Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnum81
csendes tag
Boldog Új Évet minden fórum társnak.A legjobb évem 2021 mert sikerült Sony A90j 55 tv megszerezni egy sony edge led tv váltott elég beteg mocskosúl örülök neki
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd elmúlik,pedig lg1 akartam.8-9órát használom naponta xbox,4k filmek és 1 órát pihentetem szigoruan aztán csapatás újból.Ja és gyerekek tartsatok össze ne veszekedjetek annyira profin tudtok segíteni egymásnak oled téren verhetetlenek vagytok
Mondtam a havernak ide gyere ha nem tudsz valamit az oled tv-ről mert tegnap megvette az Lg C13 rá beszéltem mert ez a balfasz samu q80t akart.Na mindegy sziasztok B.U.É.K nektek.AZ OLED LEGYEN VELÜNK
Vhiktor