Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz
adamssss
üzenetére
Moziba szoktál járni? Ott sima a kép? Mikor forog a kamera..pl..Legutóbb a Dunkirk nézetem meg. olyan ,,akadozások voltak" hogy csak néztem. Ez a 24p judder. Ez a film velejárója. Ez nem hiba. Ha bármilyen képjavítót bekapcsolsz a tévén, avval csak rontasz a helyzeten...Pontosan azt szeretnéd nézni ami a BD lemezen van? Akkor kapcsolj ki minden képjavítót..Nem kell belenyúlni a képbe..Minek? Szerintem többet menj moziba..
A különböző képjavítóknak annyi értelme van, mint egy sztereó erősítőre magas, mély hangszínszabályzót rakni..Bár a jobbakon az sincs, vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A különböző képjavítóknak annyi értelme van, mint egy sztereó erősítőre magas, mély hangszínszabályzót rakni..Bár a jobbakon az sincs, vajon miért?
Vhiktor