Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
no!smak3r
kezdő
válasz
torma1981
üzenetére
Ezt az "LG-t kell venni garancia miatt" dolgot továbbra sem értem, bár elhiszem, hogy ott szükség lesz rá, saját példámból kiindulva 4 TV-ből 4 volt kula, a szervizes srác már gps nélkül odatalált hozzánk.
Azt is leírtam, hogy régebben kompletten kicserélték a Sony TV-met, pedig még csak OLED-sem volt, hanem egy alsó kategóriás XG80.
Nem szarakodtak helyszínen javítással, nem akadékoskodtak, cserélték.Aztán az LG próbálkozások után úgy voltam vele, hogy legyen ismét egy Sony, így kipróbáltam egy A8-at ami egyből jó lett és semmi baja a panelnek. Egyáltalán nem vagyok bérenc, csak nem kellene félretájékoztatni másokat, hogy más márkáknál elzavarják az embert, ha esetleg garis probléma van. Szabályok ugyanúgy vonatkoznak az összes gyártóra és ezt be kell tartaniuk, nem hajthatnak el, ha a vak is látja hogy rossz panel került a TV-be.
No offense, de közben pedig azt is látni, hogy számottevően több a hulladék amit az LG kigurít a gyáraiból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor