Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerintem inkább a mérethez van köze.
Én is azt hittem, hogy zavarni fog az OLED-en a 0.1 ms válaszidő... de igazából ugyan olyan majdnem mint a 42 colos IPS LCD-n, csak ott még volt egy kis motion blur is, ami eltaknyolta a 24p-t, de nem akkora a difi.Viszont nagyobb fényerőnél és képméretnél a jelenség jobban feltűnő szerintem.
Ennek tesztelésére még elmentem Imax-be, közel a vászonhoz... és eléggé zavart a stutter, judder. Pusztán szerintem csak az óriási képméret miatt. Sokkal jobban zavart, mint az OLEDnél.
Pl telefon AMOLED-en nézve zavaró a 24p stutter? Egy 77 colos TV-n világos jeleneteknél meg persze nagy fényerőnél lehet.
Mindenesetre nekem hálisten az OLED azonnali képváltása nem okoz rosszabb élményt. 55 colon... pedig már én is azon agyaltam, hogy lehetne szimulálni az LCD motion blurt
Melőtt megvettem...Szerk: Most nézem Te is írtad az utolsó kommentben

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Arany János - Kapcsos könyv
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Melőtt megvettem...