Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Na megjött a tivi

Nekem 1 darab csávó hozta, állítva beszorítva hogy ne mozduljon. Rögtön pattantam mondtam segítek szívesen nem kell az a kézi targonca. Beloptuk a nappaliba, kibont, elsönek nem engedte h bekapcsoljam, de aztán bekapcsoltuk. Nem volt párakicsapódós hőmérséklet difi, direkt nem volt fűtés a nappaliba :D (spec 0-40 fokot ir op hőmerséklet) panel rendben sértetlen.
És akkor jöhetett az állványra helyezés. Az állvánnyal a tv érkezése előtt 20 percel lettem kész:)
Ilyen volt:
[kép]
Ilyen lett:
[kép(ezzel pótoltam meg)] [kép](ezt vágtam le) [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Még nincs semmi viaszapakolva az csak holnap lesz.
A képről, abszolut olyan amilyet vártam. Gyonyorű. Nincs csalódás. Sőt filmben nekem bőven elég a 20 - 21 es fényerő. Közepes csúcsfény mellett.
1. Viszont amit nem igazán értek még , hogyha HDR tartalmat játszok le a tévén nem kéne neki automatikusan átváltani másik kép módba? ( mert Tudtommal olyankor Az a jó ha csontom van a fényerő a kontraszt satöbbi)2. Ha pl 20as fényerő mellett a csúcsfényt magasra állítom, akkor lényegében ugyan úgy kihajtom a panelt mintha maxon lenne a fényerő a csúcsfény meg közepesen?
3. Hát nem tudom mit kalibráltak de a kalibrált mozi nagyon nem tetszik sokkal jobb a gyári normál kép mód az én szememnek.
4. A távírányíton látom meg van betüzve a számsor, pl youtube alatt hogy tudok váltani hogy szám helyett a karaktert üsse le ha pl az 1 es gombot megnyomom?
Maga a tv kezelhetősége egész jó ..basszus hatalmass , kép nem adja vissza úgy
még ismerkedek vele.
És Köszönöm még egyszer Mindenkinek a segítséget és hogy elviseltetek a rengeteg kérdésemmel együtt

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor