Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
pusztán csak érzékeltettem egy igen komoly érvet az LG melllett . Természetesen egy valamivel jobb tulajdonságú oledért mindenki annyit kockáztat amennyit akar. van akinek megéri a mérlegre tenni 4-500 ezret. Elvégre egyszer élünk
És van aki a rosszabb hozamú de biztonságost választja. Más részről pedig pitiánerségnek tartom hogy a többi gyártó nem az LG -t követi gaaranciáztatás terén legalább a drágább 300 ezret meghaladó tévéknél. . Szerintem elég tőkeerős cégek ezek. Es az is lehet hogy a németeknél nem mernék ezt eljátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen routert?
- EAFC 26
- SSD kibeszélő
- Hyundai, Kia topik
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És van aki a rosszabb hozamú de biztonságost választja. Más részről pedig pitiánerségnek tartom hogy a többi gyártó nem az LG -t követi gaaranciáztatás terén legalább a drágább 300 ezret meghaladó tévéknél. . Szerintem elég tőkeerős cégek ezek. Es az is lehet hogy a németeknél nem mernék ezt eljátszani.
Vhiktor