Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
odium
aktív tag
Végigolvastam az utóbbi pár hónapot, a leírtak és a tesztek nézegetése alapján nagyon hajlok egy Philips 65oled706 beszerzése felé. Miután online kiképeztem magam, gondoltam élőben is megnézem az oledeket, még ha egy neonfénnyel megbombázott áruház nem is a legalkalmasabb erre. Szombathely felé járva az ottani MM-be mentem, ahol sajnos pont átrendezés alatt van a tv részleg, szóval a készülékek össze-vissza forgatva, a földre téve tekinthetők meg, ráadásul egy részük nem is működött. Ha már ott voltam, ténferegtem kicsit, az eladó észre is vett, nagyjából felvázolta az oledekkel kapcsolatos helyzetet, az LG B szériáját favorizálva. Újakat nem mondott, a Philipsről le akart beszélni, merhogy alacsony a fényereje és brutál lassú a rendszere. Mondom dedikált lejátszóm van, nem érdekel ha a tv nem játszik le valamit. Azt felelte, hogy a menürendszere lassú, maga a navigáció akadozik. Meg, hogy náluk sosem volt kiállítva ez a típus. Végig hallótávolságban volt egy sony-s eladó is, aki - miután megint magamra maradtam - felvilágosított, hogy az MM-es kolléga hülyeséget beszél, a Sony a legjobb mindenre. Hiszen a ps5 is sony, ki tudna náluk jobbat csinálni játékra? :) A kamu térbeli hangot demózta mennyire állat, mondom saját hangrendszerem lesz, nem érdekel mit tud a tv. A Philips menürendszerét és gyenge fényerejét ő is kiemelte. Most már nagyon szeretném élőben látni a 706-ot, lehetőleg úgy, hogy van mellette másik oled is. Esetleg tudtok a Dunántúlon olyan üzletről ahol megtehetem ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor