- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
Nagy mázli, hogy neked nincs cső látásod és a hozzászólásaid döntő többsége objektív...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Senki nem állította, hogy nem fontos a garancia, mert az! Viszont az már unalmas, hogy ha valaki idetéved és kérdez bármit, egyből az LG szerviz a válasz... az apple példát meg azért írtam mert nagyjából itt is az a helyzet, hogy he kell ha nem megy a cserebere... teszt videók minden színben 4000 szögből hátha találok már végre valami hibát, hogy jöhessenek hozzám a szerelők...
és elnézést mindenkitől akinek VALÓS hiba miatt kellett cserélni kijelzőt/tévét 
Részemről ennyi mert nem szeretnék semmiféle hitvitát kirobbantani, nincs bajom az LG-vel, megértem aki megveszi mert lesz egy jó készüléke. Én személy szerint Sony-t akartam, de itteni ajánlásra Philips lett, de ennek sincs semmi jelentősége mert mindenki eldöntheti, hogy mi a fontos és melyiket veszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és elnézést mindenkitől akinek VALÓS hiba miatt kellett cserélni kijelzőt/tévét 
Vhiktor