Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Home/Nest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Na megjött a tivi

Nekem 1 darab csávó hozta, állítva beszorítva hogy ne mozduljon. Rögtön pattantam mondtam segítek szívesen nem kell az a kézi targonca. Beloptuk a nappaliba, kibont, elsönek nem engedte h bekapcsoljam, de aztán bekapcsoltuk. Nem volt párakicsapódós hőmérséklet difi, direkt nem volt fűtés a nappaliba :D (spec 0-40 fokot ir op hőmerséklet) panel rendben sértetlen.
És akkor jöhetett az állványra helyezés. Az állvánnyal a tv érkezése előtt 20 percel lettem kész:)
Ilyen volt:
[kép]
Ilyen lett:
[kép(ezzel pótoltam meg)] [kép](ezt vágtam le) [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Még nincs semmi viaszapakolva az csak holnap lesz.
A képről, abszolut olyan amilyet vártam. Gyonyorű. Nincs csalódás. Sőt filmben nekem bőven elég a 20 - 21 es fényerő. Közepes csúcsfény mellett.
1. Viszont amit nem igazán értek még , hogyha HDR tartalmat játszok le a tévén nem kéne neki automatikusan átváltani másik kép módba? ( mert Tudtommal olyankor Az a jó ha csontom van a fényerő a kontraszt satöbbi)2. Ha pl 20as fényerő mellett a csúcsfényt magasra állítom, akkor lényegében ugyan úgy kihajtom a panelt mintha maxon lenne a fényerő a csúcsfény meg közepesen?
3. Hát nem tudom mit kalibráltak de a kalibrált mozi nagyon nem tetszik sokkal jobb a gyári normál kép mód az én szememnek.
4. A távírányíton látom meg van betüzve a számsor, pl youtube alatt hogy tudok váltani hogy szám helyett a karaktert üsse le ha pl az 1 es gombot megnyomom?
Maga a tv kezelhetősége egész jó ..basszus hatalmass , kép nem adja vissza úgy
még ismerkedek vele.
És Köszönöm még egyszer Mindenkinek a segítséget és hogy elviseltetek a rengeteg kérdésemmel együtt

Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED77G42LW 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor