Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fulton

addikt

válasz Toth_Jani #69220 üzenetére

Na megjött a tivi :DD :C
    Nekem 1 darab csávó hozta, állítva beszorítva hogy ne mozduljon. Rögtön pattantam mondtam segítek szívesen nem kell az a kézi targonca. Beloptuk a nappaliba, kibont, elsönek nem engedte h bekapcsoljam, de aztán bekapcsoltuk. Nem volt párakicsapódós hőmérséklet difi, direkt nem volt fűtés a nappaliba :D (spec 0-40 fokot ir op hőmerséklet) panel rendben sértetlen.
    És akkor jöhetett az állványra helyezés. Az állvánnyal a tv érkezése előtt 20 percel lettem kész:)
    Ilyen volt:
    [kép]
    Ilyen lett:
    [kép(ezzel pótoltam meg)] [kép](ezt vágtam le) [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
    Még nincs semmi viaszapakolva az csak holnap lesz.
    A képről, abszolut olyan amilyet vártam. Gyonyorű. Nincs csalódás. Sőt filmben nekem bőven elég a 20 - 21 es fényerő. Közepes csúcsfény mellett.
    1. Viszont amit nem igazán értek még , hogyha HDR tartalmat játszok le a tévén nem kéne neki automatikusan átváltani másik kép módba? ( mert Tudtommal olyankor Az a jó ha csontom van a fényerő a kontraszt satöbbi)

2. Ha pl 20as fényerő mellett a csúcsfényt magasra állítom, akkor lényegében ugyan úgy kihajtom a panelt mintha maxon lenne a fényerő a csúcsfény meg közepesen?

3. Hát nem tudom mit kalibráltak de a kalibrált mozi nagyon nem tetszik sokkal jobb a gyári normál kép mód az én szememnek.

4. A távírányíton látom meg van betüzve a számsor, pl youtube alatt hogy tudok váltani hogy szám helyett a karaktert üsse le ha pl az 1 es gombot megnyomom?

Maga a tv kezelhetősége egész jó ..basszus hatalmass , kép nem adja vissza úgy :DD még ismerkedek vele.
    És Köszönöm még egyszer Mindenkinek a segítséget és hogy elviseltetek a rengeteg kérdésemmel együtt :D :R

Új hozzászólás Aktív témák