Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Adott egy LG OLED A1, amin HDMI ARC-on keresztül szerettem volna kitenni a hangot egy Pioneer VSX-322 erősítőre, minden beállítást bekapcsoltam, ahogy kell, működik is a kommunikáció köztük, egyszerre be és kikapcsolnak, viszont a hang csak kb. fél - egy másodpercig szól az erősítőn keresztül, majd átvált a TV hangszórójára ahol kb. 10 másodpercig szól, majd újra az erősítőn kb. fél másodpercig, és így tovább a végtelenségig.
Több kábellel is próbáltam mindegyikkel ez volt a helyzet, a TV-t alapbeállításra tettem többször is, ez se segített.
Ha az erősítőbe van dugva a médialejátszó, akkor jó minden, csak az erősítő még csak fullhd-s, tehát nem így szeretném használni, hanem úgy, hogy a médialejátszó a TV-be van dugva.
Ugyanez a konfig, ugyanolyan HDMI kábellel egy régi Samsung és egy új Samsung QLED TV-vel is jól működik, tehát szerintem valamit az LG rontott el a HDMI kezelés során.
Működik ez a kombináció valakinek jól LG OLED-en?
(Nézegettem külföldi fórumokat, ott is írják, hogy valami nem stimmel a HDMI ARC-al, de megoldást még nem találtam rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor