő részen levő halott pixelt filmezés közben is kiszúrni, szóval zavaró
Az elállást szerettem volna eredetileg, de a voda nem igazán volt partner olyan ügyfélbarát megoldásban, amivel vagy ne kelljen kisbuszt bérelnem sokezeré' vagy neadjisten hetekig nélkülözni a készüléket.Az LG meg fél perc alatt felvette a munkalapot, 1 óra múlva hívott a szerelő, mondta hogy berendelte a konkrét panelt és 1 hét múlva házhoz jön
viszont ma szomorúan konstatáltam hogy a xiaomi mi box s-em nem támogatja a dolby visiont, csak a HDR-t.
Ez cink, mert nem szerettem volna mi tv stick 4K-t venni emiatt, illetve azon nincs hálókábeles csatlakozási lehetőség, így esélytelen összenézni normális androidos rendszer alatt mit tudna egy jobbféle lejátszó tömörítés és képminőség ügyileg.....btw, van valami kecske jóllakik / káposzta is megmarad beállítás, amivel a HDR / dolby vision előnyeit ötvözni lehetne ? Nekem személy szerint a HDR tartalmak fluidsága, főleg a mozgás, jobban bejön, a dolby visionnél ez nincs meg, viszont jobb az overall képminőség. Nincs erre valami motion beállítás dolby vision alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor