- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
pusztán csak érzékeltettem egy igen komoly érvet az LG melllett . Természetesen egy valamivel jobb tulajdonságú oledért mindenki annyit kockáztat amennyit akar. van akinek megéri a mérlegre tenni 4-500 ezret. Elvégre egyszer élünk
És van aki a rosszabb hozamú de biztonságost választja. Más részről pedig pitiánerségnek tartom hogy a többi gyártó nem az LG -t követi gaaranciáztatás terén legalább a drágább 300 ezret meghaladó tévéknél. . Szerintem elég tőkeerős cégek ezek. Es az is lehet hogy a németeknél nem mernék ezt eljátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És van aki a rosszabb hozamú de biztonságost választja. Más részről pedig pitiánerségnek tartom hogy a többi gyártó nem az LG -t követi gaaranciáztatás terén legalább a drágább 300 ezret meghaladó tévéknél. . Szerintem elég tőkeerős cégek ezek. Es az is lehet hogy a németeknél nem mernék ezt eljátszani.
Vhiktor