Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wyll358

    tag

    válasz Methox91 #67093 üzenetére

    Úgy gondolom ilyen full szubjektív dolgokkal és bármilyen valós adatot nélkülöző szerintem kijelentésekkel teletűzdelt ráadásul tényként közölt "tanácsádás" annyire nem hasznos, max. félrevezetésre...
    Android appokban, így hasznlhatóságban, funkciókban és személyreszabhatóságban fényéveket ver a webos-re. Elég csak visszanézni, hányan szeretnének tv-vel lejátszani mindent normálisan és melyik platformon van rá megoldás, melyik pedig a hát ez van kategória... Az meg, hogy a gui kinek mi jön be jobban mindenki maga tudja eldönteni.
    A c1 és az a8*j kb. totál pariban vannak tv-k, egyik itt másik amott jobb egy hajszállal, amit kiemeltél fényerőt abban meg épp pont egyformák. Szóval nem igazán értem miért lett volna egy c1 kevésbé nem vagy tőle elájulva b7 után... :)
    Nagy álltalánosságban az lg játékban a sony meg moziban erősebb egy fokkal, aztán hogy kinek melyik a fontosabb, illetve mely funkciók a lényegesek szintén csak maga döntse el.
    Amit a sony szervízről kijelentesz arra meg szívesen látnék valami statisztikát vagy komolyan vehető adatot, mert ezt így ebben a formában amit leírtál elég kétkedve fogadom.

Új hozzászólás Aktív témák