Hirdetés
- Hobby elektronika
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen alaplapot vegyek?
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnum81
csendes tag
Boldog Új Évet minden fórum társnak.A legjobb évem 2021 mert sikerült Sony A90j 55 tv megszerezni egy sony edge led tv váltott elég beteg mocskosúl örülök neki
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Vhiktor