Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Ma voltam MM be rendezni a tv-t.
Felmerült pár dolog bennem.szerintetek az rossz "előjel" panelra gondolok (írjátok sokszor a panel lottót) hogy ha a gyárilag kalibrált érték elég rossz eleve? nálam deltaE max 16 érték volt, ami korábbi kutakodásaim alapján elég sok.
ez nem jelent semmit a panel "minőségére " nézve? (ingyenes kalibráció volt most az MM ben)valamint futtattam tesztet kiváncsiságból, a szürkés teszten semmit nem láttam, de a fehérnél tv-vel szemben középen, 1 méterre megállva: a kép közepén fehér majd a szélek felé haladva sötétedést láttam mintha amolyan vignettálás féle effektus ült volna rá. DE ha picit módosítottam a fejem pozicióját eltünt, vagy csak tul közel voltam...én meg nem mondom hogy ez normális e. meg észrevehtő e majd. itthon megfogom nézni sötétebb szobában is.
ilyen volt a gyári:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor